Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Diskusije : Politika : Vprašanje
 

tarča razkrila vso bedo te vlade (Dacho61 30.3.2023 23:04)

Tarča razkrila vso bedo gru-gru-gru blef firer vlade! Še včeraj sem mislil, da slabše ne more biti, da smo dosegli dno, a prav vsak dan me ta sodrga demantira in negativno preseneča!
Da sploh ne govorimo o tem, da si gru-gru-gru blef firer ne upa nastopiti v oddajah, kjer bodo padala težka in neprijetna vprašanja! Pač, kot Ksihtić, polni gobec jajc, v riti pa mlahava kita! Jajo je imel vsaj jajca in se soočil z vsakim in vsemi, GRU-GRU-GRU BLEF FIRER IN GOLOBISTI PA PUSSY!
Kot pravi sama vlada, je največji dosežek te vlade je: DOKLER NI USKLAJENO, NI NIČ USKLAJENO!
Po novem, od danes naprej, je za to gru-gru-gru blef firer vlado najpomembnejša reforma, reforma o zaščiti živali, HVALA BOGU in KONČNO, ostale reforme so nepomembne, folk lahko umira v čakalnih vrstah, ka pa je to!
Aha, reforma o zaščiti živali je pomembna zato, drugače je sploh ne bi bilo, ker jo lobira fukara od gru-gru-gru blef firerja! RAZUMEMO, SPOŠTUJEMO!
Z GRU-GRU-GRU BLEF FIRERJEM, V NOVE PORAZE, NAPREJ! Že slišano, že videno!!!
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBIZMA!veleja    (30.3.2023 23:36)
Preber si raje spodaj: še pomnite janšisti
JonezJonša    (31.3.2023 7:47)
Kaj Dacho, je NovaTV propadla, da se gleda komunajzarsko RTV?
Maxx    (31.3.2023 7:54)
Kje ste sedaj pizduni komunajzerski, sovrazniki Slovenskega ljudstva??

Ste tiho kot znano za pič*ke rdečkarske?

