1.01K ogledovRazmišljanja
0
0 Comments

Saj je prav, da ste zvišali ceno ogrevanja, okna odprta, radiatorji pa delajo na polno. Sedaj pa jok in stok.

0

Pa kaj jokcate? Za nov ajfon vsaki dve leti vam ni žal denarja. Za tobak pa alkohol tudi ne. Ogrevanje plačujete samo pol leta. Mi v hiši pa plačujemo kurilno olje, drva, ali pelete po celo leto. Pa še delati moramo, in čistiti.
Blokarji ste pa scartlani do amena. Samo strežejo vam, vi pa vedno bolj jamrate. Večini so še po Jazbinškovo podarili stanovanja. Eni pa smo morali hoditi na dopust kar na malto, in ne na Malto.
Poln kufer imam tega jokanja!

0

Nebendrug dober napisano. Itak se pa najbol buni in teži tisti, ki so ga na premogovniku odrezali in mu vrocili odpoved.

0

Čist premalo so se položnice povečale. Je tako kot bi žabo grel v vodi.

Greje nas spomenik maršala Tita.

Položnice je treba tolk vzdigniti da bo namesto kaučev tukaj nastal Majdan.

0

Za kaj zapravljamo svoj denar naj nikogar preveč ne briga! Da pa hodiš v službo samo da plačaš položnice in izbiraš poceni hrano pa hvala lepa!
Kurjava se je lani podražila 60% (tako so rekli po radiu).
Naj mi eden pameten razloži zakaj imajo v Celju vedno cenejše ogrevanje kot pri nas? Na osnovi česa????
Vi v hiši, če bi imeli pamet bi se greli na klimo (trenutno se najbolj splača), ker pride občutno cenejše kot mestno ogrevanje in olje.
Tule kjer je mestno ogrevanje za hiše pa se ne moreš kar tako odklopiti, še vedno moraš nekaj plačevati (znajo računat, barabe), in ogrevanje za hišo (kar nekaj takšnih je, ki so švicali doma namesto na morju) je pa naraslo katastrofalno. Ljudje imajo položnice (z vodo) čez 500 eur.
Se komu res zdi to normalno?

0

š e enkrat: volim katerega koli janšista, ki bo zmanjšal cene ogrevanja vsaj za 30%, za svojo obljubo pa odgovarjal z vsem svojim osebnim premoženjem. Da vas vidim, gobci pokvarjeni, zlagani.

0

posranc noben drugi pravi da je bajto zidal z malto – ja koliko bajt pa je komunistična drhal zidala na račun slabe gradnje blokov -beri 1 hruška slabega betona za blok 2 hruški dobrega betona pa za privat hiše Posledice so katastrofalne -bloki se razpadajo in je torej jazbinšek podaril komunistični klump Bog ne daj da pride kak potres -to se vse sesuje ko hišice iz kart Da arhitekturi ne govorim-samo okolico- celje slovenj gradec itd se pogleda in se vidi drastična razlika v kvaliteti v škodo velenjkovca termoizolacija teh betonskih silosov pa je itak neznanka -tu se vidi kaj je delala ta komunistična drhal ko se je šopirila z titovim velenjem kot čudežnim mestom -dejansko pa podn -sramotna gradnja -a še danes partizani vsako leto najdejo neke zaslužne in častne občane In danes razne šahtovske firme kot npr kreteni iz habita vsiljujejo stanovalcem teh podrtij njihove monopolne izvajalce za sanacijo statike blokov in izolacijo -po oderuških in monopolnih cenah odsluženi partijski kader pa trži predrago toplotno energijo pod vplivom golobovih energetskih lobijev ki še kar forsirajo ogrevanje a premog iz TEš  -samo da kasirajo za bone ,namesto da bi se preusmerilo ogrevanje na drug energent In ovce še kar volijo to drhal!

0

Predviden dan protesta: sreda, dne 24.1. 2024 ob 15.15 na Titovem trgu. 👍

LinkedIn
Share