Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Diskusije : Pripombe & pohvale : Vprašanje
 

to smo pravzaprav pričakovali ??? kot da se še hvalijo? starši pozor! (kapljač 4.12.2023 1:03)

To smo pravzaprav pričakovali - se zdravstvena stroka še hvali- odkar smo zaprli državo zaradi koronavirusa??

Zakaj potem zapiranje držav in ljudi? Če so Zdravstvu in v Politiki in Vladah vedeli , kaj to prinese s seboj zdravstvenih posledic, tudi pri malih sicer zdravih otrok???

In Slovenija je imela Janševo vlado in predstavnike zdravniške stroke , ki nas je imela najdalj zaprte, pa se jih s položajev , čeprav so grožnja ljudem in njihovem zdravju , še ni niti odstranilo ??? Kaj šele iskalo njihovo kazensko odgovornost .

In kaj nam bo zdravstvena reforma , sej jo bodo v stroki izvajali " isti ljudje", ki so narod in državo zapirali , kot ničvredno rajo , vedoč da je takšno ravnanje napačno in trenutno in dolgoročno zelo škodljivo.
In kaj nam bo država , če Politika nekaznovano in neprizadeto počne tudi takšne zločinskosti ?
In je vprašanje , kaj vse nas iz tega poglavja koronavirusa , še vse , sploh pa težav z zdravjem še čaka .

Si predstavljate vsaj bolj trezno , glede na že videno, splošno situacijo v družbi in državi takrat , da Janša slučajno še enkrat prevzame oblast ?

Citat.

Danski zdravstveni uradniki so sporočili, da je bakterijska okužba, proti kateri so antibiotiki neuporabni, dosegla razsežnosti epidemije. Gre za istega patogena, ki so ga kitajske oblasti krivile za val pljučnice med otroki.
To zimo prizadetih več otrok
Zaradi tega na Kitajskem ponovno priporočajo zaščitne maske, danski strokovnjaki pa so razkrili, da se je število zabeleženih primerov v zadnjih petih tednih potrojilo in da bo to zimo prizadetih več otrok.
Hanne-Dorthe Emborg z danskega inštituta Statens Serum je opozorila, da pojav vnetij ni redek in da strokovnjaki že nekaj časa napovedujejo, da se bo njihovo število povečevalo.

"V zadnjih štirih letih je bilo število okužb izjemno nizko in zato ni nenavadno, da je zdaj prišlo do epidemije.

To smo pravzaprav pričakovali, odkar smo zaprli državo zaradi koronavirusa," je pojasnila.

"Obstaja skupina otrok, ki nima imunosti in lahko pričakujemo večje število okužb, kot smo jih imeli pred pandemijo," je še dodala.

Konec citata.kapljač    (4.12.2023 9:59)
Srhljivo kaj se gredo predstavniki zdravstvene stroke in politike po svetu , sploh pa v Sloveniji , kaže dejstvo , že da so vedeli kaj pomeni posledično zapiranje družbe in držav , pa so kljub temu vse to "uničevanje družbe" zavestno počeli in še vedno so na svojih funkcijah .

