4.70K ogledovPolitika
0

Za časa embarga je Izrael Sloveniji prodal orožje, da smo bili pripravljeni na morebitno nadaljevanje vojne. Tudi danes imamo njihovo orožje in opremo ki jo bo potrebno vzdrževati in nadgrajevati.

Zdaj pa izraelskemu novinarju v mikrofon pove Fajonova zunanja ministrica da slovenski narod žaluje za iranskim predsednikom (Iran je zaveznik Hamasa) v helikopterski nesreči, predsednikom ki ima na vesti 30.000 izginulih poltičnih zapornikov. Je treba plačati oprano milijardo na NLB na račun Miki miške?

Hamasovi za živi ščit uporabljajo ženske in predvsem otroke zato je toliko otrok med žrtvami.

Hamas je imel na liniji, meji Egipta in gaze vso mehanizacijo za raketiranje države Izrael. Zdaj so končno teroristom uničili to raketno opremo. Zakaj Egipt, Sirija, Jordan, Libanon nočejo Palestincev – ker jih dobro poznajo.

Uničiti hočejo od združenih narodov ustanovljeno državo Izrael (od Jordana do morja), svoje države pa palestinci nočejo. “Od Jordana do morja” je kot tista zgodbica “od Karlobaga do Tokija”. Al Farah je bila bolj zmerna stranka toda volivci so glasovali za Hamas – če niso volitve ponarejene? Zdaj imajo kar so “volili” – vojno.

Slovenija kot “jedrna” v Evropi mimo Francije in Nemčije priznava nekaj kar nima meje, policije, vojske, … ob tem da je Nemčija največji trgovinski partner Slovenije. Hamas ima politično vojsko. To ni vojska države.

Bolana zunanja politika Slovenije je zdaj.

Volil bom Gregorčiča.

niet odgovoril(a) na vprašanje 10. junija, 2024
0

Si pa naiven -kaj si pa drugo prićakoval od fafajonke ,goloba ipd  ponosnih naslednikov titovega terorističneg režima in pa slovenske predsednice -tiste ki ima račune v davčnih oazah  ? narod ima tako vlado kakšno si zasluži oziroma jo izvoli -malo pa še pomaga Udba z ponarejanjem rezultatov volitev   Arafat -ex vodja palestincev je ja bil titov prijatelj in član neuvrščenih -torej je jasno zakaj komunistična drhal še danes podpira palestince  In najbolj žalostno je da  ti kreteni koristijo težave palestincev  da si izboljšajo predvolilni rating   prav tako ni naključje da je ravno sedaj pred volitvami v EU slovenska milica oz depolitizirana  udbovska policija  izvedla racije  pri  SDS in novi 24 TV Ona politkomisarka šetinceva ki je vodila preiskovalno komisijo in je prijavila Novo 24 TV komunističnemu  tožilstvu -ta pa je dalo nalog udbovskim  psom sledilcem  ki imajo nalogo preiskat zadevo , a že kar naprej, predstavnik policije izjavlja da je nova 24tv in telekom kršil zakon in je kriva  !? čeravno to lahko odloči le sodišče ! No medtem so poitkomisarko  šetincevo celo golobijaki odpustili  in sedaj vodi komisijo ona debela politkomisarka  tamara -odpuščena Šetinceva pa na pop tv  užaljeno priznava da je cilj komisije uničiti SDS  Torej priznanje palestine in terorističnega  hamasa ki se skriva ko pičkice za ženskimi kiklami in nima niti uniforme  , jokanje za preminulim  iranskim predsednikom teroristom  ki financira teroriste hamasa ,preiskave sds in nove 24TV -samo da bi izboljšali predvolilno  katastrofalno stanje in rating  vlade, ki ni sposobna za nobeno delo   In ta isti ponosni nasledniki teroristične SFRJ pa niso solidarni z   npr zatiranimi ženskami v Iranu ki se borijo in štrajkajo ravno zaradi  obveznega prekrivanja obrazov z rutami  (ravno preminuli iranski predsednik za katerim žaluje fafajonka  je bil odgovoren za poboj veliko opozicije in  veliko žensk   na demonstracijah) ,ali ni solidarna z urguji ki jih kitajci masovno zatirajo  Čudna solidarnost !?

kaka bedna vlada je to ki si skuša na račun žrtev vojne izboljšati rating  in celo z njihovimi psi sledilci od depolitiziranega  tožilstva ,krivosodja in ljudske milice  ter udbovske tovarne laži RTV slo, preganja opozicijo  in ta ljudska milica kar sama izreka obsodbe, brez sodišč   – češ krivi so!( ker so v opoziciji) Će bo šlo tako naprej bomo kmalu v stanju  tretjega rajha  ki je na začetku vzpona  preganjal žide in opozicijo

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 31. maja, 2024
Ogledujete si 1 od 18 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share