Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Diskusije : Politika : Vprašanje
 

dermol se dela norce? (Neznan 29.9.2022 14:08)

berem, da bo župan glede nadzora nad uvozom premoga oblikoval skupino za civilni nadzor, ki jo bo vodil dr. Franc Žerdin.

HA, HA, HA, tale Dermol pa res nima pojma kdo je in kaj je. Le kaj si misli Dermol ?!?

Kaj si privošči, prvič civilni nadzor uvaja občina (halo? civilni ???) potem pa spet Žerdina postavi, ki je pri vseh svinjskih procesijah na čelu-

Občinarji, pa kaj ste normalni ?

Niso, očitno ne. Pa saj se spomnim, da sem bral, da so tudi direktorju Hisense povedali kaj lahko pa kaj ne sme delat s firmo, ki jo je kupil.

Socialistični norci!
Ni čudno, da ni več dobrih firm v Velenju, če jim taki kot je dermol, pa žerdin ukazujejo kaj lahko in kaj ne delat v svoji firmi.

In tako bodo reševali Velenje?
Zaenkrat so še vse zaj...
Praktično vse kar so se lotili.

https://savinjska.info/nacrt-za-preobrazbo-daljinskega-ogrevanja-saleske-doline-ocenili-kot-pravo-pot-prehoda-na-zelene-vire-velenje-savinjska-regija/drek4    (29.9.2022 14:17)
Franc Žerdin HA HA HA HA HA HA AHA
Pa pizda ti Dermol no a se res ne mores znebit teh starcev da ti skos komandirajo kaj moras delat? Zdej se pa zresn pa razfuki in SD in vso to staro drhal al pa pejd. Ti Zerdin se pa tud sprav tam ko spadas torej na kavc pa nehi srat. Tvojih cajtov ze dvajst let ni vec! Out!
Butchman    (29.9.2022 15:12)
Žerdin, Medved, Dermol, Rotnik,....

"Ljubljana, 16. septembra - Nadzorni svet Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) se je danes seznanil s pogajanji Termoelektrarne Šoštanj (TEŠ) z družbo Alstom o ceni glavne tehnološke opreme za izgradnjo bloka 6. Kot je po seji za STA povedal prvi nadzornik Franc Žerdin, so soglašali z izpogajano ceno, ki sicer do sredine oktobra ostaja poslovna skrivnost."
Butchman    (29.9.2022 15:12)
"Ljubljana, 25. januarja - Naložba v izgradnjo šestega bloka Termoelektrarne Šoštanj (Teš 6) poteka v skladu z načrti, je po današnji seji nadzornega sveta Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) poudaril predsednik nadzornikov Franc Žerdin. V primeru kakršne koli ugotovljene nepravilnosti ali dokazanega suma pa bo nadzorni svet zahteval uvedbo ustreznih sankcij zoper kršitelje."
Butchman    (29.9.2022 15:14)
google ne odpušča:

"Kot pojasnjuje Franc Žerdin, nadzorniki Holdinga Slovenske elektrarne (HSE) projekt šestega bloka Termoelektrarne Šoštanj (Teš 6) vseskozi intenzivno spremljajo, na ministrstvo za gospodarstvo so v dobrem letu odposlali več dokumentov, študij, poročil, ekspertiz in sklepov nadzornikov.

"Motijo nas vedno nova in nova, z ničemer argumentirana sumničenja s strani direktorata za energijo v pravilnost vodenja projekta ter popačeni podatki o projektu, ki jih direktorat posreduje vam in na vladi," ministrici odgovarja Žerdin.

Nadzorni svet po njegovih navedbah ministričini očitki o nestrokovnosti, ki naj bi povzročila njeno nezaupanje v delo nadzornikov, "bolijo in skrbijo"."
drek4    (29.9.2022 17:55)
LOPOV ST 2
Spokaj stari!
Krnek72    (29.9.2022 18:47)
Po volitvah bo vse tiho.
Predvililno je to.
Po volitvah in čez 4 lete, se bo lahko pohvalil, da je rudnik bankrotiral v času županovanja g. Drdrmola....

