Velenje.com uporablja piskotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piskotke zunanjih partnerjev, s katerimi belezimo statistiko obiska.
Vec o piskotkih najdes tukaj. S klikom na povezavo soglasas z uporabo piskotkov: Sprejmi
  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 
  Velenje.com   Diskusije   Sport   Novice   Obvestila MO   Strokovnjak    Pogrebi   Online 393

Velenje.com : Obvestila MO Velenje : ObvestiloPonovno objavljen razpis za najem prostorov v Kreativnem centru Čuk


12. maj 2021

Mestna občina Velenje je ponovno objavila javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnih prostorov v najem na naslovu Stari trg 11 v Velenju – Kreativni center Čuk. Želimo, da bi se prijavili ustvarjalni najemniki, ki bi popestrili ponudbo v Starem Velenju. Razpis najdete na občinski spletni strani www.velenje.si (Javne objave) in bo odprt do 28. maja do 10. ure.

V najem oddajamo dva prostora v pritličju in pet pisarn v prvem nadstropju. Prostori so novi, neopremljeni, v razponu od 19,4 m2 do 28,6 m2. Cena za najem pritličnih enot je 4,5 €/m2, za pisarne v prvem nadstropju pa 5 €/m2. Objekt ima obratovalno dovoljenje za dejavnosti po klasifikaciji CC-SI za: stavbe za storitvene dejavnosti, druge poslovne stavbe, trgovske stavbe in stavbe za kulturo in razvedrilo. Za posamezni del stavbe v pritličju (prostor št. 2 in 3) se lahko prijavijo obrtniki z dejavnostjo ali vajenci v poklicih, ki ohranjajo stare obrti (lončarstvo, krojaštvo, čevljarstvo, prodaja ter priprava lokalnih dobrot, izdelava instrumentov ter druge domače in rokodelske obrti). V drugem nadstropju (prostori št. 4–9) niso, glede na veljavno Standardno klasifikacijo dejavnosti, namenjeni za dejavnosti rudarstva, gradbeništva, gostinstva, finančne in zavarovalniške dejavnosti ter poslovanja z nepremičninami. Poslovni prostori tudi niso primerni za izvajanje naslednjih aktivnosti: gostinska dejavnost, kozmetična dejavnost, frizerska dejavnost, masaže in podobne dejavnosti.

Verjamemo, da bo Kreativni center Čuk valilnica številnih novih kreativnih idej in projektov, nove dejavnosti pa bodo spodbudile utrip revitaliziranega starega mestnega jedra.

Na povezavi: kuula.co se lahko po novem Kreativnem centru Čuk virtualno sprehodite.

Kreativni center Čuk smo zgradili v sklopu projekta »CTN Stari trg 11«. Naložbo je sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


----
Vir: Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje 
-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]