3.03K ogledovZa dobro jutro
0
0 Comments

Dr. Matjaž Sajovic je samo ena izmed mnogih zdravniških barab, ki trenutno stavkajo v javnih zdravstvenih zavodih za še višje plače, medtem ko brez čakalnih vrst dela v svoji privatni ortopedski kliniki v Termah Zreče. Čeprav ni Jenull ravno tisti, ki ga spoštujem, je pa razkril stanje kakršno dejansko danes vlada v zdravstvu. Poglejte si ta prispevek;

Ni čudno, da so “preobremenjeni”, če delajo dve službi na dan. Prvo seveda izključno zato, da bolnike napotijo v svojo privatno kliniko, kjer seveda ne stavkajo. Takšnim zdravnikom bi bolnišnice nemudoma dati odpoved! Nemudoma!

0

Taki ,ki delajo napake ,da ljudje umirajo in skrivajo ,da ne vemo in taki ki operirajo zdrave ljudi ,taki si ne zaslužijo plače kaj še le kakšno povišico .

Koliko podkupovanja je med zdravniki ,trije znani so bili obsojeni pa še naprej delajo kod , da se ni nič zgodilo .

Bivši minister Fakin je lepo povedal ,da je zdravnikov dovolj le organizacija je slaba ,to so krivi direktorji ustanov, ker se ne znajo organizirat .

To se v drugih podjetij ne dogaja ,če ti ne paše lahko greš, zato bi morala vlada ukrepat prepovedat popoldansko delo in upravljat delo po pogodbi.

Ogledujete si 1 od 39 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share