Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : �port : Novica
 


Večni derbi v velenjski Rdeči dvorani


1. feb 2019

Rokometaši Gorenja Velenja se bodo v soboto v domači Rdeči dvorani pomerili z ekipo Celja Pivovarne Laško. Večni štajerski derbi bo na sporedu ob 20.15.

Velenjčani in Celjani so se v rednem delu državnega prvenstva že srečali. V začetku oktobra so Celjani doma slavili s 27:21. Trenutno vodilna ekipa slovenske Lige NLB je v letošnji sezoni zabeležila zgolj en poraz. Na tekmi 4. kroga so morali na gostovanju v Ribnici premoč priznati domačim rokometašem. Najboljši strelec v ekipi celjskega trenerja Tomaža Ocvirka je levokrilni rokometaš, Tilen Kodirn, ki je dosegel 67 zadetkov.

Zoran Jovičić, trener Gorenja Velenja:
»Ekipa se na tekmo s Celjem pripravlja tako kot na vse druge obračune. Zavedamo se, da v goste prihaja zelo močan nasprotnik. Celjani so favorit, sam pa si želim, da bi moja ekipa na terenu pokazala »srce, glavo in pogum«. V dvorano bi rad povabil vse navijače, da nam pomagajo s svojo bučno podporo.«

Emir Taletović, vratar Gorenja Velenja:
»Mi napovedujemo borbo z naše strani skozi celotnih 60 minut. Dali bomo vse od sebe, da prikažemo našo dobro igro in na terenu pustili svoj maksimum, da končno dve točki ostaneta doma, tudi po tekmi s Celjani. Kažemo napredek skozi celotno sezono in odigrali smo nekaj zelo dobrih tekem. Če odigramo kakor znamo pa mogoče na domačem terenu presenetimo tudi aktualne državne prvake«.

16. krog Lige NLB, 2. februar, 20.15 (Rdeča dvorana, Velenje):
GORENJE VELENJE : CELJE PIVOVARNA LAŠKO



----
Vir: RK Gorenje Velenje

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  info@velenje.com