Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Diskusije : Zabava : Vprašanje
 

kako se bo imenoval naslednji (Neznan 28.7.2021 3:15)

kako se bo imenoval naslednji virus ki ga bodo odkriliArgument    (28.7.2021 7:34)
Dobro vprašanje...
labodja, pasja, mačja gripa...
SARS bruh...
Bubaleze    (28.7.2021 7:37)
Prehlad
Sherlock    (28.7.2021 11:42)
Final Warning To Humanity From Former Pfizer Chief Scientist Michael Yeadon

https://www.brighteon.com/8023352c-2721-43d3-bfc3-9270a6acd01f
neznanxx    (29.7.2021 1:59)
Kakšni valovi neki? Vse nas lepo nategujejo, kolikor se jim ljubi. Spodaj bom pripel prispevek, katerega močno priporočam v ogled vsem, ki kakor koli dvomijo v valove, cepiva PCR teste in vse kar se tiče corone. Je pa zelo pomembno, da stvar pogledate v celoti, saj le tako boste dobili celovito podobo situacije v kateri se nahajamo.
https://m.youtube.com/watch?v=-Hn23dOq7PQ&feature=share
neznanxx    (29.7.2021 2:00)
Največ je nekje med 18.in28.minuto...
varda    (29.7.2021 9:09)
poglej ti posnetke kjer doktorji na đointu bluzijo
BuddhaMonk    (29.7.2021 11:20)
@neznanxx:
Ker imamo pandemijo, smo potrebovali orodje za zaznavanje okužb. PCR je najboljše orodje in manjša škoda se je delala, če si v okolju zelo razširjenega virusa poslal koga višek poslal v karanteno kot če bi okuženega pustil širit virus. Ni bilo kapacitet, da bodo čisto vsakega zdravniki pregledali, se pošiljalo na dodatne preiskave (pljuča, itd.) ali da bi se odvzet vzorec preverjalo na živih kulturah, ki potrdijo ali ovržejo okužbo (traja cca 1 teden). Čeprav bi bilo pravilno. Sem pa mnenja, da to trenutno nima smisla, ker nimamo zdravstvene krize. Kriza je bila jeseni in preko zime.

Druga stvar so cikli. Tega očitno tudi ti ne razumeš. Oni lahko naredijo 40 ciklov. Pri čemer se izpiše na ekranu graf vrednosti za posamezen cikel. In pri enemu recimo se mejna vrednost (Ct) preseže že pri 24tem ciklu, pri drugem pri 32em, pri tretjem pri 38em. Prva 2 avtomatsko kot pozitivna prepoznajo, ker je bila mejna vrednost dosežena pri nižjem številu ciklov. Pri tretjem pa je bila mejna vrednost pri previsokem ciklu dosežena in potem gredo v nadaljnje preiskave vzorca. Ga ne označijo avtomatsko za pozitivnega. Čeprav so pri vseh 40 ciklov opravili. Razumeš? Odpri spodnji dokument, pa je lepo narisano.
https://www.wvdl.wisc.edu/wp-content/uploads/2013/01/WVDL.Info_.PCR_Ct_Values1.pdf

Potem glih slišim to doktorico, da ne razume, zakaj bi se zdrava oseba testirala. Zato ker osebe, ki razvijejo simptome, dosežejo najvišjo kužnost že 2 dni pred simptomi. Razumeš? Hodiš naokol navidez zdrav in na polno širiš virus. Delalo se je pa na zajezitvi okužb.

Pri cepivu ne poznamo dolgoročnih učinkov. Pri virusu tudi ne. Tako da ta pomislek bi zdržal, če bi za virus vedeli, da dolgoročnih učinkov ni. Sicer pa je oboje neznana nevarnost. Kratkoročnih učinkov gospa ne omenja, torej je očitno sprijaznjena, da kratkoročno (čeprav je video iz aprila) je manj posledic kot pri okužbi.

Pa pravi, da je raziskovala in ugotovila, da virusi ne preskočijo iz živali na človeka. Kaj?!?!?!? Tu sem nehal poslušat.
https://www.ted.com/talks/ben_longdon_how_do_viruses_jump_from_animals_to_humans/transcript?language=sl#t-23846


Glej, da ne bom predolgo klobasal. V marsičem se je napačno postopalo. Ampak ni vse bullshit. Stroka išče najboljšo rešitev. Seveda pa mnogi interesi skušajo vodit v svojo korist zadevo.
motofrik    (29.7.2021 21:57)
Grška abeceda ima še veliko črk, imen živali je tudi precej... Recimo oslovska mrzlica. Ker nas imajo za osle.Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]