Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Obvestila MO Velenje : ObvestiloZbiramo pobude za spremembe in dopolnitve Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Velenje


22. mar 2023

Mestna občina Velenje pristopa k zbiranju pobud za nov postopek sprememb in dopolnitev Občinskega prostorskega načrta Mestne občine Velenje (OPN MOV), zato pozivamo vse zainteresirane lastnike zemljišč, občane Mestne občine Velenje in druge fizične ter pravne osebe, da oddajo svoje pobude oziroma predloge. Zbiranje pobud bo potekalo od 23. 3. 2023 do vključno 31. 12. 2023.

Pobuda mora biti oddana na obrazcu »POBUDA ZA SPREMEMBO NAMENSKE RABE PROSTORA«, ki je dosegljiv na spletni strani Mestne občine Velenje (https://www.velenje.si/app/uploads/2022/08/15_Vloga-za-zacetek-postopka-za-spremembo-namenske-rabe-zemljisca-v-OPN.doc ) in v prostorih sprejemne pisarne Mestne občine Velenje. Pobudo mora vložiti lastnik zemljišča, pooblaščenec lastnika zemljišča (priloženo mora biti pooblastilo), v primeru solastništva pa vsi solastniki zemljišča.

Pobude, ki jih bo Mestna občina Velenje sprejela po 31. 12. 2023, ne bodo obravnavane v tem postopku.

Izpolnjen obrazec s prilogami posredujte na naslov Mestna občina Velenje, Titov trg 1, Velenje ali po elektronski pošti na naslov [email protected], lahko pa ga oddate tudi osebno na občini v času uradnih ur.


----
Vir: Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]