3.47K ogledovZa dobro jutro
0

Ob tej priliki bi rad izkoristil priložnost in čestital gospodu Vladimirju Vladimiroviču Putinu za prepričljivo zmago na demokratičnih volitvah za predsednika Rusije. Voditelj svobodnega sveta tako ostaja na oblasti še nadaljnja štiri leta, mi v diktaturi pa se moramo zadovoljiti s tistim, kar nam izvoli Bruselj. Zgleda, da nam bodo ponovno izvolili Ursulo von der Layer. Tisto, ki dela v prid ZDA in ne v prid EU. Za razliko od gospoda Vladimirja Vladimiroviča Putina, ki je Rusijo zopet postavil na mesto kamor spada – velesila tega sveta.

“Ali bo na svetu suverena in samostojna Rusija, ali pa ne bo sveta,” pravijo domoljubni Rusi.

Putin – TO je dec, ne pa piČkica Macron, ki je oženil lastno mamo. Da ga sram ni! Al pa tisti nemški vrtni palček Olaf.

Kdaj bodo pa volitve v Ukrajini? Aja, ne bo jih. So prepovedane.

0

Poglejmo še ostale zahodne voditelje;

– Velika Britanija, Indijec, ki se smehlja kot kakšen azilantski prodajalec kebaba, ki je šele pred kratkim preplaval v VB.

– Kanada, kanadski maneken, Pahor št. 2, ki terorizira lastni narod in štrajkajočim tovornjakarjem blokira račune. “Vani cakano, unutra kakano,” pravijo takemu tipu naši južni bratje.

– Italija, blondinka, ki bi rada bila fašistka.

– ZDA, senilni starec, ki se rokuje z zrakom, in ki pade vsakič ko gre po stopnicah.

– Ursula von der Leyer, koruptivna ginekologinja, ki je nas Evropejce zaprla za dve leti, in iz EU naredila eno veliko koncentracijsko taborišče, kje brez potrdila nisi smel iti niti scat na pumpo. Medtem pa zapravljala naš denar za Pfizerjeva cepiva, ki smo jih na koncu zmetali v smeti.

– in pa NATO-v jokajoči ter jecljavi “govornik” Stoltenberg: “Izredno težko je bilo sprejeti odločitev o prekinitvi Natove vojaške prisotnosti v Afganistanu.” LOL. Ste pa ja morali bežati iz Afganistana pred kozjimi pastirji, da se je kar kadilo za vami.

Tele ovce še sebe ne znajo zastopati, kaj šele, da bi mene. MRš !

SMRT DIKTATURI V EU!

0

Se pridružujem čestitki za zmago Putina na volitvah v Rusiji.
Slava Rusiji.

0

Prav imaš. Tut jaz mu čestitam. Pa naj ga ne sprovocirajo EU, Amerika, UK…da začne z jedrsko vojno….

0

Zahod se še zaveda ne kakšna je morebitna alternativa Putinu – po vsej verjetnosti kakšen general, ki komaj čaka, da pošlje atomske glave proti ZDA. Tudi Prigožin je trdil, da je Putin premehak. Zato se ovce na zahodu naj ne trudijo preveč, da zrušijo Putina. Navalni je npr. med Rusi imel manjšo podporo, kot jo ima Lovsko društvo Poljčane na naših volitvah. Danes se je okoli vdove Jolande (kot ji pravi Biden) Navalnega zbralo pribl. 50 ljudi. Si morš mislit?

0

bilo povedano je vse!

0

imaš pa srečo,da živiš v navidezni demokraciji,če ne bi,bi za tako pisanje-bil ustreljen v LR KITAJSKA,LR S.KOREJA IN LR RUSIJA-bolano

0

imaš pa srečo,da živiš v navidezni demokraciji,če ne bi,bi za tako pisanje-bil ustreljen,če bi živel v LR KITAJSKI,LR S.KOREJI IN LR RUSIJI-bolano,samo tja pa ne bi šel živet,a ne
velenjkovac-vedno bolj in bolj bolani posamezniki

0

Nimate pojma. Dobil je mandat za 6 let.

0

ALABAY – tako ja.

0

citat iz ksihtičevih nebuloz :”Vladimirju Vladimiroviču Putinu za prepričljivo zmago na demokratičnih volitvah za predsednika Rusije”” demokratične volitve ? ha ha ha ah ah aha ha ah a Volilcu za hrbtom stoji ruski terorist z avtomatom ! Mislim da bi se še pokojna terorista Tito in debeli dolanc valjala od smeha!
Je pa res zanimiv da pujsek ksihtič ki se ko prase hrani z evri v nedemokratični EU -nima pa jajc da bi se preselil k njegovemu opevanemu teroristu Putinu !? Zanimivo

0

Rusija pošilja orožje Mehiki, ta pa je s tem istim orožjem napadla volišča v ZDA. Svet se zgraža. Aja … ravno obratno je bilo; ZDA pošilja orožje Ukrajini, ta pa je s tem istim orožjem napadla volišča v Rusiji. Svet se ne zgraža.

Ukrajinci bodo v kratkem demokratično volili svojega predsednika, prav tako državljani EU – za razliko od Rusov. Aja … ravno obratno je – Rusi bodo demokratično volili svojega predsednika še naprej – za razliko od Ukrajincev in državljanov EU-ja.

0

Nikoli ne veš, morda pa vlado bere vel.com..

0

@winzi, seveda Vlado bere vel.com.
Včasih tudi, pravzaprav zelo pogosto, napiše kakšno nebulozo.
Piše pod nickom @zvonc.

0

No, tudi sam papež Frančišek se pridružuje moji čestitki;

https://www.thedailybeast.com/pope-francis-congratulated-putin-on-his-election-victory-russian-state-media-claims

Medtem pa izdajalci krščanske Evrope, zahodni voditelji, ne priznavajo ruskih volitev. A veste tisto, ko si bolj papeški od papeža?

0

Čestitke? A so tablete popustile?

LinkedIn
Share