Velenje.com uporablja piskotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piskotke zunanjih partnerjev, s katerimi belezimo statistiko obiska.
Vec o piskotkih najdes tukaj. S klikom na povezavo soglasas z uporabo piskotkov: Sprejmi
  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 
  Velenje.com   Diskusije   Sport   Novice   Obvestila MO   Strokovnjak    Pogrebi   Online 493

Velenje.com : Obvestila MO Velenje : ObvestiloPodpisan sporazum za sodelovanje pri pripravi projekta plavajočih hotelskih namestitev ob Velenjskem jezeru


4. apr 2018

Danes dopoldne so v prostorih Mestne občine Velenje sporazum za sodelovanje pri pripravi projekta plavajočih hotelskih namestitev ob Velenjskem jezeru podpisali župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, direktor podjetja MC Public Affairs Mihael Cigler in direktor podjetja Planet Matters Kent Leslie Walwin.Projekt zajema plavajoč hotel oziroma apartmaje na jezeru, apartmaje na obali ter morebitne druge objekte na nepremičninah (npr. estetska klinika). Med podpisniki sporazuma obstaja medsebojni interes po sodelovanju za pripravo projekta plavajočih hotelskih namestitev, stanovanjskih apartmajev ter morebitnih drugih objektov.S sporazumom sta se predstavnika podjetji MC Public Affairs Mihael Cigler in direktor podjetja Planet Matters Kent Leslie Walwin zavezala, da bosta v sodelovanju z Mestno občino Velenje uresničevala projekt plavajočih hotelskih namestitev ob Velenjskem jezeru.Mestna občina Velenje se je s sporazumom zavezala, da bo v okviru svojih pristojnosti v najkrajšem možnem času, v skladu z veljavno prostorsko zakonodajo, speljala celoten postopek umestitve projekta v predvidene spremembe veljavnih prostorskih aktov Mestne občine Velenje. S partnerjema pri projektu bomo aktivno sodelovali pri pogajanjih z drugimi akterji, katerih dovoljenja in soglasja bodo potrebna za dokončno izvedbo projekta. Predstavniki občine bomo aktivno sodelovali pri pogajanjih za odobritev izvedbe projekta pri organih na državni ravni in je občina za to pristojna. Aktivno bomo pomagali pri pridobitvi vseh potrebnih soglasij in dovoljenj od ostalih vpletenih akterjev, v vseh izvedbenih fazah projekta.

Aktivno sodelovanje zajema v tem sporazumu vse aktivnosti, ki jih Mestna občina Velenje v skladu s svojimi pristojnostmi lahko in sme izvajati na podlagi veljavnih predpisov, ki veljajo zanjo.

Podjetji MC Public Affairs in Planet Matters se zavezujeta, da bosta predložila projekt, ki bo pripravljen v obliki posebnih strokovnih podlag (kot vsebina Občinskih podrobnih prostorskih načrtov – OPPN) in bo skladen s smernicami nosilcev urejanja prostora.


Slika: iz desne proti levi: župan Bojan Kontič, Kent Leslie Walwin, Mihael Cigler; foto: MOV


----
Vir: Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje 
-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]