3.18K ogledovPolitika
0

Za časa embarga je Izrael Sloveniji prodal orožje, da smo bili pripravljeni na morebitno nadaljevanje vojne. Tudi danes imamo njihovo orožje in opremo ki jo bo potrebno vzdrževati in nadgrajevati.

Zdaj pa izraelskemu novinarju v mikrofon pove Fajonova zunanja ministrica da slovenski narod žaluje za iranskim predsednikom (Iran je zaveznik Hamasa) v helikopterski nesreči, predsednikom ki ima na vesti 30.000 izginulih poltičnih zapornikov. Je treba plačati oprano milijardo na NLB na račun Miki miške?

Hamasovi za živi ščit uporabljajo ženske in predvsem otroke zato je toliko otrok med žrtvami.

Hamas je imel na liniji, meji Egipta in gaze vso mehanizacijo za raketiranje države Izrael. Zdaj so končno teroristom uničili to raketno opremo. Zakaj Egipt, Sirija, Jordan, Libanon nočejo Palestincev – ker jih dobro poznajo.

Uničiti hočejo od združenih narodov ustanovljeno državo Izrael (od Jordana do morja), svoje države pa palestinci nočejo. “Od Jordana do morja” je kot tista zgodbica “od Karlobaga do Tokija”. Al Farah je bila bolj zmerna stranka toda volivci so glasovali za Hamas – če niso volitve ponarejene? Zdaj imajo kar so “volili” – vojno.

Slovenija kot “jedrna” v Evropi mimo Francije in Nemčije priznava nekaj kar nima meje, policije, vojske, … ob tem da je Nemčija največji trgovinski partner Slovenije. Hamas ima politično vojsko. To ni vojska države.

Bolana zunanja politika Slovenije je zdaj.

Volil bom Gregorčiča.

niet Odgovor na diskusijo 10. junija, 2024
0

Zvonc ne bi raje o svoji zgodovini, ker sem že 45+ let v Sloveniji.
Lahko ti pa tudi povem, da ne prenesem politike, politikov in privržencev politike. Vsi veste, vsi vidite, da je politika in, da so politiki ena čista laž vi pa kljub temu izbirate strani. Vsaka vam čast res. Tu se vidi kako omejeno razmišljanje premorete.
Saj tvoji tudi obožujejo takšne telebane za voliti. Nisi nič na boljšem. Jaz, ko grem na volišče oddam prazen listek. Včeraj celo šel nisem. Prišlo je že do te mere, da se mi vse skupaj že pošteno gabi. Vi pa še vedno zvesto sledite svojim. Saj veš kdo je še zvest gospodarju a ne.
Drugače pa, daj še kaj drugega probaj napisati. Leta že pišeš eno in isto.

niet Odgovor na diskusijo 10. junija, 2024
Ogledujete si 1 od 18 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share