Velenje.com uporablja piskotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piskotke zunanjih partnerjev, s katerimi belezimo statistiko obiska.
Vec o piskotkih najdes tukaj. S klikom na povezavo soglasas z uporabo piskotkov: Sprejmi
  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 
  Velenje.com   Diskusije   Sport   Novice   Obvestila MO   Strokovnjak    Pogrebi   Online 479


Velenje.com : Horoskop


Mesečni horoskop za april 2003

Kopiranje in objava horoskopa ali njegovih delov v drugih medijih in spletnih straneh ni dovoljena brez dogovora ([email protected]). Grafične podobe so last ilustratorke Rebecce Wallis, ki je dovolila njihovo uporabo na straneh Velenje.com. Njene ilustracije si lahko ogledate na http://www.illustrate.org.uk

  Splošno Denar Ljubezen
Nikoli ne smete predvidevati, da znajo ljudje brati vaše misli, ker takšna zmotna domnevanja slej ko prej pripeljejo do prepirov. Prepirčku sprva ne boste pripisovali velikega pomena, kar se bo izkazalo za veliko napako. Lahko vas stane celo dobrega prijateljstva… Želeli si boste veliko stvari, a si jih boste lahko le majhen delež zares privoščili. Naslednji mesec bo že bolje. Morali se boste soočiti s čustvenim problemom, ki narašča vse do vrhunca. Za osebo, ki jo ljubite boste primorani žrtvovati kanček sebe, vendar pa vas bo ta žrtev pripeljala do popolne intimnosti.
  Splošno Denar Ljubezen
Naj vam dvomljivi pogledi in kritike ne vzamejo poguma. Prosti čas preživite drugače kot sicer, se boste že domislili česa zanimivega. Popazite na zdravje, pojejte več sadja in zelenjave. Ta mesec bosta prišla do izraza vaša finančna nadarjenost in talent za učinkovito mobilizacijo osebnih virov. Neprepričani boste glede neke pomembne poteze, saj si boste najbolj želeli varnosti. Vendar ste sredi spremembe v razmerju, zato se morate odločiti za tovrstne velike korake.
  Splošno Denar Ljubezen
Ta mesec bo poln vzponov in padcev. Glejte nanje kot na preizkušnje, ob katerih se boste marsikaj naučili. Največ kar lahko storite zase, je, da se skušate umiriti. Nekajminutna meditacija vsak dan bi vam dobro dela. Za dobro opravljeno delo boste pričakovali nagrado, ki pa je ta mesec še ne boste dobili. Žal. Obdobje polno problemov morate pripeljati h koncu. Poslušajte svoje srce, osvobodite svojo psiho, in premislite, kako spremeniti nastalo zagato.
  Splošno Denar Ljubezen
Polni energije boste. Želeli si boste, da bi dan ne imel le 24 ur. Nič vam ne bo pretežko, vse se vam bo zdelo vredno vaše pozornosti in časa. Končno se boste lotili že dolgo načrtovanega projekta, kar vas bo spravilo še v posebej dobro voljo. Stanje v vaši denarnici bo nespremenjeno. Stagniralo bo ta mesec, in po vsej verjetnosti tudi še kakšen mesec ali dva za tem. Kresala se bodo čustva treh ljudi. Vaša odločitev bo spremenila prihodnost vseh treh. Ne pustite, da vas zavedejo besede osebe, ki ni vaš partner.
  Splošno Denar Ljubezen
Tisoč stvari bi morali postoriti, a vam nobena ne bo kaj prida dišala. Odložite večino zadev, ki lahko počakajo do jutri, in se vzemite nekaj časa zase, Ko si boste dodobra odpočili in razbistrili misli, pa le veselo na delo. Ne privoščite si večjih izdatkov, ker se vam utegnejo sila neugodno obrestovati že v prihodnjem mesecu. Prerinite se že vendar skozi to čustveno zmešnjavo in končajte staro zgodbo. Le tako se boste lahko osvobodili in prosto zadihali v novo srčno zvezo.
  Splošno Denar Ljubezen
