6.27K ogledovRačunalništvo in tehnika
0

Kako na velenje.com pisati anonimno, da se ne izpostavljaš. Včasih se je to dalo.

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 30. aprila, 2024
0

Hvala bogu da se ne da več. Je kar naenkrat izginilo 3/4 provokatorjev, ki so sami odpirali diskusije in na njih odgovarjali.

Pišeš pa tako pod anonimnim nickom tako da se ne ravno izpostavljaš…

Zhukov odgovoril(a) na vprašanje 9. aprila, 2024
0

Seveda se da-preko TOR ali VPN omrežja.

a-je-to odgovoril(a) na vprašanje 9. aprila, 2024
0

To je ok.

partija odgovoril(a) na vprašanje 9. aprila, 2024
0

Kot neznan 🙂

Neznan odgovoril(a) na vprašanje 9. aprila, 2024
0

Kar se mene tiče, naj se kar onemogoči ta funkcija. Če kdo nima toliko jajc, da bi se vsaj z vzdevkom podpisal….

motofrik odgovoril(a) na vprašanje 12. aprila, 2024
0

Haha, jaz se pa cudim, zakaj je toliko manj diskusij.🤦‍♂️ Morda se pa s casom znormalizira zadeva.

BuddhaMonk odgovoril(a) na vprašanje 13. aprila, 2024
0

Res so vaša jajca zelo velika ! V čem je razlika pisati brez nicka ali z njim, če ne veš kdo se skriva za njim. Ali pa se reg. z petimi različ. emaili in nicki in se polj ponovno pogov. sam z sabo ???

Iztok Š.

iztokizi odgovoril(a) na vprašanje 23. aprila, 2024
0

Res so vaša jajca zelo velika ! V čem je razlika pisati brez nicka ali z njim, če ne veš kdo se skriva za njim. Ali pa se reg. z petimi različ. emaili in nicki in se polj ponovno pogov. sam z sabo ???

Iztok Š.

iztokizi odgovoril(a) na vprašanje 23. aprila, 2024
0

iztokizi
Razlika je v tem, da sedaj zvonc ne odpre 10 diskusij iz užaljenosti ko mu Obraz naloži nekaj dejstev. Nekateri imamo tu vzdevke že po 20 let in stojimo za tem kar povemo. Vseeno pa tvoj šef ali sosed (tisti, ki jih nima kaj brigati) ne ve kakšno je tvoje politično mnenje. Argument je argument. Zdej, če pišemo samo o pasjih kakcih mogoče to ni tako pomembno, določene teme pa so bolj občutljive. Verjetno ne gre vsega pripisati temu je pa očitno veliko manj provokatorskih diskusij.

partija odgovoril(a) na vprašanje 27. aprila, 2024
0

ha ha hahaga hhaha-“ko ksihtič naloži zvoncu nekaj dejstev”  ha ha ha ha ha srboslavska komunistična dejstva o grdih amerikancih in dobrem teroristu putinu  ! kar se pa tiče sovražnega govora -tega ni v zakonih -to je izum komunistične  levo fašistične drhali –  torej če poveš resnico o tej nesposobni komunistični drhali potem je to sovražni govor -će pa komunistična drhal kot je npr nemec iz sd ipd  imenuje drugače misleče   z fašisti in nacisti potem je to komunistična konstruktivna kritika  tako razmišlja vsa levičarska drhal v evropi  (LGBT in renew) ,ali slovenska levica ki podpira hamas teroriste (ponosne naslednike Gadafijevih palestinskih teroristov ) ki so bili v združeni  v združbi neuvrščenih pod vodstvom terorista Tita

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 27. aprila, 2024
0

Haha zvonc08 pa kolk vzdevkov si ti že imel? Moral si boš priznati, da imaš ti in celoten sds težave s komunikacijo. In na tak način vas bo vsak premagal na volitvah.
Cela Slovenija čaka, da se janša umakne iz politike. Kako nesposoben politični blok je to, da je vse odvisno od enega človeka? To je še samo v Rusiji in Severni Koreji pa nikjer drugje na svetu.

partija odgovoril(a) na vprašanje 28. aprila, 2024
0

partija že ve -saj ima izkušnje z njegovimi zelo sposobnimi političnimi bloki – npr partijska  komunistična drhal z diktatorjem  in teroristom Titom  ki je zafurala državo in tud velenje ,pa njeni ponosni kretenski nasledniki  iz SD  in pa kučanove marionete z golobijakon  ter kadri ljubljanskega opankarja oz papučarja Res sam vrhunski kader, ki pa še paradejza na pijaci ni sposoben prodajat Ja ja ja-saj vem drugi (vanjski neprijatelji ) so krivi za idiotizem komunistov

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 29. aprila, 2024
0

zvonc58372662876636367737
Edine izkušnje, ki jih ima partija, ki si je vedno želel uspešen desni blok, so izkušnje z janšo. 20 let sem ga opravičeval, ampak ta debil od janše ti sproti vse uniči. Strateg za 15 min v naprej. Vedno v prvi vrsti pri genocidu. Vi polpismeni siroteki imate vso pravico podpirati janšo. Ampak za absolutni svetovni rekord v demokratičnih porazih pa ne morete kriviti nobenega drugega kot vaše pleše. Upam, da si vsaj dobil kak evro od milijarde dodatkov s katerimi si je dumber planiral kupiti volitve. Aja nisi, ti si samo glup.

partija odgovoril(a) na vprašanje 30. aprila, 2024
0

Cela država vas čaka, da brcnete tega idiota nekam. Še v Severni Koreji so uspeli zamenjati predsednika vmes, vi pa še kar vztrajate na ledu.

partija odgovoril(a) na vprašanje 30. aprila, 2024
0

a je treba kaj dodat k smetem partije ? Mislim da je  jasno vse -je iz velenjkovca,  z od partije opranih možganov, razširi noge za en kostanj na pikniku,ali golaž na graški gori  Z takimi  imajo ponosni nasledniki komunističnih teroristov z onim pritlikavim palčkom iz Murgl in ljubljanskim opankarjem  na čelu – lahko delo -rezultati so vidni  v  silicijevi šaleški dolini -velenjkovcu

zvonc08 odgovoril(a) na vprašanje 30. aprila, 2024
LinkedIn
Share