Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Obvestila MO Velenje : Obvestilo



Ponudba Velenja na voljo tudi na mobilni aplikaciji


15. feb 2023

Mestna občina Velenje je v okviru projekta Wonder ustvarila aplikacijo Velenje360. Mobilna aplikacija omogoča pregled družinam prijazne ponudbe v mestu in ogled točk v pogledu obogatene resničnosti. Aplikacija je dostopna v spletni trgovini Google Play (operacijski sistem Android) in App Store (iOS operacijski sistem). V zgodovino Velenja pa odpotujte s pomočjo rekonstrukcije pogleda z Viste, kjer na vrhu razgledišča na Visti najdete QR kodo, jo skenirate in se prepustite preteklosti našega mesta na zanimiv ter interaktiven način.

Mestna občina Velenje je partner v projektu Wonder (program Interreg Adrion), ki se je letos 31. januarja uspešno zaključil. V program je bilo vključenih 13 partnerjev iz 6 držav (Italije, Slovenije, Hrvaške, Črne gore, Albanije in Grčije). Glavni cilj projektnega partnerstva je povečati zanimanje za destinacije iz jadransko-jonske regije in povečati njihovo konkurenčnost na račun pristopa, prijaznega otrokom.

V Velenju smo se v okviru projekta osredotočili na javne površine in preživljanja kakovostnega prostega časa družin, s poudarkom na otroških igriščih. V okviru projekta Wonder smo obnovili tudi Pozojevo otroško igrišče ob prireditvenemu prostoru Vista.

Celotna vrednost projekta Wonder je znašala 1.697.000 evrov, delež Mestne občine Velenje 176.332,80 evra, od tega je 85 % sofinancirala EU, 15 % pa Mestna občina Velenje.

Prijazno vabljeni k uporabi aplikacije!


----
Vir: Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]