Lahko še toliko pljuvate po nas Slovencih in žalite in karkoli, več ne morete iz svojih pizdarij, svinjarij, sovraštva, laži, groznjami s smrtjo, primerjanje z raznimi živalmi...VI STE GOTOVI!! KONČNO KONEC TEH SOVRAZNIKOV SLOVENCEV!!
Slovensko ljustvo vas bo deportiralo tam, kjer vam je mesto!!
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLIBIZMA!
senator    (31.3.2023 8:07)
Dacho,popolnoma se strinjam z napisanim,vedi pa ,da bo sedaj golobistična banda udarila z vsemi topovi po desni strani.Sedaj končno vidijo,,da se jim vlada počasi sesuva.
nata    (31.3.2023 8:08)
Dacho, Maxxl lahko imata mokre sanje, lahko si ga mečeta na roko in mislita na svojega gospodarja podgan in muh jansho, a nič ne pomaga.
Narod je povedal svoje na volitvah in na referendumih. TEGA FAŠISTA IN NJEGOVE PODGANJE SEKTE 85% NORMALNIH DRŽAVLJANOV NOČE VEČ VIDETI. kAKO VAM NI JASNO, DA VAS JE SAMO 15% UPIČENIH? NIKOLI VEČ JANŠIZMA!!!
SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU!
ALABAY    (31.3.2023 8:30)
zarečenega kruha se največ poje,še kolcalo se vam bo po janši,če se že ne -mislim,da se že ,to je razbrati iz vaših obupanih postih,nesramni,sovražnih in nizkotnih
partija    (31.3.2023 9:13)
ALABAY
Dokler po 30 letih nimate za ponuditi kaj drugega kot janše ste pa res ubogi na umu. Le kakšna desnica je to, ki je 30 let tako odvisna od mentalno bolane osebe, ki je v politiki samo zaradi maščevanja. To je samo v Rusiji in nikjer drugje, še Severna Koreja je imela menjavo vmes samo sds ne.
Dacho61    (31.3.2023 9:32)
nata, veleja, JonezJonša in ostali, ste samo navadne gru-gru-gru blef firer kavč ovce!
Ankete, ki so popolnoma vsak dan slabše, povedo vse in še več o nezadovoljstvu ljudstva, ki lahko za prav vsak dan napiše vsaj 200 točk kriminalnih zdrsov gru-gru-gru blef firerja in njegove drhali, da o vaši hinavščini in strahopetnosti niti ne govorimo, saj ko so na komunajzarski RTV Slovenija in tudi v Tarči, kdaj tudi upravičeno, napadali prejšnjo vlado, ste vehementno lepokljunili o anketah in istih oddajah ter voditeljih, sedaj pa hipokritsko obračate svojo lepokljuno ploščo, se ne upate udeleževati lastne tv hiše, lastne oddaje, lastnih voditeljev! Ste samo PUSSYi, s polnim gobcem jajc, v riti pa z mlahavo levuharsko kito!
Na žalost gru-gru-gru blef firer ovc, ljudstvo spoznava, da je gru-gru-gru blef firer in njegova drhal neskončno bolj nesposobna in kriminalna, kot prejšnja vlada, zato že tik-tak, tik-tak, tik-tak!
Zato drage gru-gru-gru blef firer ovce, razumem vaše mokre môre, tacanje po vaših parklih je vse bolj boleče in še slabše bo, a bo kmalu minilo! Saj že poznate, TIK-TAK, TIK-TAK, TIK-TAK!
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBIZMA!
Dacho61    (31.3.2023 9:45)
partija, saj si hotel to "povedati", da je tvoj komunajzarski bog 40 let izkoriščal in uničeval Slovenijo in Slovence, da SD že več kot 30 let na 50 let komunajzarske podlage, vodi propad Velenja in da so samo kraljevine in komunajzarstvo kao "neskončno" in nasledstveno, a edino, ki propada in dela škodo lastnemu ljubljenemu ljudstvu!
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBIZMA!
Lucky H.O.G    (31.3.2023 10:30)
Čakajte, da začno nabijati davke! Takrat bo šele veselica! :)))
kiinez    (31.3.2023 10:31)
Ce sta max in dacho slovenca me je sram da sem tudi sam.. Tolk sovrastva in žaljenja, nivo komuniciranja pa na stopnji 10 letnikov izpred blokov.. Ne vem no..
Dacho61    (31.3.2023 10:44)
kiinez, sram te je lahko edino tvoje lastne hinavščine, da obtožuješ nekatere, ki imajo kao "Tolk sovrastva in žaljenja, nivo komuniciranja pa na stopnji 10 letnikov izpred blokov..", ko pa vse tvoje napisano in ko še mnogo bolj grdo in grobo pišeš sam in tvoji, je pa vredu! Ja si pač samo lepokljuna pussy!
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBIZMA!
senator    (31.3.2023 10:49)
...kiinez;če te je sram,da si slovenec se pridruži albatrosom.Probem bo z jezikom,boš moral naredit tečaj albanščine.
zvonc    (31.3.2023 11:11)
Golobćek je v intervjuju na bosanski TV (ob obisku bosne ) dejal da je danes v sloveniji veliko bolj sproščeno vzdušje med ljudmi kot pod prejšnjo vlado z fašističnimi metodami Danes strajka le nekaj nepomembnih posameznikov kmetov in upokojencev !??? Sedaj pa vi pravite da ga že tarča iz udbovske komunistične tovarne laži RTV Slo kritizira !? C c c c c Joj pa ona poslanka Šetinceva (njen mož vedri na RTV Slo ) bo imel spet depolitizacijo RTV -pa je ja bilo rećeno da se na komunjazarski TV ploska in pleše na komando pritlikavega palčka iz Murgl !
kiinez    (31.3.2023 11:26)
Ja vem, na žulj sem vam stopil..
ba(k)terija    (31.3.2023 11:48)
Hm, verjetno si je marsikdo od vas skusil......bolj kot delaš bolj pljuvajo po tebi. Ta vlada po dolgem času dela, išče sistemske rešitve. Vse fronte so odprte kernni iz preteklosti nič resnično urejeno.
Predlagam da razmišljate ssvojo glavo, si ustvarite svoje nmnenje in ne mnenje medijev.
Vedite pa, da bo vsako reševanje trajalo. Vladi se očita, da se časovnic ne drži....hja, kako le, ko pa so se morali ukvarjati in čas zgubljati s 3 referendumi, in nenehnemu metanju polen pod noge.
Vam, prebivalci naših občin pa predlagam, da se najprej lotite pobiranja smeti in kakce vaših psov, pa boste o marsičem razmišljali drugače.
Maxx    (31.3.2023 11:51)
#kiinez

