832 ogledovPolitika
0
0 Comments

Drago Kos osebno, pove kaj in kako se je dogajalo l.1994.

DEPALA VAS, DRŽAVNI UDAR, PRODAJA OROŽJA.

KJE SI PACIENT, A BOš  TOŽIL KOSA ?

TOŽIš  VSE IN VSAKOGA, KI TE OMENI, LE V TEH PRIMERIH SE SKRIJEš  V MIš JO LUKNJO IN TUDI PISNIT NE UPAš  !

SMRT JANš IZMU !

https://www.mladina.si/231380/krivica-iz-depale-vasi/

0

Ima njih kolko hočeš. A ni Pezdir tud napisal ene knjige v kateri opisuje kako so kradli Kučan in kompanija. A je ker kerga tožil? Tako je to….oni kradejo, raja se pa med samo skorajda pobija.

0

Neznan je znano neznan – pljuvanje vsevprek , če verjame barabi 1.kategorije (kot je manipulator Drago Kos ), potem ni pomoči.
Bom še sam dodal temu “pljuvanju ” neko (v medijih in portalih ) zamolčano resnico – vemo,da krvni nasledniki niso nič krivi , pa vendar se vprašajte , zakaj Robert Golob ne označuje več
za fašiste ljudi vsepoprek ; čisto enostavno: vplivneži oziroma kot se moderno reče influencerji so mu prišepnili , da je bil njegov dedek ( iz okolice Vipave) član fašištičnih enot , se pravi , čisto pravi fašist ( med 1. in 2. svetovno vojno )…..

0

ja za depalo vas se ve kaj je bilo in to je že takrat bilo jasno On pritlikavi palček iz murgl -majhen prdec komunistični je natočil nekaj udbovcev iz srbske JNA ki so zrežirali scenarij domnevne kraje orožja in obtožili JJ-vse v stilu nterorista putina in Kučana kar se pa Kosa tiČe -noben resen ne bo zgubljal časa z takim komunističnim debilom

0

Depala je bila inscenirana.
Mladina se trudi odvrniti pozornost od nesposobne vlade..
Ti si že nasedel..

0

So Kosi kaj v sorodu s Krpači?

0

bore…misliš Krpači, š tefkinimi…?

LinkedIn
Share