4.43K ogledovPolitika
0

Za časa embarga je Izrael Sloveniji prodal orožje, da smo bili pripravljeni na morebitno nadaljevanje vojne. Tudi danes imamo njihovo orožje in opremo ki jo bo potrebno vzdrževati in nadgrajevati.

Zdaj pa izraelskemu novinarju v mikrofon pove Fajonova zunanja ministrica da slovenski narod žaluje za iranskim predsednikom (Iran je zaveznik Hamasa) v helikopterski nesreči, predsednikom ki ima na vesti 30.000 izginulih poltičnih zapornikov. Je treba plačati oprano milijardo na NLB na račun Miki miške?

Hamasovi za živi ščit uporabljajo ženske in predvsem otroke zato je toliko otrok med žrtvami.

Hamas je imel na liniji, meji Egipta in gaze vso mehanizacijo za raketiranje države Izrael. Zdaj so končno teroristom uničili to raketno opremo. Zakaj Egipt, Sirija, Jordan, Libanon nočejo Palestincev – ker jih dobro poznajo.

Uničiti hočejo od združenih narodov ustanovljeno državo Izrael (od Jordana do morja), svoje države pa palestinci nočejo. “Od Jordana do morja” je kot tista zgodbica “od Karlobaga do Tokija”. Al Farah je bila bolj zmerna stranka toda volivci so glasovali za Hamas – če niso volitve ponarejene? Zdaj imajo kar so “volili” – vojno.

Slovenija kot “jedrna” v Evropi mimo Francije in Nemčije priznava nekaj kar nima meje, policije, vojske, … ob tem da je Nemčija največji trgovinski partner Slovenije. Hamas ima politično vojsko. To ni vojska države.

Bolana zunanja politika Slovenije je zdaj.

Volil bom Gregorčiča.

niet odgovoril(a) na vprašanje 10. junija, 2024
0

Tole si pa hotel pod pasom a ne. Ti ni uspelo.
V čem sem pa neprilagojen? A v tem, da ne sledim gospodarjem. Nisem opranoglavec kot si ti.

niet odgovoril(a) na vprašanje 10. junija, 2024
0

V 45 letih -to so 4 pasja povprečna življenja , bi še najslabšega psa  mešanca  prilagodili oz integriral. Tako da res ne morem kaj drugega pisat za neprilagojene kot to da je svet velik   Torej pa pa pa !

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 10. junija, 2024
0

Zvonc ne bi raje o svoji zgodovini, ker sem že 45+ let v Sloveniji.
Lahko ti pa tudi povem, da ne prenesem politike, politikov in privržencev politike. Vsi veste, vsi vidite, da je politika in, da so politiki ena čista laž vi pa kljub temu izbirate strani. Vsaka vam čast res. Tu se vidi kako omejeno razmišljanje premorete.
Saj tvoji tudi obožujejo takšne telebane za voliti. Nisi nič na boljšem. Jaz, ko grem na volišče oddam prazen listek. Včeraj celo šel nisem. Prišlo je že do te mere, da se mi vse skupaj že pošteno gabi. Vi pa še vedno zvesto sledite svojim. Saj veš kdo je še zvest gospodarju a ne.
Drugače pa, daj še kaj drugega probaj napisati. Leta že pišeš eno in isto.

niet odgovoril(a) na vprašanje 10. junija, 2024
0

Da da da sem slišal za take migrante ki zlorabljajo azilni sistem in si s pomočjo komunajzarjev  iščejo nov dom tam kjer mu več plačajo- kot poceni presistutke  in kot npr kvazi izbrisani  ki za par evrov zatajijo domovino  Komunisti obožujejo take telebane  za volilne glasove   O takih domoljubih bi se dalo veliko govorit a nima smisla Tud med pandemijo  so komunajzarji take  zlorabljali na kolesarskih 14 divizijah

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 9. junija, 2024
0

Za svojo ljubljeno sem si izbral Slovenijo. Sem prišel tja, kjer mi je lepo.
Enkrat je Old Punca napisala, da si visoko izobražen. Začenjam dvomiti. No pa izobrazba ni merilo. Se je izkazalo med pandemijo. Smo butasti in neizobraženi ubistvu bili edini pametni.

niet odgovoril(a) na vprašanje 8. junija, 2024
0

hja -svet je relativno velik  !Torej  Niet – kup si  še  en tepih in odjadraj u tvoju voljenu, ker ne vem če boš koga razsvetlil z tvojimi  fantazijami – razen mogoče  kako Sukičevo ipd  Ah ja pozabil sem -ti imaš ljudska prava!

