Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Diskusije : Razmišljanja : Vprašanje
 

klientelzem dermola na vtv (getaway 16.11.2022 21:14)

Na soočenju na VTV je Dermol izjavil, da je pri delovanju občinske uprave potrebno spoštovati Zakon o javnih uslužbencih. HAHA! Pod njegovim županovanjem so bili imenovani nekateri direktorji javnih zavodov, ki niti minimalno ne izpolnjujejo zahtevane stopnje izobrazbe, predpisane z omenjenim zakonom in Zakonom o plačah v javnem sektorju. Zrelo za inšpektorat, zrelo za nadzorni svet MOV, zrelo za odločitev volilcev.Superman1998    (16.11.2022 21:24)
getaway, please goaway!!!
GoodWine    (16.11.2022 21:24)
Getaway, mislim, da tvoj vzdevek pove vse. Get away, vi in vas kandidat! Zrelo bi bilo, da brunda preneha s temle kar pocne, nivo komunikacije, kot v srednji soli, obup!!! Mene je sram, da si je nekdo po desetih letih upal sploh kandidirati po vsem tem se pa se takole obnasa.
AnicaT    (16.11.2022 21:26)
Getaway tale nivo komunikacije medota je zrel za za marsikaj! Človek namest da bi govoril o programu in viziji za mesto, je prišu napadat Dermola. A druga res ne zna? Brez vsebine- samo napad in to je to. In on bi bil župan? Ne hvala- lahka se vrne nazaj tja, kjer je dremal ves ta čas.
Lozar    (16.11.2022 21:27)
.....pa a Medo ima program??
Aja, ima....ukvarja se z aktualnim županom...bruuuuh...
Robiii    (16.11.2022 21:33)
Medved je pokazal svoj nivo.
Nič vsebine, samo napad. To je znak šibkosti. Boji se in trese kot šiba na vodi.
Nocoj je pokazal, da drugače ne zna kot da napada.
Kaj pametnega pa je povedal medo brundo? Vsebinsko nič.
VinkoSm    (16.11.2022 21:53)
No tole nastopanje brunda brunde na VTV-ju je pa za v gozd in nikamor drugam pa svoje šumske prijatelje naj pelje zraven… človek sploh nima programa… 10 let ga ni blo blizu pa bi zdej on neki… pa ja nima pojma kaj je v velenju… pa da Velenski športniki niso dobri KAKO JIH JE UŽALIL…. No sej kak debel je tak ni čudno da sovraži šport…. V gozd z njim….
Butchman    (16.11.2022 22:51)
Jaz pa mislim, da so mu dobro pokazali ogledalo... Be samo govoriti kaj bi naredili, kaj boste naredili, temveč kaj niste, zakaj niste, predstavi in zagovarjaj slabo realizacijo
Robiii    (16.11.2022 22:59)
Butchman, daj me spomni, kaj pa je Medved dobrega naredil? In kaj je nocoj povedal? KAKO bo uredil zdravstvo, KAKO bo zgradil stanovanja, ....
Nič ni bilo govora o tem KAKO bo realiziral svoj program, razen nabijanja kaj ni bilo narejeno. Kje pa je bil vsa ta leta da lahko to ocenjuje?
Napad na protikandidata je najslabša politična taktika. Pokaže samo to, da se ukvarja z drugimi več kot s svojim programom ter poglablja razlike med enimi in drugimi, na drugi strani pa govori, da bo župan vseh.
Kontradiktornost!
Butchman    (17.11.2022 6:15)
Medved še ni bil na MOV, ni mogel.... Nekdo pa je ze bil in tudi sam bolj ali ne priznal, da so v zdravstvu slabo delali, se več, le veliko so se pogovarjali in imeli neučinkovite razgovore
Robiii    (17.11.2022 6:58)
Butchman, a to je tvoj odgovor?
Medved se hvali, da ima edini izkušnje na področju ustvarjanja delovnih mest.
Kaj ni mogel? Tak vplivnež, s toliko znanja, pa se vsa ta leta nič ni oglasil, nič prispeval s svojimi idejami. Hmm, zdaj te pa ne razumem.
motovilec    (17.11.2022 13:22)
Vizija je eno,uresničevanje teh je pa drugo,a ne Anica T.

Sicer boste pa kmalu imeli priložnost na lastni koži spoznati,koliko je vaš glas vreden SD-ju in kako ga cenijo.

Zakaj?

Po volitvah za župana,obljubah in vizijah,se boste januarja srečali z poračunom komunalnih položnic in seveda novim, višjim cenam ogrevanja s strani sveta lastnikov in upravljalca MOV, kot lastnika KPV.

To je edina vizija ki se bo kratkoročno in takoj uresničila,pa tega na svojih pohodih po Velenju ne oglašajo. Toliko drv kot so na žagali, bi lahko kurili celo leto, namest premoga!

Tvoj komentar Anica T?
Mogoče je zato odprta, ta nova energetska pisarna,kamor boste lahko romali z neplačanimi položnicami,ali pa nekomu diši lastninjenje v stilu privatizacije Medicine dela v ZDV!
BranimirVeliky    (17.11.2022 13:30)
Vsi so isti- čreva na plotNeprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]