Popularno

Oddam 3 sobno stanovanje na Gorici

Prijavi zlorabo

 • Ads type
  Oddaja
 • Condition
  620,00€
  Oddam 3 sobno stanovanje na Gorici

  Opis

  Oddamo 3-sobno stanovanje v večstanovanjski stavbi na Gorici, ki je bilo delno prenovljeno leta 2022.

  Stanovanje ima 81 m2, je svetlo in sestoji iz velike predsobe, kuhinje, jedilnega in dnevnega prostora, spalnice, otroške sobe, ločene kopalnice in stranišča, enega zaprtega in enega odprtega balkona ter shrambe. Nahaja se v 5. nadstropju, stavba ima dvigalo.

  Kuhinja je polno opremljena, prav tako je v stanovanju nov pralni stroj. Sobe so večinoma opremljene, sobe so opremljene z izjemo kavča, ki se lahko doda po dogovoru. Leta 2022 so bila nameščena nova vrata. Stanovanje omogoča priklop na optiko in ogrevanje na toplovod. V kleti stavbe je kolesarnica. Pred stavbo je urejeno parkirišče, kjer je možen nakup letne dovolilnice.

  Stavba se nahaja v blokovskem naselju z mladimi družinami in veliko zelenimi površinami. Avtobusna postaja Lokalca je oddaljena 2 minuti hoje. Trgovina, vrtec in osnovna šola so oddaljeni 5-7 minut hoje, nakupovalno središče Velenjka pa je oddaljeno 4 minute vožnje z avtom.

  Vselitev je možna po dogovoru.

  Za več informacij pišite SMS na 068 195 869 (Jernej).

  Cena najemnine znaša 620€ + stroški (300-450€, odvisno od letnega časa in št. prijavljenih oseb). Varščina je v višini dveh mesečnih najemnin.

  Lokacija

 • Vrsta oglasa
  Oddaja
  Telefon
  Oglasna pasica

  Oddam 3 sobno stanovanje na Gorici 0 reviews

  Login to Write Your Review

  There are no reviews yet.