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 8. junija, 2024
0

Zvonc, prav imaš. Res ste opranoglavci. Tudi za Gadafia in njegovo orožje za masovno uničenje pa napad Osame Bin Ladena na WTC a ne. Pa Sadama Husseina… Še in še bi se lahko naštevalo. V pa opranoglavci kakršni ste verjamete vsemu kar vam servirajo.
Povej boš imel kakšen dan gratis v novem hotelu Zelenbača? Glede na to kako podpirate ga in mu veselo denar pošiljate. No saj je hotel kupljen tudi od tvojega denarja a ni?

niet odgovoril(a) na vprašanje 8. junija, 2024
0

Zraven kretena ksihtiča  ki zagovarja yu teroriste in neuvršćene   kamor je spadal tud  palestinski voditelj arafat -velik prijatelj terorista Tita ,se pojavi tud drug  politkomisar niet ki nam soli pamet češ da so nam oprali možgane in da ni res da se teroristi hamasa ko pičkice skrivajo pod ženskimi kiklami Ma nemoj – ti teroristi nimajo niti uniform ,nit zastave -kaka vojska je potem to ? Tako je pač -v civilnih oblekah se skrijejo med civiliste in iz skupine civilistov potem streljajo  na izraelce ki seveda morajo odgovorit in nato se ti kozojebci jezijo  ker da so civilne žrtve ? Pa to lahko počnejo le največji pokakanci  ki nimajo jac se spopast kot vojaki brez skrivanja za civilisti ! In ta teroristična organizacija Hamas  je torej predstavnik palestincev in njihov vlada!? H aha ha ha ha  a ste videli kje kako zasedanje hamas (demokratičnega ) parlamenta?Ampak -saj šteje le da so ponosni nasledniki yu terorizma priznali hamas terorizem !

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 6. junija, 2024
0

Kako nejeverni Tomažeki verjamejo vsemu kar jim servirajo. Hamas uporablja ženske in otroke kot ščit. Aja? Kje? Ste 100%, da so tam? Ste 100% da to delajo? Aja seveda tako pravijo, da lahko brez problema pobijajo nedolžen narod. Isto je bilo štiri leta nazaj pa poglejte kakšna je resnica in kako malicijo Fauchija na zaslišanju. Bogi ste res. Na tako lahek način vas manipulirajo. Vsaka vam čast res. Smilite se mi.

niet odgovoril(a) na vprašanje 5. junija, 2024
0

No pa nas je yu politkomisar ksihtič  podućil  z yugoslovansko verzijo  o neuvrščenih ,vodji palestincev arafatom  -titovim prijateljem  ipd yugoslovanske nebuloze  Dejstvo pa je da  je Izrael ustanovljen od OZN  -problem je le da ga palestinci nočejo priznat  in ga od usatnovitve napadajo skupaj z kozojebci  Irana ipd   in vedno znova izgubijo boj Torej imamo danes demokratično državo Izrael z regularno vojsko ,demokratično izvoljeno vlado,parlament  itd -skratka vse kar rabi ena država  Na drugi strani pa imamo palestince ki jih vodijo teroristi hamasa  brez demokratičnih institucij Ali p’a je že kdo videl kako zasedanje palestinskega parlamenta  Nimajo niti uradne vojske  z uniformami -ampak se teroristi ko pičke skrivajo za ženskimi kiklami,potem pa jokajo ker so civilne žrtve In glej ga zlomka -kdo bi rad priznal tak teroristični parlament hamasa ? ja pa jasno ponosni nasledniki yugoslovanskega terorističnega režima -imajo izkušnje  In tudi dandanes z slovenskim krivosodjem  napadajo drugače misleče

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 4. junija, 2024
0

1. Židje so prvi pričeli s terorizmom v Palestini. Konflikt med Židi in Palestinci se ni pričel 7. oktobra 2023.

2. Izrael je zadnji priznal Slovenijo. Celo za Kitajsko in Rusijo.

3. Izrael krši preko 40 resolucij Varnostnega sveta OZN.

4. Izrael izvaja genocid nad Palestinci.

5. Državo Izrael so Rothschildi dobesedno kupili od britanske vlade.

6. Palestino priznava preko 140 držav sveta, torej več kot Kosovo.

7. Izrael priznava 165 od 193 držav članic OZN.

To so preverjena dejstva, ki se jih da z lahkoto najti na spletu na uradnih straneh OZN-a.

Obraz- odgovoril(a) na vprašanje 4. junija, 2024
0

Zvonc, ka zej si na strani hamasa, ki je napadel LGBTQ koncert in ugrabli po tvojem škodljive za družbo pripadnike LGBTQ skupnosti v Izraelu?

ody s to izjavo si pa dal dreku focn, uživaj v smradu in tvoji bližnji.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 2. junija, 2024
0

zvonc08 odlično povedano.Mediji RTVslo. komunajzerski jih še kar zavajajo.

