Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Diskusije : Politika : Vprašanje
 

krampek, kapljač, obraz grozi izet rastoder-derby banane in odvetniku matoz, rok snežič, stranki sds (Neznan 4.12.2023 5:15)

krampek in kapljač javno grozita izet rastoder- derby uvozniku (Neznan 2.12.2023 15:07)

krampek in kapljač javno grozita rastoder- derby uvozniku (Neznan 1.12.2023 11:12)

krampek (1.12.2023 6:21)
Veliki nacjonalist pukl albanski se poslovno povezuje z svojimi sovražniki z balkana.Najprej jih nekaj tisoč izbriše potem jim prodaja orožje.Skratka ko rabi denar se obrne na sovražnika ,in mu leze v rit.Pri teh rabotah pa ima v pomoč mafiskega odvetnika MATOZA in finančnega optimizerja SNEŽKO BELIćA,ki v bosni priznava samo REPUBLIKO SRBSKO in bi rad bil MARTIN KRPAN.Kam svet drvi ,da se neki jugovič Snežić izaja za MARTINA KRPANA Slovenskega narodnega junaka.Čefur pa Krpan to ne gre in ne sme iti skupaj.
kapljač (1.12.2023 7:07)
Definitivno drži da je "bananarju" med tovorom nekajkrat bila zasežena droga .
Pa je bil pod preiskavo ? So mu razmetali poslovne in stanovanjske objekte, so ga privedli v prostore za pridržanje ? Pripor? Ni bilo slišati .
Moram pogledati , če niso tovori droge se zgodili ravno v času Janševe vlade .
Potem ni čudno v primerjavi kako bi se ukrepalo do preostalih državljanov.

Tudi drži da je podpornik stranke SDS , da se druži z Snežičem , ki hodi naokoli in poslovnežem "stiska jajce" , po Vizjakovo "in pobira "tlačansko desetino ", da bomo bolje razumeli. (Tudi Janša ima nadimek Minister 10 - 30% od samega začetka vstopa v prvo vlado)
Spomnite za volanom pijanega Breznika , ki se je zgovarjal, da je na predstavitvi Rastoderja , ko mu je Breznik prišel "gulitikožo" za prispevek , na prazen želodec pojedel nekaj njegovih banan .
Ni pa povedal , če so v tovoru teh pojedenih bananah tudi našli drogo.

Oziroma je sedaj prejšnjo vlogo "pobiralca cesarskega davka " pijanega Breznika sedaj vedno bolj "prevzemal " pač bolj trezni Snežič

Očitati izrecenongrožnjo @ Obrazu pa je edina razlaga ta , "da komunikacija talibanov " ne more imeti razumnejsih rezultatov .nobedendrug5    (4.12.2023 9:06)
????
kapljač    (4.12.2023 9:47)
Ko @kapljač , @krampek in @Obraz in še nekaj njih ,
ocenjujemo in opozarjamo na razmere v državi , se Janez Ivan Janša očitno počuti zelo "ogroženo"!

In je že prav tako! Kaj pa se gre "mudonje" vsega , za lasten interes in še na škodo državljanov in države.
Je treba reči !

Konstantno Ponavljanje in "kazanje s prstom" na določene , njim moteče, kot smo priča tudi v tej temi , pa je stara praksa CerkvenoDesnih, "da večkrat ponovljena laž ali očitek , sčasoma postane resnica" . (Že ker se ljudje premalo poglabljajo miselno in so preveč površni intelektualno. "Se koristi gužva ")

Oziroma po kardinala Franceta Rodeta , kot se je "kurčevič "izrazil tudi v javnosti ; " Slovencem potrebno ubijanje ideje v glavo, da bomo manj otožni "!

(Sicer ni omenjal "da ubijanje idej v glavo kar z macolo" , pa vendar , pa tudi ne, pa bi moral , da bi ljudje bili manj otožni že z višjim osebnim standardom in s tem povezano višjo kvaliteto življenja )
BikJoco    (4.12.2023 14:10)
HA ha ha hah...

" Ko @kapljač , @krampek in @Obraz in še nekaj njih,"

Vsi eden te isti :)))...

Pa ti res misliš, da smo tako neuki, da tega ne vidimo?

Mater, tele tvoje kapljice so ti skurle krepko čez polovico možganov!
kapljač    (4.12.2023 15:10)
Histerično izbruhi bikonje .
Sej bo ! Ne da si neuk , pokvarjenost , primitivizem se meri z drugimi vatli.
Končni cilj pa je Janši zlesti v debelo črevo na toplo, pa naj stane kar hoče .
vajaterp    (4.12.2023 17:16)
Darč ni ti lahko. Težko ti je.
kapljač    (4.12.2023 19:34)
Kaj mi to kr naprej visi in se lepi na moj rep ? Se vleče kot Čikgumi? Bi si vsaj nadel primirnejše ime , recimo "Lokalni Šerif- cenena žvakača".
vajaterp    (4.12.2023 22:54)
Res ti ni lahko. Drži se. Mi smo s tabo. Tvoj boj je boj za preživetje. Ni ti lahko.Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]