1.71K ogledovZa dobro jutro
0
0 Comments

Če ne bo na ta dan na trgu vsaj 10.000 občanov iz celotne š aleške doline, potem si ne zaslužite drugega kot večno vlado nesposobnega in skorumpiranega SD-ja. Vsi tisti, ki ste celo leto tako glasni tukaj na forumu – če vas ne bo na trgu, bolje da utihnete z vašimi kritikami za vse večne čase. Če ne bo 24. 1. Ob 15.15 na Titovem trgu vsaj 10.000 janšistov, komunistov, lastnikov stanovanj, podnajemnikov, gospodarstvenikov, delavcev, socijalcev, lenuhov, direktorjev, in vseh ostalih, ki jim je javna uprava, ki živi na račun nas davkoplačevalcev neupravičeno dvignila položnice za ogrevanje, potem niste vredni lastne države! š e podatek kdo je lastnik Komunalnega podjetja Velenje – “Lastniška struktura družbe. Ustanoviteljice družbe in hkrati družbeniki družbe so Mestna občina Velenje, Občina š oštanj in Občina š martno ob Paki.”

Torej velenjčani, šoštanjčani, šmarčani! Pokažimo tej kradljivi bandi hudiča.

24. 1. Ob 15.15 na Titovem trgu

SMRT SKORUMPIRANI JAVNI UPRAVI

0

Ta datum je najbol primern ker se ozvezdje poklopi z drugimi astralnimi telesi in numerološko gledano je najbol ugoden za protest.
Tk je rekla šefica vesolja pod vodstvom kapetana vesoljske ladje k se vmes med vodenjem spejs šatla spozna še na številke.

@Zhukov maš prav!

Ogledujete si 1 od 13 odgovorov, kliknite tukaj za ogled vseh odgovorov.
LinkedIn
Share