ody odgovoril(a) na vprašanje 2. junija, 2024
0

ha ha ha ha ha vsak bi moral gledat  intervju z Urošem Lipuškom  ha ha ha ha -le ena komunistična marioneta  ki se je dolga desetletja krmil ko prašič z javnim denarjem in mislim da tudi kot dopisnik udbovske rtv slo v Ameriki z dolarji v žepu  in nato izvajal komunistično propagando na RTV slo !  Je pa res zanimivo da taki debili kot je lumpi ,veleja,lipušek  ipd pljuvajo čez ameriko in eu -nimajo pa toliko jajc da bi se preselili nazaj k njihovim teroristom na balkanu in v Rusiji -ne oni še  celo podpirajo npr levico in sd kot podpornike pederjev ,lezbijk  in 100 spolov v slupnosti LGBT   Kar se pa tiče židov -edini ki so gradili tovarne in skrbeli za bodočnost -nato je prišla komunistična drhal in vse zaplenila a so bili kot debili nesposobni in so vse uničili  (omenjeni maribor ,velenjkovac itd )Rezultat : še dandanes pametni mladi bežijo od komunistične drhali  na zahod k židom   za dostojno življenje   in dostojne penzije  Ta komunistična  drhal iz foruma sao paolo se je razširila celo v USA kjer imajo podpornike v uvoženih kozojebcih ,venezuelcih ipd -kaka podobnost z yugom ki v sloveniji podpira levičarski terorizem LGBT

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 1. junija, 2024
0

Vsak bi moral gledati intervju TOTI podkast z Urošem Lipuškom na tv Mb, ki pove vse kar se dogaja od kovida do Amerike in njene ritoliznice EU.

veleja odgovoril(a) na vprašanje 1. junija, 2024
0

O glej ga, glej ga, desni (WTF) židoljububi na pohodu. Maribor je bilo prvo evropsko mesto brez židov, preden je na oblast v Nemčiji prišel stric Adi, a bote sedaj Maribor porušili? Glboko žalujem z vsemi sorodniki helikopterja, ki se je odločil da se bo žrtvoval, za prihodnost Irana. Umrl je kot mučenik, slava mu. Opa Zvonc, končno si stopil iz omare da boš volil Gregorčiča, enega iz LGBTQ skupnosti, bravo, saj smo že vsi sumili da si iz drugega brega.

lumpi00 odgovoril(a) na vprašanje 31. maja, 2024
0

Tako imenovani “ponosni sledilci krvave zvezde” imajo edino nalogo iztrebiti Slovenski narod. Kakor vse skupaj poteka niso daleč od cilja.

Kanilab odgovoril(a) na vprašanje 31. maja, 2024
0

Si pa naiven -kaj si pa drugo prićakoval od fafajonke ,goloba ipd  ponosnih naslednikov titovega terorističneg režima in pa slovenske predsednice -tiste ki ima račune v davčnih oazah  ? narod ima tako vlado kakšno si zasluži oziroma jo izvoli -malo pa še pomaga Udba z ponarejanjem rezultatov volitev   Arafat -ex vodja palestincev je ja bil titov prijatelj in član neuvrščenih -torej je jasno zakaj komunistična drhal še danes podpira palestince  In najbolj žalostno je da  ti kreteni koristijo težave palestincev  da si izboljšajo predvolilni rating   prav tako ni naključje da je ravno sedaj pred volitvami v EU slovenska milica oz depolitizirana  udbovska policija  izvedla racije  pri  SDS in novi 24 TV Ona politkomisarka šetinceva ki je vodila preiskovalno komisijo in je prijavila Novo 24 TV komunističnemu  tožilstvu -ta pa je dalo nalog udbovskim  psom sledilcem  ki imajo nalogo preiskat zadevo , a že kar naprej, predstavnik policije izjavlja da je nova 24tv in telekom kršil zakon in je kriva  !? čeravno to lahko odloči le sodišče ! No medtem so poitkomisarko  šetincevo celo golobijaki odpustili  in sedaj vodi komisijo ona debela politkomisarka  tamara -odpuščena Šetinceva pa na pop tv  užaljeno priznava da je cilj komisije uničiti SDS  Torej priznanje palestine in terorističnega  hamasa ki se skriva ko pičkice za ženskimi kiklami in nima niti uniforme  , jokanje za preminulim  iranskim predsednikom teroristom  ki financira teroriste hamasa ,preiskave sds in nove 24TV -samo da bi izboljšali predvolilno  katastrofalno stanje in rating  vlade, ki ni sposobna za nobeno delo   In ta isti ponosni nasledniki teroristične SFRJ pa niso solidarni z   npr zatiranimi ženskami v Iranu ki se borijo in štrajkajo ravno zaradi  obveznega prekrivanja obrazov z rutami  (ravno preminuli iranski predsednik za katerim žaluje fafajonka  je bil odgovoren za poboj veliko opozicije in  veliko žensk   na demonstracijah) ,ali ni solidarna z urguji ki jih kitajci masovno zatirajo  Čudna solidarnost !?

kaka bedna vlada je to ki si skuša na račun žrtev vojne izboljšati rating  in celo z njihovimi psi sledilci od depolitiziranega  tožilstva ,krivosodja in ljudske milice  ter udbovske tovarne laži RTV slo, preganja opozicijo  in ta ljudska milica kar sama izreka obsodbe, brez sodišč   – češ krivi so!( ker so v opoziciji) Će bo šlo tako naprej bomo kmalu v stanju  tretjega rajha  ki je na začetku vzpona  preganjal žide in opozicijo

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 31. maja, 2024
LinkedIn
Share