Pa saj vsi veste kako bo?
Konec je... Zakaj se sprnenevedamo.

A vam ni, jasno da bodo rudnik in rudarjev izkoristili za čas ukrajinsko energetske krize. Potem ste pozabljeni. Vsi. Čez noč. Sprejmite že enkrat
StefanG    (29.9.2022 19:20)
A da se dela norca? A se vam ne zdi pomembno, da v Šaleški dolini vemo kaj se kuri? Sicer pa smo spet tam, če bi poslušali izjave, bi predobro slišali, da je to predlagal predsednik vlade, da ne bo prišlo v PV ali Tešu do izkoriščanja tega premoga.
A ste se pa mogoče kdaj vprašali kako se mora šele Medved delat norca iz vsega tega, glede na to da je rekel cena premoga 2,25 eur je vzdržna, ki pa še zdaleč ni res! Dajmo malo pobrskat po spominu!
Butchman    (29.9.2022 22:21)
Smo pobrskali pi spominu in ti dali dejstva... Premog bo nadziral tisti, ki je bil med glavnimi nadzorniki gradnje, podrazitev TEŠa. Je potrebno kaj dodati?
Bernii    (30.9.2022 6:00)
Mene bolj čudi to, da je knapom vseeno če se bo uvažal premog. Namest da bi celotno vodstvo, tudi vodstvo preteklih let, mal po zdravju vprašali ali pa še po čim. Tk pa mirno čičajo in čakajo. Mal so me razočarali.
Katalena    (30.9.2022 6:14)
Kk bogo!!! Odpre diskusijo človk, ki hoče ponižat Župana in Žerdina. Bogiii ste! Nimate nič kaj da bi druga pisali, da lahko puzdignete sebe v predvolilni tekmi????
Gospod Žerdin je gospod z veliko začetnico. Knapi so ga imeli in ga še vedno majo radi. To je bil direktor!
Boljšega človeka za civilni nadzor si ne mormo zamislit.
Če se je vlada neki namislila, bo to vlada tud naredla. Bodmo realni: občina mora ščitit interese skupnosti pa naj bo to z ustanovitvijo civilnega nadzora.
Dobra poteza Dermol! Na tak način vsaj bomo vedli, če je vse res kar na PV in vladi govorijo in ne bote dovolili da se indonezijski premog kuri v nedogled, ampak samo za čas krize (tk so oblubli na PVju-ampak vemo, da bojo plesali tk ko jim HSE in vlada reče). Vprašanje je kake kvalitete je ta infonezijski premog in zato je tud civilni nadzor ustanovljen.
Civilni nadzori in civilne inicijative niso nič novega. In če ne motijo predcednika vlade, zakaj bi koga drugega?
Butchman    (30.9.2022 7:18)
@Katalena bolj bogo je, da malo sama sebe negiras, drug del te pa dejstva.
- res je, civilni nadzor je potreben, civilna družba je pomembna, se strinjava, tako kot sva se verjetno strinjala glede Šaleškega eko gibanja, ki se je za nas boril glede sosežiga...a glej ga, ravno ti, ki jih hvališ, so prejšnji teden javno obračunali s civilnimi družbami, konkretno, kar grdo s šaleškim eko gibanjem....ja, to je bil tudi Dermol...
- praviš, da je za nadzor dober nekdo, ki je na celo črti pogorel pri svojim prejšnjim nadzorom? kako bi to razložila? imaš dejstvo glede financ, sodišče ti je dalo drug argument, sam tudi ne poznam nobenega v dolini, ki bi rekel, da je bil projekt dobro voden, nadzorovan, financiran....skoraj tako, kot bi nekomu, ki je v preteklosti gledal stran, ko so basali vrečo, sedaj dala za nadzorovati banko...ni kaj dodati, saj to je monty python, če vam je to všeč, potem verjamem, da ste zadovoljni tudi s trenutnim stanjem
Katalena    (30.9.2022 10:45)
Malo si zamešal vse skupaj.
Kdo je obračunal z civilno družbo?
Kdo je pogorel?
Morm rečt, da težko berem tvoje nonsense, še težje razumem, ko pišeš tk nepovezano.

