Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Obvestila MO Velenje : ObvestiloPodaljšujemo razpis preko katerega bomo financirali kulturne programe in projekte


5. jan 2023

V začetku decembra smo na naši spletni strani www.velenje.si objavili javni razpis za izbiro kulturnih programov in projektov, ki jih bo v letu 2023 sofinancirala Mestna občina Velenje. Javni razpis podaljšujemo do 31. januarja 2023, vsa razpisna dokumentacija pa je na voljo na spletni strani www.velenje.si (Javne objave). Razpisanih je pet področij: A – kulturni programi, B – kulturni projekti, C – kulturni projekti s področja založništva (knjiga, cd, dvd), D – delovanje zveze kulturnih društev in E – projekti medkulturnega dialoga. Za sofinanciranje kulturnih programov in projektov v letu 2023 namenjamo 98.850 evrov.

Mestna občina Velenje bo sofinancirala vse oblike ustvarjanja, posredovanja in varovanja kulturnih dobrin na področju besednih, uprizoritvenih, glasbenih, vizualnih, filmskih, avdiovizualnih in drugih umetnosti ter novih medijev, na področju založništva in knjižničarstva, kinematografije ter na drugih področjih kulture. Prijavitelji morajo prijave oddati do 31. januarja 2023, najkasneje do 23.59, ko se bo aplikacija za oddajo elektronske prijave zaprla.
Prijava mora biti v celoti izpolnjena in oddana v elektronski sistem. Natisnjen mora biti samo izpis s podatki o prijavi (kontrolni obrazec) in samo ta izpis, podpisan in žigosan, mora biti poslan po pošti oz. oddan osebno skladno z besedilom razpisa.


Naj spomnimo tudi, da do jutri, 6. januarja, zbiramo pobude za podelitev priznanja kulturni ustvarjalec leta Mestne občine Velenje za leto 2022. Priznanje smo uvedli lani s spremembo odloka. Obvestilo o zbiranju pobud prav tako najdete na naši spletni strani www.velenje.si (Javne objave). Kulturnega ustvarjalca leta Mestne občine Velenje bomo razglasili na osrednji občinski slovesnosti ob slovenskem kulturnem prazniku.


Prijazno vabimo k sodelovanju!


----
Vir: Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]