3.24K ogledovPolitika
0
0 Comments

Gospa “rešiteljica” je bila med piciklisti, ki so pripeljali Goloba na oblast?????

Gospa, ki rešuje Velenje, je bila med biciklisti, ki so pripeljali Goloba na oblast

0

Velenjski SD, ki pokrade tudi prišravfane stvari je še takrat kradel.

https://nova24tv.si/slovenija/v-zdravstvenem-domu-velenje-cepili-kar-mimo-vrste-po-sd-politicni-liniji-z-izgovorom-da-ne-bi-zavrgli-cepiva/

0

A imena od kraje 100 ton bakra že imamo? Je tudi ta znesek na položnicah?

https://www.24ur.com/novice/slovenija/zaposleni-naj-bi-iz-tesevih-odsluzenih-blokov-odtujevali-baker.html

0

Izgon iz Velenja.

0

Jutro ljudje! Hahaha a to je prizor iz Čarovnik iz Oza? Al so ble mogoče maškare? Resno sprašujem! Kaka sramota za ljudsko iniciativo. Sicer pa vse pride enkrat na dan a ne “gospa”! Sem se spomnila na eno pesmico, ko jo je moja tamala morala poznat v vrtcu- gospod in gospa po cesti sta šla, gospod je zavriskal, se v hlače podriskal! Pa lepo nedeljo vsem skupaj!

0

Kot je v 24UR ZVEČER poudaril Brecelj, je onkološki inštitut darilo oziroma plen, ki ga je SD dobil po volitvah – tam počnejo, kar želijo, je prepričan.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/kaj-se-dogaja-na-onkoloskem-institutu.html

0

Glej…’neznan’ odpiralec diskusije. Saj veš, kako je zadnje čase… nevladnikom se na veliko delijo sredstva. Zaključek pa sam potegni.

0

Ministrica, ki sicer priznava objektivno odgovornost, je s prstom pokazala na določene funkcionarje znotraj stranke SD, ki naj bi stali za nakupom, zato ne želi odstopiti, saj bi rada najprej razčistila, kdo vse je po njenem vpleten v sporni posel.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/ministrici-zaradi-grozenj-odrejeno-policijsko-varovanje.html

0

Ni ona pomagala spraviti Goloba v vlado. Je pa pomagala spraviti Janšo z oblasti. Torej , ima vsaj eno dobro delo.
Trpela pa ni, saj so jo drugi vozili. Na trgu pod Jožekom so pa trpele glasilke.

0

Tti iz iniciative so sami lenuhi pa delomrzneži, ki so željni medijske pozornosti oziroma mešajo drek. Ampak moramo pa priznati , da uspevajo oziroma so že delno uspeli v svojem početju.

0

AnicaT,
pri tvojem ljubljenčku te pa ni motilo:

https://old.delo.si/gospodarstvo/podjetja/krivdno-razresili-direktorja-tes-petra-dermola.html

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/npu-ovadil-poslanca-sds-in-zupana-velenja-1122380

Torej: kaj je ljudem lažje oprostiti (oz. kaj je huje)?! Vožnja v samokolnici s kužkom je samo odraz uporniškega karakterja, ni pa sum na kaznivo dejanje ali na še kaj drugega, kar so pokasirali še nekateri drugi politiki v svoji zgodovini.

Zame je to na dlani in za mnoge prav tako.

Želela sem samo pokazati, kako na različen način dojemamo razne dogodke in zadeve.

0

Ze zjutraj mi je padlo v oci. Podporniki SD ste tes kot podporniki SDS. Ce punca ne bi napadala zupana, bi bila pogumna biciklistka, ki je zrusila Janso. Zdaj pa je resiteljica, ki je pripeljala na obpast Holoba. Se retorika je podobna. ROFL

0

Paraziti, paraziti, paraziti,………
Predniki paraziti…..
Potomci paraziti……
Vedno paraziti…….
Pokvarjeno do dna in naprej
Hvala poslancem svobode, levice in pokvarjene rdeče zvezde , ki ste v petek glasovali proti dvigu pokojnin
Sram naj vas bo .

0

@Kanilab, koliko pa imaš ( v letih in nominalno ) vplačanih prispevkov v blagajno za pokojnine?
Ti bi kar počez višal pokojnine? Izenačil zavarovanje po shemi zmanjšanih pravic, s tem tudi precej nižjo višino vplačila mesečno, z vplačili iz rednega delovnega razmerja, recimo od minimalne plače ?
Torej si za uravnilovko iz obdobja komunizma?

Je pa zanimivo, SDS, ki tako pljuva po obdobju komunizma, pa v tem primeru zganja demagogijo v maniri trdih komunistov in hoče uvesti uravnilovko, gre čez vse meje zdravega razuma.

0

Boga je.
Ne vem a jo še vedno pobirajo ko zaspi za šankom od pijanosti.
Vedno je bla mal posebna, sam zdj je pa že mal na meji al pa čez.

0

Robiii,
tebe niso nikoli peljali domov zaradi morebitne pijanosti, ko si bil mlajši in si se še iskal?

Oglašam se, čeprav S.B. prej nisem poznala. Zadajate ji grde udarce pod pasom. To, da je posebna, kot to meniš, je pa lahko velik plus. Povprečneži redkokdaj uspejo v življenju. Ima tudi j…. Nebuloze, ki se dogajajo pa so ti španska vas? Važno je, da si zaposlen na MOV (domnevam po povezavi podatkov) in da greješ svoj stolček.

Velenjčani pa hočemo kaj več. In to je pomembno.

0

Encijan, ne niso me vlekli ven iz gostiln. Ne ko sem bil mlajši, tudi v odrasli dobi ne.
Imam svojo mejo. Ona jo tudi v odrasli dobi nima.
Naj svojo “posebnost” preusmeri v kreativnost in ne v boj za pravičen danes in jutri na osnovi napačnih interpretacij podatkov, ki jih dobiva od t.i. strokovnjaka.

0

Robii,
glede popivanja kapo dol.

Glede tvojega mnenja mlade dame ti pa ne dam prav. Grdo je zadajati udarce pod pasom pod psevdonimom. Druga stran se ne more braniti.

Kar se tiče pa interpretacij podatkov, pa LIV verjamem bolj kot MOV in komunali.

Imam razloge: sanirana fasada na bloku, nova okna, termoregulacijski ventili, od lanskega decembra znižana priključna moč za 10 %, enormna odstopanja med etažnimi lastniki pri isti porabi itd. Konkretno moj račun za ogrevanje je za 80 % večji kot lani ob isti uporabi toplotne energije. Pritožila sem se, dobila pa generaliziran odgovor. Itd. …

0

Encijan, zaupaj mi kolišna je zdaj vaša priključna moč v bloku?
Če ste vse v bloku naredli kot je treba, zakaj prihaja do odstopanj med etažnimi lastniki? Potem je potrebno vprašati izvajalca delitev ali pa se na zboru etažnih lastnikov vprašati kdo nima delilnikov oz. kalorimetrov? Predvidevam tudi da so vaši kalorimetri kalibrirani.

Pri vsem tem me moti to, da se pa ne ispostavijo računi tistih, ki so tudi opravili vse potrebne ukrepe v bloku in na bloku, pa so dobili normalne položnice.

Kar se tiče deklice, pa nimam nič proti, ampak ne vem če se zaveda posledic svojega govorjenja. Svoboda govora že, ampak ne z težkimi obsodbami.
Zdi se, da razumete kakšno težo nosijo njene besede, ki niso dokazljive.

LinkedIn
Share