Pa ne da zato , da bi imeli vsaj še možnost ponovitve svojih dejanj , torej "popravnemu izpitu ", nekaj podobnega, da bo vse škodovanje bolj temeljito in kot sedaj zasledimo ko beremo , v uničevanju zdravja zdravih ljudi??? Sploh tudi novorojencev in malih otrok .
niet    (4.12.2023 13:44)
Zanimivo je to, da os "teoretiki zarot" že dve leti nazaj, da bo naslednja pandemija najbolj napadla otroke. In kaj se sedaj dogaja. Najbolj in najvec so prizadeti otroci. Svarilo se je pred nevarnostjo nošenja mask. Svarilo se je pred cepljenjem. Zanimivo, da so omenjeni stranski učinki cepiva ravno takšna vrsta okužbe, ki tudi krozi med obolelimi. Ampak kaj vedo teoretiki zarote. Yeaden, Malone in ostali. Enega so celo pospravili, ker je bil preveč glasen. Dr. Rashid.
Spet zanimivo, da največ obolelih spet ravno v najbolj precepljenim državam.
Pfizer toži Poljsko, ker nočejo več kupovati cepiv. Že kar nekaj držav ne bo podpisala z WHO pooblastilo v maju 2024.
Ampak to so vse teorije zarot.
kapljač    (4.12.2023 15:26)
Največja napaka Golobove vlade , da nima jajc "perverznike " onemogočiti .
Spet se čaka na narod !
vajaterp    (4.12.2023 17:16)
Darč težko ti je. Ni ti lahko.
niet    (4.12.2023 17:32)
Ko nekateri še vedno ne verjamejo. No nočejo verjeti, nočejo si priznati, da so nasedli.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/new-zealand-arrests-government-database-admin-for-revealing-24-death-rate-for-certain-covid-vaccine-batches

Kje pa je zadnje čase naš BaroN? Velik podpornik cepiv.
kapljač    (4.12.2023 19:40)
niet podpis
niet    (5.12.2023 10:14)
Ali sploh veste, da je zaradi politikikov, zdravnikov, medijev na račun promoviranja, pritlehnega forsiranja cepiv umrlo po svetu okrog 17 milijonov ljudi. Da ne govorim o milijonih ljudeh, ki jim je življenje uničeno zaradi stranskih učinkov cepiv. Ne veste a ne. Boli vas. Važno je, da vam ni bilo nič in, da za vas ni bilo hujših stranskih učinkov. Pa veste, da bo vsak 3-4 otrok, ki je bil cepljen z eksperimentalno brizgo, ki bo razvil miokarditis v roku petih let zaradi tega tudi umrl. Ja boste rekli saj miokarditis je že od nekdaj. Je samo ni takšne bojazni in otroci lahko s prilagojenim življenjem živijo dolgo.
Še vedno vam ne gre v račun, da so lahko tako podli. Verjemite, da so lahko.
In vsi, ki so sodelovali v tem genocidu bodo obsojeni v Gitmu, vojaškem sodišču. Se pripravlja že to. Ja spet blodim. Blodimo že tri lete pa se začuda vse uresničuje kar smo pisali.
Daj pozabi boste rekli. Moraš še vedno nabijati o tem. To ne sme biti pozabljeno in ne bo pozabljeno. Še manj pa zato, ker ste tudi sami sodelovali v tem in nas, ki se nismo hoteli cepiti, zaničevali, obsojali, nekateri so šli celo tako daleč, da napadali z grožnjam. Ampak vsemu enkrat pride konec. Sodba, ki jih čaka bo huda.
volley    (5.12.2023 10:35)
Vem da so umrli v sorodstvu zato ker se niso cepili.

Če pa tebe interesira statistika koliko jih je v svetu umrlo ker so se cepili ti pa želim še ogromno razglabljanja. Diplomiraj iz tega.

Dej še navedi koliko jih je umrlo v Sudanu, Afganistanu, Vietnamu, .... v prometnih nesrečah, koliko v sestrelitvi letala iz Malezije nad Ukrajino, ....
...
niet    (5.12.2023 15:11)
Volley zanimivo, da vas je pa zanimala statistika, ko so pisali in strašili o umrljivosti zaradi virusa. Pa še te številke so bile napihnjene. Večina ljudi na respiratorju je umrla zaradi narobnega načina zdravljenja. Tudi to že dokazano. Zdaj pa, ko je številka drastično večja za nekaj kar bi ubistvu moralo pomagati pa druga pesem od vas. Pa si dokazala točno to kar sem zgoraj napisal.
Pa si poglej kakšna je bila umrljivost od virusa in kakšna je umrljivost od cepiv recimo za primer Nove Zelandije. Oseba zaprta zaradi tega, ker je navedla dejstva. Hvala lepa.Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]