Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Diskusije : Politika : Vprašanje
 

neodvisni-velenje.com (Neznan 19.11.2022 0:49)

No, pa se ve.
Ni ti bilo enostavno...


https://neodvisni-velenje.com/doma/2022/11/18/podpiramo-lidijo-crnko-in-gibanje-svoboda/

https://neodvisni-velenje.com/doma/2022/11/18/nagovor-nasega-predstavnika-v-mestnem-svetu-mateja-jenka/



Sulejman    (19.11.2022 11:02)
Bravo!
note    (19.11.2022 14:09)
To je le Matej Jenko.
J.V.    (19.11.2022 14:20)
Kršitev volilnega molka?
drek4    (19.11.2022 14:41)
Mama ti je volilni molk a ste lahk slovenci manj presrani???????
Jenko podpira vsakega kateremu se nasmiha stolcek samo noben ga nikoli ne vzame zraven.
drek4    (19.11.2022 14:44)
Moram pa priznat da to kar je Jenko zapisal vse drzi. Skoda da ljudje ne vidijo. Pa ne samo da to drzi, stvari so veliko veliko hujse kot samo ta spisek.


Naj vas opozorimo na:
- 30 letno propadanje gospodarstva (ob vednosti županov in stranke SD, ki sploh niso odreagirali, kljub temu, da so bili pravočasno opozorjeni na kriminal),
- Velenje je letos spet padlo po indeksu razvitosti,
- v Velenju so lansko leto plače padle že pod slovensko povprečje, pred 30 leti smo bili v samem vrhu,
- velenjski župan ni želel avtoceste do Velenja, zato nimamo niti pravega priključka na avtocesto,
- spomnite se velikih uslug županov MOV in stranke SD g.Ročniku, ki je danes še vedno lastnik veliko pomembnih zemljišč v Velenju,
- župani niso izkoristili predkupnih pravic za zemljišča na jezeru (tudi za avtokamp), nastala je velika finančna škoda za Velenje,
- podpirali so zgrešen projekt TEŠ6, ob tem pa se ob začetku projekta TEŠ6 niso dogovorili za brezplačno ogrevanje Šaleške doline in za odškodnino (tako kot dobivajo odškodnino občina Krško inostale)
- sedanja oblast so vzdrževalci in čistilci Velenja, niso pa skrbeli za razvoj mesta (izgradnjo stanovanj, infrastrukture, mestne obvoznice,…)
- ves čas govorijo o turizmu, imamo pa le dnevne obiskovalce jezera in še vedno le en hotel in pol (na to je že pred 50 leti opozarjal g.Lap prvi dir.Hotela Pake),
- ves čas nas zavajajo z visokoletečimi navideznimi projekti (od katerih ni nič - hotel na vodi, vodni park na jezeru, nova visoko tehnološka delovna mesta…)
- že zdavnaj bi lahko imeli razvejano optično omrežje v vseh krajevnih skupnostih pa niso pristopili k projektu (tako kot npr. v Mislinji in SG)
- zapravljali so denar za nesmiselne in nedomišljene projekte (projekt Vista 10 mio€ - ni programa, skakalnica 1 mio€ - kjer niso več dovoljene mednarodne tekme, projekt daljinskega hlajenja občinskih stavb 1,1 mio€ + vsakoletne izgube, do danes več 100.000€, pa objekti stare elektrarne, klasirnice, investicije in mahinacije z g.Ročnikom v center Nova, garažne hiše Gorica, Avtobusna postaja, Merkator (še vedno ni nadhoda čez križišče!!!), tržnica, letni bazen, namesto da bi na MOV kupili stanovanja v Šaleku in postali lastniki stanovanj sedaj odplačujemo gradbincu lizing, 50 mio€, itd.)
- zamude na 3.razvojni osi + viadukt mimo “turističnega” jezera,
- nedomišljene lokacije trgovskih centrov (Velenjka je npr. na trasi 4 pasovnice proti Celju…)
- mesto se ne razvija ampak propada, občani se starajo, mladi bežijo iz Velenja ker ni perspektive, dobrih služb,
- občinska oblast pa se še vedno obnaša oholo, arogantno in mačehovsko do majhnih podjetnikov in velikih podjetij (primer Gorenja oz. popolnoma neprimernega obnašanja velenjske oblasti do predsednika uprave Hisense, kjer so najverjetneje zapravili dobre odnose in priložnost sodelovanja)

Ne pozabimo, kaj so v stranki SD in stranki upokojencev naredili z imenovanjem in ščitenjem direktorja zdravstvenega doma. Tudi na to smo opozarjali in večkrat preprečili privatizacijo zdravstvenega doma.
Tutankamon    (19.11.2022 15:41)
Potrebno je poklicat v Hisense in vprašati kako dolgo še bodo tukaj. Da ne bomo gradili stanovanja brezveze, ker ko bodo oni zaprli bo na tisoče ljudi odšlo in se bodo spalne kapacitete povečale.
šipa    (19.11.2022 20:24)
Da o domu za ostarele ne izgubljamo besed- od lokacije naprej..... Kljub obrazložitvi, da občina s tem nima nič.
encijan    (19.11.2022 20:27)
Neznan,
ta zapis je pa za shranit. Vse drži.
šipa,
se strinjam.
drek4    (20.11.2022 13:08)
Mislim da grejo dom delat na Zarovo pa kaj bodo bogi ostareli tam? Nimajo ene kavarne, ene male restavracije, da pridejo do trgovine jih sleperji petkrat zgazijo. Pamet pa imajo ti buteci na obcini. Se cudno da niso ta dom sli zgradit pred pokopaliscem v Podkraju, z izgovorom da so blizu naslednjeji nastanitvi. Budale!



Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]