V vednost, če nisi opazil goflanja Nate, Obraza, Partija, Krampek Nobedendrug5...koliko žaljenja nas pravih Slovencev, borcev za Slovenijo???

Si opazil zmerjanje teh, poniževanje, prekljinjanje itd..itd???

In zdej je tega DOVOLJ TEH ZLEH LJUDI NA SLOVENSKEM!!!
Če te je sram, da si Slovenec zaradi mene potem veš kje ti je mesto!!!.."PRVI CUG PA NA JUG"!!!

DOVOLJ VAS JE TUKAJ SOVRAŽNIKOV SLOVENCEV!!!
PA, ČE SI TI SLOVENEC IMAŠ SIGURNO MEŠANO KRI, KER TAKIH BEDARIJ NE BI PISAL!!

Spremljamo!!!!💣
Maxx    (31.3.2023 12:00)
NATIĆU-NATIĆI-KSIHTIĆI!!!!

ODLKLENKALO JE TEBI IN TVOJIM KOMUNAJZERJEM, LEVAKOM!!!
VEMO, DA SE SAMOZADOVOLJUJEJEŠ NA JJ IN SDS....SEDAJ PA SE LE NAVADI.
THE ENDE RDEČKARSKE FALANGE!!


TI NI JASNO, DA TE ŽE ALBANCI IŠČEJO???

VEŠ KAJ TO POMENI!!!
AUUUUČČČČ....TIKATAKA!!!

Napisano z veliko, ker bumbar od Natićija ne zna drugače brati!!

LAŽ JE NESMRTNA DUŠA LEVAKOV, GOLOBIZMA IN NJEGOVE KOALICIJE!!!!
IZBRIS GOLOBALIZMU!!!!

