Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Obvestila MO Velenje : ObvestiloTudi letos bomo mesto čistili s pomočjo dijakov


30. jun 2022

Zanimanje za počitniško delo v projektu Čisto moje Velenje je tudi letos izjemno. Do danes smo prejeli preko 140 vlog dijakov, ki želijo sodelovati v projektu in s svojim delom doprinesti k še bolj urejenemu mestu. Letos projekt izvajamo med 27. junijem in 26. avgustom. V proračunu imamo za ta namen zagotovljena sredstva v višini 60 tisoč evrov. Tako bomo lahko počitniško delo omogočili približno 150 dijakom.

Vsakoletni projekt počitniškega dela dijakov Čisto moje Velenje bomo letos izvajali že dvajsetič. Tudi tokrat bomo projekt izvedli v devetih poletno počitniških tednih, v času med 27. junijem in 26. avgustom. Prva skupina dijakov je z delom pričela pretekli ponedeljek. Počitniško delo bo plačano 6,50 evra na uro (bruto znesek), posameznik pa lahko opravi največ 38 ur oziroma 5 delovnih dni.
V Mestni občini Velenje si s številnimi aktivnostmi in čistilnimi akcijami skozi vse leto prizadevamo, da bi bilo mesto čisto in urejeno. Ena izmed takšnih aktivnosti je tudi izvedba vsakoletnega projekta počitniškega dela dijakov.
Temeljni cilji projekta Čisto moje Velenje so poleg skrbi za urejeno in čisto okolje, spodbujanje medgeneracijskega sodelovanja, sklepanje novih prijateljskih vezi, finančna pomoč mladim oziroma njihovim družinam, krepitev zavesti o pomenu zdravega in čistega bivalnega okolja ter pozitiven odnos do urbane opreme.


----
Vir: Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]