Nehajte se obremenjevati z razmišljanjem, kaj počnejo drugi. Stremite raje k temu, da boste izpolnili lastne želje. Morali boste tvegati, pa čeprav bo kazalo, da vam utegne pri prvem poskusu spodleteti. Marsikaj ni tako, kot je videti na prvi pogled, zato nikar ne odnehajte. Vaša poslovna žilica in finančna spretnost bosta ta mesec v popolnem razmahu, kar bo pripomoglo k uspešnim investicijam. Toda naj vas ne zanese v sumljive finančne posle! Podali se boste na čustveno potovanje, ki vas bo pripeljalo do varnega zatočišča, kjer se boste počutili še in še ljubljene.
  Splošno Denar Ljubezen
Poglejte na perečo zadevo še s kakšnega drugega zornega kota. Videli boste, da se zaradi nje sploh ni vredno vznemirjati. Ob koncu meseca boste potrebovali nekaj dni počitka za sprostitev, obiščite kakšno glasbeno ali kulturno prireditev, ali pa odpotujte na deželo in se nadihajte svežega spomladanskega zraka. Presenečeni boste nad tako razveseljivim stanjem na vašem bančnem računu. A nikar ne začnite kar takoj zapravljati, raje pomislite, za kaj bi bilo vredno ta denar privarčevati. Nikar se ne zadovoljite z manj, ko veste da lahko dobite več. Svojo čustveno energijo vložite v razmerje, ki vam daje občutek varnosti.
  Splošno Denar Ljubezen
Samo želja, da bi se sanje uresničile, ne bo dovolj. Treba bo tudi nekaj ukreniti, in to čim prej. Tudi tokrat boste potrebovali spodbudo s strani kakšnega prijatelja ali znanca, le tako boste stopili v pravo smer. Se vam ne zdi, da je že čas, da postanete samostojnejši? Vaša denarnica bo precej obilnejša kot ponavadi. Njene debelosti se veselite počasi in z užitkom, nikar ne dovolite, da bi prehitro shujšala. Izkopali se boste iz precej težavnega ljubezenskega obdobja, ki pa vas bo naredilo močnejše in manj ranljive.
  Splošno Denar Ljubezen
Nepričakovano boste naleteli na ovire, vendar jih boste z lahkoto preskočili. Z malo sreče in veliko truda, boste dosegli tisto, kar ste si želeli. Zadovoljni boste. Vsi bodo imeli koristi od vašega modrega nasveta, na kar boste silno ponosni. Žal boste med nesrečniki, ki jim bo primanjkovalo denarja. Tudi pričakovani dohodki ne bodo dolgo zdržali, ker se bodo pojavili nepričakovani stroški, tako da kar se da varčno skozi april! Znašli se boste na pragu nove ljubezni. Da bi se približali osebi, ki jo ljubite, boste morali ta prag prestopiti. Kar pogumno!
  Splošno Denar Ljubezen
Zgledujte se po ljudeh, ki vas navdihujejo. Izpostavite njihove pozitivne lastnosti in jih odkrijte tudi v sebi. Nihče vas ne bo obsojal zaradi rahlo prismuknjenega vedenja, saj se bo jasno videlo, da ste dobre volje, kar bo samo razveselilo vaše bližnje. Potrebujete nekaj nove kozmetike, gospodinjski pripomoček ali dva, to pa je tudi vse kar si lahko ta mesec privoščite. Novih čevljev in obleke ne boste videli še kakšen mesec. Včasih moramo povedati resnico, pa čeprav vemo, da bo ta prizadela ljudi, ki jih nikakor ne želimo prizadeti. Ampak morate narediti kar je najprej prav za vas, in šele nato za druge.
  Splošno Denar Ljubezen
V vas se bodo porajale spremembe, ki bodo vplivale tudi na vaše poklicne odločitve. Znebite se vsega in vseh, ki vas spravljajo v slabo voljo. Vedite, da ste lahko srečni vsak dan, če se le tako odločite. Imeli boste srečno roko! Razpeti boste med dvema ognjema…
  Splošno Denar Ljubezen
Pri delu boste spoznali posledice popolne predaje in usmeritve k le enemu, samemu cilju. Nemalokrat vam zaradi dvomov utegne popustiti koncentracija, vendar se nikar ne predajte. Trma bo obrodila sadove. Mirne duše si lahko privoščite občasno brskanje po trgovinah. Vaša denarnico bo to prenesla brez večjih izgub. Vaše srce bo začelo hitreje biti za neko osebo, ki jo poznate že dalj časa, a nanjo nikoli niste pomisli v romantičnem smislu.
-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]