Dej konkretno. Ne mi v šifrah, lejga.
Butchman    (30.9.2022 12:07)
ne, jaz nisem nič zmešal, pomešal...naj konkretno? imaš vsa dejstva.

prejšnji teden je bila javna prireditev, kjer je bilo predstavljeno kako se bomo ogrevali v prihodnosti v naši dolini. tam je voditelj načel to temo glede civilne družbe in so vsi skupaj kar udrihali čez njih, izpostavljeno je bilo Šaleško EKO gibanje, ki je najbolj zasluzno za blokado soseziga...Dermol je jasno dejal, da če bi bilo po njegovo, da bi sosežig bil.

Kdo je pogorel? Pogorel je nadzor, ki ga je vodil gospod Žerdin, ki je bil odgovoren za to.
Lozar    (30.9.2022 13:51)
Kar se firme Hisense tiče, ni Dermol nikomur govoril kako naj dela, ampak se je oglasil, ker so grozili z odpuščanji in se potem to ni zgodilo. Zato ne neki govorit na pamet. Aja kolkrat se je pa Medo kje oglasil? Rabite odgovor?
Katalena    (30.9.2022 14:59)
Bučman, mešaš Eko gibanje, katerega član ni bil Žerdin in civilni nadzor pri kurjavi tujega premoga.

Žerdin prav tako ni bil član civilnega nadzora pri zadevi Sosežig SRF.
Torej civilni nadzori so obstajali že prej-še en dokaz, da odpiratelj diskusije zavaja in laže.

Ne govorit, da je bla prireditev. Bla je mednarodna konferenca. 2 različni zadevi, enako kot Eko gibanje in civilni nadzor sta dve različni zadevi.
Ne ti men o mešanju zadev!!

Dermol nikol ni bil za sosežig, vsaj v taki obliki ne kot je TEŠ hotu.
Če bi TEŠ ZNAL povedat ljudstvu-nam laikom kaj in kako bi se greti danes pri tem pa poskrbeli za višek odpadkov, bi danes drugač gledali na sosežig. Tk so pa zmutili in zamutili.
Butchman    (30.9.2022 21:52)
@katalena,res zelo slabo bereš, nikoli in nikjer ni napisano, da je bil Žerdin clan šaleškega eko gibanja... Z moje strani je bilo le rečeno, da je smešno, da dermol sedaj ustvarja neko civilno družbo, ki naj bi nadzorovala premog, en teden nazaj pa zdrihali čez civilno družbo, ki se je borila za nas na zelo pidobnem področju.. Hkrati pa je ironično, da je za nadzor izbran nekdo, ki je primer najslabšega nadzora v tej dolini...

In še zadni tvoj odstavek, kjer si zgrešila še v dveh zadevah... In ravno zato, ker je teš na veliko zavajal, ko se tudi obcina in SD nista borili za nas, se je zgodila civilna družba, natancneje salesko eko gibanje, ki je pritegnilo mnogo strokovnjakov, ki so povedali resnico, dejstva, organizirali srečanja, soocenja..

Drugo, ne govorit za kaj je on bil.. Zopet dejstva, imaš posneto, dogodek prejsnji teden, mednarodna konferenca, kjer je rekel, da ce bi blo po njegovem, bi v TEŠu sosezig bil.. Niso moje besede, ampak njegove, imaš posneto...
Kje je bil takrat Žerdin? Javno so bili za tudi nekateri drugi člani SD in niti župana niti Žerdina to ni zmotilo....

Aha, konferenca ni prireditev...
Katalena    (2.10.2022 14:28)
Bučman, berem tisto, kar napišeš. Tud med vrsticami.
Še sreča da te mamo, da se ti boriš za nas.
Ojebina    (3.10.2022 15:03)
To pa so dejstva in jim je težko oporekati.ima Dermol marsikaj za pojasnit svojim someščanom kako vodi NAŠO občino.
Katalena    (4.10.2022 15:08)
Zanimivo kolk novih uporabnikov se je pojavilo....
Smešno ... a ste že pripravljeni ?
Medo dal vsa navodila?Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]