Spremljamo!!!!💣
nata    (31.3.2023 12:02)
Dacho, kratko malo,jebe se mi za tvojega sovražnika št.1 gospoda Goloba. KDORKOLI, RES KDORKOLI, SAMO TVOJ PACIENT IN NJEGOVA SEKTA NIKOLI VEČ.
Angelus    (31.3.2023 12:13)
se vidi že po dolžini postov, katera politična opcija je v sloveniji najbolj prizadeta... sploh, da si človek nardi tri različne profile, da se lahko krega s folkom, fak no xD
kot so že omenili drugi, kdorkoli naj bo na vrhu, sam da ni vaša prizadeta sekta... gamad voluharska neuravnovešena...
Dacho61    (31.3.2023 12:23)
nata, kratko malo, jebe se mi za tvoje mnenje! To je vse, kar ti imam za povedati!
Dacho61    (31.3.2023 12:29)
kiinez, zakaj jokcaš in stokcaš? Kaj si si zvil nogo, EGO, ko si stopil na žulj, ki se te ne tiče! Ja stari, če si Slovenec poznaš: KDOR DRUGEMU JAMO KOPLJE, SAM VANJO PADE!
LAŽ JE EDINA RESNICA GOLOBIZMA!
sito    (31.3.2023 12:44)
Ne bo dolgo, ko bo GOloba nekdo dogovorno zamenjal. Golob ne bo odstopil na isti način kot takrat Šarec, ki je s tem omogočil na oblast Janši. Si bodo že izmislili nek razlog iz osebnih razlogov zakaj bo Golob odstopil, hkrati pa bo takoj nekdo drug mandatar. Golob je zajel zadevo s preveliko žlico, je kot neka zvezda iz showbizniza, ki je zasijala prehitro, nato pa čez pol leta bila na odvajanju od substanc.
ALABAY    (31.3.2023 13:11)
PARTIJA,mislim,da tebi um pojenja,če boš ti mene čakal se boš pa načakal še ogromno let,ker jaz nisem in nikoli ne bom Janšin podpornik,kakor tudi ne Golobov-Golobov že zaradi njegovih (ogromno)milijonov,ki jih ima na računu,ker nihče v slo",ne more imeti takšnega premoženja ,ki je bil zaposlen v državni firmi(to zelo veliko pove),iz 30 dni do specialista-to traja za vsak pregled najmanj 80 dni,da ne govorimo o bolj zapletenih posegih,ki lahko traja čakanje -do smrti,reforme so pa tabu tema za to vlado,ker v slo"je ni bilo in je ne bo vlade,ki bi lahko normalno delala za ljudi-kakor sebe nazivajo,da delajo za ljudi-bolj za sebe kot so to počeli do sedaj
partija    (31.3.2023 15:00)
ALABAY
Koga si pa ti potem volil oziroma ga podpiraš/predlagaš?
partija    (31.3.2023 15:04)
ALABAY
Veš kaj je problem, da če mi sedaj rečemo, da imamo vseh dost in vse zmečemo iz parlamenta bi bili vsi zato. Edino janševci bi šli v vojno za reševanje janše. Preprosto smo talci teh neumnih ljudi. Pa saj že samo komunikacijo teh ljudi pogledaš pa ti je vse jasno, da niso uravnovešeni.
ALABAY    (31.3.2023 15:46)
nisem bil na volitvah,ker nikoli ne zmaga tisti ,ki ga obkrožim
Orhideja55    (31.3.2023 16:40)
Bakterija, delam, delam kot Zamorc, pa nič ne naredim, kar se pa drekcev tiče pa enako kot vlada, ustvarjanje megle, da se ne vidijo resnični problemi te bedne vlade.
ponaredek    (31.3.2023 18:43)
Pa kdo še sploh gleda RTV slovenijo ,to je druga televizija ki samo laže pa spreminja tekste kot NORA tv.

Erika sploh ne zna več voditi Tarčo , vsakemu gostu skače v besedo da ne morajo do konca povedat ,to me zelo moti.

Morali bi se zmenit in nič več plačevati RTV naročnine.
Orhideja55    (31.3.2023 18:59)
Ponaredek in kaj se je dogajalo pred enim letom na javni RTV, a takrat je bilo pa se ok.
partija    (31.3.2023 20:12)
ALABAY
Lej zgoraj si napisal, da se nam bo še kolcalo po janši. A si glup? Daj si najprej preberi kaj sploh sam pišeš pa boš mogoče lažje razumel moje odgovore.
partija    (31.3.2023 20:15)
Drugače pa mene tudi moti, če se bodo pokakali sedaj ko bi morali kaj narediti. Me pa nori janšisti vsak dan spomnejo kako nor je janšizem tako, da tega si pa res ne želim.
Maxx    (31.3.2023 22:03)
Partija se že treste!!!

No pa se je zgodilo napovedano!!
VSE SE PLAČA VSE SE VRAČA!!
SOVRAŽNIK SLOVENCEV NIMA TUKAJ KAJ ISKATI!!

Spremljamo!!!!💣Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]