934 ogledovZa dobro jutro
0
0 Comments

https://www.24ur.com/novice/slovenija/nadzor-poslovanja-zd-velenje-ugotovili-vec-hujsih-krsitev.html

Živic, Živic, Živic and Mori with company

0

Hvalevredno!

Nadzor pa ne more tako daleč da bi se pogledalo kako

sediš na stolu, in ti tam zaposleni nekaj pripravi nato pa

pokliče zunanjega izdelovalca da vzame mero v ustih in nato v svojem obratu, zunaj ZD naredi to kar bi lahko naredili tehniki znotraj v ZD

in ti potem zunanji naredi, vstavijo pa na stolu v ZD.

Plačaš za onega izbranca zunaj, razliko pa krije zavarovalnica.

Na tak kot način so zunanji izvajalci izbrani na predlog izvajalca in na predlog v ZD.

Kako pa onadva med seboj poračunata; zaposleni ZD in zunanji pa lahko le slutiš – za provizijo pri posredovanju za posel ?!

To je tako kot da bi šolo oddal otroka za šolanje v npr. 3.razredu osnovne šole in bi učitelj poklical s.p. sociologa da dodatno obdela tvojega otroka čeprav imajo v šoli internega sociologa. Potem pa šola nekaj prizna za plačilo iz javnega šolstva ostalo pa doplačaš za zunanjega sociologa.

Kak je tukaj obračun v evrih?

0

Ni problem sistem ali zakoni. Problem je mentaliteta ljudi, ki kradejo ko srake. Tako je bilo v prejšnjem sistemu in tako je tudi danes. š vicarji so š vicarji, Balkanci pa Balkanci. Vedno bili in ostali.

0

Zakaj pa v š vici lahko Balkanci delajo, se naučijo vsi brez izjeme, tudi njihove butaste babe, ki pri nas ne govorijo slovensko, nemško ali francosko ali italijansko, se integrirano in postanejo večji š vicarji od ta pravih š vicarjev?
Zato, ker vedo, ena pizdarija, se tako micena kršitev njihovih zakonov, adijo cela porodica!
Ja, tako š vico bi imel nekoč tudi jaz.

V prihodnosti, ko Fajonka in Pukl ne bosta več ordinirala, mogoče.

0

A mati od onega švercerja z ‘moko’ še ima prste v ZD Velenje?

0

Ne tako grdo Alkaline, ni švercanja. Gre vendar za funkcionarja ta mladih SD.

0

Sulc, š vicarji ne spustijo Balkancev na vodilne položaje v gospodarstvu, kaj šele na politične. š e manj jim pa talajo državljanstva za par tolarjev in s tem volilno pravico. “KuČa, po,so – po,so, kuČa” – to je to.

0

ha ha ha ha komunistzični gradovi v oblakih padajo drug za drugim ! kdo že je desetletja vodil poslovanje v ZD -ah ja komunajzarji -tako kot na komunali ! š ok za šokom -še on pritlikavi palček iz Murgl je moral na zdravljenje v š vico -na privat kliniko -v sloveniji pa skupaj z onim pleničarjem Jenulom zagovarja javno komunostiČno zdravstvo kot je ZD Velenje ! Hm -res zanimivo To je tako kot v teroristični sfrj kjer so se govnari in teroristi Tito prase dolanc kardelj ipd krmili z kaviarjem -rajo pa poniževali z ponterosom ,alvorado kavo in jeansom

LinkedIn
Share