2.30K ogledovŠport
0
0 Comments

Včeraj zelo utrujen, danes verjetno boljše…vse je odvisno od čakanja na začetek.

0

..nikogar ni žalil prenos oddelal malo pod maligani a še vedno boljši in bolj zanimiv ,kot vsi ostali komentatorji žal poročajo ,da so ga že zamenjali na žalost pravih ljubiteljev skokov ,atletike, hokeja itd..

0

Ob vseh pizdarijah na javni hiši, je pijan Stare, napram ostalim, še vedno najbolj trezen rtevejevec.

0

Tanja Gobec mu bo pomagala ker je malo manj hk hk …. so pa tako vsi hk hk…. Bergant, sindikalistka Helena, Marcel, ….

0

Kakorkoli se že vzame, Stare je zanimiv… Glej…skok, ko ga gledaš, tako vidiš polet, pa rezultat potem tudi. Stare je, kot svoje čase, Mirza pri F1… model je vedel vse, kaj se dogaja ‘v zaodrju’ formule…

0

Dr. Andrej Stare ni bil pod vplivom alkohola!
Drugače je pa eden in edini komentator ki ima kaj pojma v zimskih športih

0

Ni biu nasekan sam po krajnskah se mu je splahovalo

0

Hja, kritizirajo ga edino mediji, ki želijo branost in pa kakšna ozdravljena alkoholičarka, vsi ostali imamo radi njegovo komentiranje.
RTV pa itak ukine vse kar je narodu všeč. š port je še edino kar nas večina na nacionalki gleda, pa še to bodo uničili…???

0

Se strinjam s komentatorji na tem forumu – kot je že nekdo omenil , pogrešali ga bomo pri hokeju , atletiki , smučarskih skokih in delno nogometu – težko bi v Sloveniji našli večjega poznavalca teh športov , njegovo komentiranje je bilo privlačno
tudi zaradi izražanja domoljubnosti , pripadnosti Sloveniji , neposrednosti …Njega si oboževal ali pa ti je šel neskončno na živce . Dejstvo pa je , da ga ni maral ( zaradi njegove popularnosti ) Urban Laurenčič in morda še kdo na RTV Slovenija . Žal !!!

0

Njegovo znanje gor ali dol, tako vinjen ne bi smel komentirati. Pa to ni prvič…

0

Tako kot je Stare komentiral, ga ni mladiča ki mu bo kos. š e pogrešali ga bomo.

LinkedIn
Share