Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Obvestila MO Velenje : ObvestiloPodaljšujemo natečaj Naj prostovoljec in prostovoljna organizacija leta 2021 v Mestni občini Velenje


13. jul 2022

Natečaj Naj prostovoljec in prostovoljna organizacija leta 2021 v Mestni občini Velenje, ki ga organiziramo Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje in Mestna občina Velenje, pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Petra Dermola, podaljšujemo do 5. septembra. Natečaj je objavljen na spletni strani Mestne občine Velenje (www.velenje.si, poglavje Javne objave) in Mladinskega centra Velenje (www.mc-velenje.si, poglavje Izpostavljeno). Naj prostovoljca in naj prostovoljno organizacijo bomo razglasili na prireditvi 13. oktobra, ob 18. uri v dvorani Mladinskega hotela Velenje.

Prijavljene prostovoljke in prostovoljci se bodo potegovali za naziv v dveh starostnih kategorijah, in sicer do 30 let ter nad 30 let. Kot starostna meja bo upoštevana starost, dopolnjena v letu 2021. Javni natečaj je razpisan tudi za naziv naj prostovoljne organizacije v letu 2021 v Mestni občini Velenje. O izbiri prostovoljk in prostovoljcev leta 2021 v Mestni občini Velenje, bo na podlagi prispelih prijav, odločala komisija. Priznanja za sodelovanje bodo prejeli vsi prijavljeni posamezniki in posameznice.

Prijazno vabljeni k sodelovanju! Promocija prostovoljstva je ključni namen tega natečaja in z njim lahko pomagamo pohvaliti in spodbuditi prostovoljsko delo. Prosimo vas tudi, da na elektronski naslov, skupaj s prijavnico, posredujete vsaj 3 fotografije v formatu jpg, ki predstavljajo prostovoljca oziroma vašo organizacijo.


----
Vir: Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]