1.64K ogledovŠoštanj
0
0 Comments

30 kilometrov na uro mimo vrtca je čisto ok. Toliko je pri vrtcu v Velenju.
Za kamione pa dovoljeno samo za dostavo, naprimer: iz Momaxsa, iz Slovenijalesa, Baumaxa, sestavine za kuhinjo v vrtcu, … izjemoma še za podjetnike.

lumpi00 Odgovor na diskusijo 4. maja, 2024
0

Mimo Vrtca Lučka in Oš  Livada po potki ob Paki “gre”, kljub oviram, z motorji mladoletnikov, bistveno več kot 30 km/uro.

Le kdo jim daje denar za motorje, bencin in plačuje kazni? Morda bi jim plačali še tečaj varne vožnje?

Ne želim slišati, da je kdo zbil kakšnega otroka ali starejšo osebo.

0

Iz eurospina da prideš v Velenje do rondoja pri Velenki čista bedarija,če lahko policaji zavijejo direkt,zakaj še ne bi kupci,naj uredijo širši odcep in pas za odcep za intervencijo polocije.ne pa da se moraš peljati 2 km ,da prideš nazaj v Velenje!

pelod Odgovor na diskusijo 18. aprila, 2024
0

Zavijanje v levo proti mestu, kjer je postavljen znak za obvezno smer, je največkrat neupoštevan prometni znak v Velenju. Prav posmeh je Postaji policije, ki je v bližini. Samo radar bi bilo potrebno postaviti in bi se vsi v mesto peljali okrog 2km daleč proti Velenjki in nazaj, ali pa inajdljivi preko Gorice nazaj v mesto.

BOBER 2009 Odgovor na diskusijo 4. maja, 2024
0

Zaradi pretočnosi prometa iz nakupovalnega centra, je bolj smiselna preusmeritev prometa proti velenjki. Vedno se pa najde en butl, ma ne sam eden, ki ovira promet, ko hoče zaviti levo. Če bi to policija dosledno kaznovala, mi nebi bilo potrebno čakati do 10 min v konici za takim idiotom (se je že zgodilo da je nekdo stopil iz avta in pacijentu j.. mater). PP Velenje, čas je za akcijo, v eni uri je norma not 🙂

lumpi00 Odgovor na diskusijo 4. maja, 2024
LinkedIn
Share