3.00K ogledovPolitika
0

Za časa embarga je Izrael Sloveniji prodal orožje, da smo bili pripravljeni na morebitno nadaljevanje vojne. Tudi danes imamo njihovo orožje in opremo ki jo bo potrebno vzdrževati in nadgrajevati.

Zdaj pa izraelskemu novinarju v mikrofon pove Fajonova zunanja ministrica da slovenski narod žaluje za iranskim predsednikom (Iran je zaveznik Hamasa) v helikopterski nesreči, predsednikom ki ima na vesti 30.000 izginulih poltičnih zapornikov. Je treba plačati oprano milijardo na NLB na račun Miki miške?

Hamasovi za živi ščit uporabljajo ženske in predvsem otroke zato je toliko otrok med žrtvami.

Hamas je imel na liniji, meji Egipta in gaze vso mehanizacijo za raketiranje države Izrael. Zdaj so končno teroristom uničili to raketno opremo. Zakaj Egipt, Sirija, Jordan, Libanon nočejo Palestincev – ker jih dobro poznajo.

Uničiti hočejo od združenih narodov ustanovljeno državo Izrael (od Jordana do morja), svoje države pa palestinci nočejo. “Od Jordana do morja” je kot tista zgodbica “od Karlobaga do Tokija”. Al Farah je bila bolj zmerna stranka toda volivci so glasovali za Hamas – če niso volitve ponarejene? Zdaj imajo kar so “volili” – vojno.

Slovenija kot “jedrna” v Evropi mimo Francije in Nemčije priznava nekaj kar nima meje, policije, vojske, … ob tem da je Nemčija največji trgovinski partner Slovenije. Hamas ima politično vojsko. To ni vojska države.

Bolana zunanja politika Slovenije je zdaj.

Volil bom Gregorčiča.

niet Odgovor na diskusijo 10. junija, 2024
0

Zraven kretena ksihtiča  ki zagovarja yu teroriste in neuvršćene   kamor je spadal tud  palestinski voditelj arafat -velik prijatelj terorista Tita ,se pojavi tud drug  politkomisar niet ki nam soli pamet češ da so nam oprali možgane in da ni res da se teroristi hamasa ko pičkice skrivajo pod ženskimi kiklami Ma nemoj – ti teroristi nimajo niti uniform ,nit zastave -kaka vojska je potem to ? Tako je pač -v civilnih oblekah se skrijejo med civiliste in iz skupine civilistov potem streljajo  na izraelce ki seveda morajo odgovorit in nato se ti kozojebci jezijo  ker da so civilne žrtve ? Pa to lahko počnejo le največji pokakanci  ki nimajo jac se spopast kot vojaki brez skrivanja za civilisti ! In ta teroristična organizacija Hamas  je torej predstavnik palestincev in njihov vlada!? H aha ha ha ha  a ste videli kje kako zasedanje hamas (demokratičnega ) parlamenta?Ampak -saj šteje le da so ponosni nasledniki yu terorizma priznali hamas terorizem !

zvonc08 Odgovor na diskusijo 6. junija, 2024
Ogledujete si 1 od 18 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share