Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : �port : Novica
 


Z borbenostjo in ekipnim duhom do velike zmage


16. avg 2016

Po veliki zmagi nad Olimpijo sta za nkrudarvelenje.com spregovorila trener Slobodan Krčmarević in strelec prvega zadetka, Anže Pišek.

Slobodan Krčmarević (trener): “V vsaki tekmi želimo zmagati. Potrebno je reči, da smo bili boljši, imeli smo več priložnosti kot Olimpija, ki je zagotovo kvalitetna ekipa in se bo tudi letos borila za naslov prvaka. Zmaga nad državnimi prvaki nam pomeni zelo veliko.”

Anže Pišek (vezist): “Odigrali smo dobro tekmo, že pred prihodom v Ljubljano smo se zavedali, da je pred nami težka naloga. Z veliko borbenostjo in ekipnim duhom smo dosegli zasluženo zmago. V pravem trenutku smo dvakrat zadeli in točke odhajajo z nami v Velenje.”

NK Rudar Velenje čaka naslednja preizkušnja že to sredo (17.8.), ko se bomo v gosteh z NK Lenartom pomerili v 1.krogu pokala Slovenije.


----
Vir: NK Rudar Velenje

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  info@velenje.com