Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Obvestila MO Velenje : ObvestiloVabljeni k sodelovanju pri občinskih proslavah


13. feb 2023

Konec meseca se izteka rok za prijavo na javno povabilo k izvedbi občinskih proslav. Mestna občina Velenje je namreč že decembra na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (Za občane/Javne objave) objavila Javno povabilo za izvedbo osrednjih občinskih proslav v letu 2023. Predmet javnega povabila je izbor izvajalcev, ki bodo v sodelovanju z velenjskimi osnovnimi šolami izvedli 6 osrednjih občinskih proslav, in sicer ob slovenskem kulturnem prazniku, dnevu upora proti okupatorju, dnevu državnosti, dnevu reformacije, dnevu spomina na mrtve in dnevu samostojnosti in enotnosti. Za izvedbo vsake proslave bomo namenili pet tisoč evrov. Proslavo ob slovenskem kulturnem prazniku smo v tem obdobju že izvedli, rok za oddajo prijav za vse ostale proslave pa je do 28. februarja 2023 do 10. ure.

Na javno povabilo se lahko prijavijo pravne in fizične osebe ter posamezniki, ki imajo status samostojnega kulturnega ustvarjalca. Izbrani prijavitelj bo v sodelovanju s predstavniki šole (seznam šol po proslavah je objavljen v povabilu) pripravil idejo o izvirni izvedbi proslave, podroben scenarij z veznimi teksti, scenografijo, dekoracijo odra, celostno grafično podobo proslave, vabila, programskega lista in poskrbel za izvedbo proslave ter moderiranje.

Program proslave mora vsebinsko in tematsko ustrezati posameznemu državnemu prazniku. Prijavitelj se lahko prijavi za izvedbo programa na eni, več ali na vseh naštetih proslavah.

Prejete vloge bo ocenila strokovna komisija, ki bo pri ocenjevanju prijav upoštevala vsebinsko ustreznost programa, kakovost programa in reference prijavitelja. Pri kakovosti programa bo upoštevano tudi vključevanje velenjskih ustvarjalcev.

Povabilo

Prijavni obrazec


----
Vir: Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]