Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : StrokovnjakGabrijela Fidler : Odgovor


Gabrijela Fidler
Psihologija

 


Prepis na drugo fakulteto,
17.3.2008 študentka

Lepo pozdravljeni. Že dlje časa premišljujem,da bi se prepisala s fakultete za varnostne vede na turizem in gostinstvo tukaj v Velenju. Ugotovila sem, da me ta faks sploh ne zanima, zadnje dni s težavo hodim na predavanja.tudi s težavo hodim v ljubljano. Zelo si želim, da bi bila sprejeta v Velenje, ker sem končno dojela kaj me res veseli. Z družino sem se tudi pogovorila glede moje odločitve. Na žalost sem zamudila rok za oddajo prijave 8. marca. Danes sem poklicala v referat, kjer so mi rekli, da imajo prvo prijavo preko prijavne službe v celju, drugo prijavo pa šola sama razpiše, da lahko zapolni prazna mesta. Gospa v referatu mi bo tudi poslala prijavo domov,rekla pa mi je tudi, da me lahko čaka razgovor z ravnateljem, saj bi radi imeli čimveč rednih študentov in ne samo tistih,ki imajo status. Ali naj poleg prijave oddam tudi pisno prošnjo z razlogi zakaj bi se rada vpisala? Rada bi izvedela čim več informacij (tudi preko Vas), da bom čimbolje informirana. Zanima me, če lahko obdržim status študenta, saj se ne bi rada izpisala iz tega faksa, ker bi bila rada čimbolj prepričana, da bom sprejeta v velenje. V primeru, da pa ne bi bila, bi pa ostala v Ljubljani. V srednjo šolo sem hodila na turistično v Velenje, matura mi je šla dobro (izračun točk je bil 95.8), vsa leta sem bila odlična. ali imam po vašem vsaj nekaj možnosti, da bi me sprejeli? Prosim Vas za pomoč,da mi pomagate najti še kakšno informacijo, da bi se še lahko kam obrnila ter da mi svetujete. Upam da sem Vam čim bolj nadzorno napisala in da boste razumeli napisano ter upam da mi boste odpisali. Hvala vam za nasvete in odgovore!


Odgovor


Pozdravljena!

Študij na Fakulteti za varnostne vede je visokošolski strokovni ali univerzitetni (ne vem katerega obiskujete vi).

Na Višji strokovni šoli ŠCV pa je razpisan višješolski strokovni program gostinstvo in turizem, kar ni enako (stopnja nižje).

Če bi se želela vpisati na višješolski program gostinstvo in turizem, bi morala oddati prvo prijavo za vpis, katere rok je bil 8. marec.
V kolikor bodo še prosta mesta bo možen vpis do 1. oktobra 2008.
Predlagam da počakate na objavo stanja prijav, ki bo znana konec aprila, potem pa se osebno pozanimate v tajništvu Višje strokovne šole (tel. 03/896 0642) ali je še kaj prostih mest in kaj morate narediti.

Na fakulteti, kjer ste sedaj vpisani, se vam ni potrebno izpisati, saj lahko ta status obdržite do konca septembra 2008.

 

<< Nazaj na spisek vprašanj 

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]