Velenje.com uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piškotke zunanjih partnerjev, s katerimi beležimo statistiko obiska. Več o piškotkih najdete tukaj. S klikom na povezavo soglašaš, z uporabo piškotkov: Sprejmi

  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 

Velenje.com : Diskusije : Politika : Vprašanje
 

psihopat nad novo vlado (sadjar 15.5.2022 10:34)

JJ s svojo ekipo, že v startu, bremeni novo vlado s svojimi, PARANOIČNIMI, kadrovanji po mnogih resorjih in z novo ispisanimi zakoni. Tako se bo nova vlada morala ukvarjati še s to nesnago in jo resetirati, namesto, da bi se 100% posvetila PREKLETO RESNIMI stvarmi, ki zadevajo Slovenijo in slovence in kar nas čaka, če gledamo z globalnega, svetovnega vidika. JJ je utelešeno zlo, ki ga je izvrgla njegova mati.motovilec    (15.5.2022 11:54)
In za tebe je resno,da se postavlja ljudi za ministre ki jim ljudje niso namenili niti toliko glasov, da bi prišli v parlament.
S takimi dejanji, si nova vlada sama postavlja vprašanje kredibilnosti.
Odpiranje novih ministerstev v že tako zbirokratizirani državi in prepolnemu, pregrešno predragemu državnemu aparatu in javnem sektorju z milijoni NVO-jev,ki niti bog ne ve kaj je njihov namen, so pa res skrbi, ki morajo pestiti novo vlado.
Edino z komentarjem o nesnagi se strinjam s tabo.
Povsod je je polno, pa naj vlada kdor hoče...
janoš    (15.5.2022 12:35)
Pas še res je!
Old Punca    (15.5.2022 13:21)
@motovilec, člani Vlade niso izvoljeni. Gre za združevanje na levem sredinskem polu, kar v prihodnje pomeni skupni nastop na volitvah, predvsem pa stabilizacijo v politiki.
Golob je zbral ljudi, za katere že imajo izkušnje v politiki.
Število ministrstev je res veliko, vendar mislim, da je to le začasno. Moralo bi biti tudi Ministrstvo za sanacijo napak predhodne vlade.

V Vladi bodo trije PV, kar se v Evropi še ni zgodilo. Samo povezovanje je rešitev, JJ je gradil na ločevanju. In koruptivnosti in samovolj.
Orhideja55    (15.5.2022 14:38)
Sadjar ali ti resno misliš, da se bo novo izvoljena vlada ukvarjala z nami državljani oziroma z navadnimi državljani, samo poglej njegove dohodke in ti bo kmalu jasno da bomo kmalu imeli golobizem, veliko slabše od janšizma kot ste ga vi imenovali.
Z resnimi ukrepi se pa novo vlada ne bo ukvarjala,ker ima zelo strokoven kader?
niet  ONLINE   (15.5.2022 15:44)
Saj se ne bo mogla, ker se bo mogla ukvarjati z nagajanjem SDSa in JJa. Tako, kot pri vseh ostalih pred Galebom. Saj pa se ja vidi kako maščevalen je. Če bo pameten ga bo ignoriral. Ker če bo nasedel kot vsi ostali pred njim bo JJ dosegel svoje.
ex sulc mare    (15.5.2022 16:22)
@Orhideja55, polna usta so te strokovnosti. Kakšna strokovnjakinja, na katerem področju pa si?
Razen Matjaža, ki je po izobrazbi res bolj tako, so vsi z visokimi ali magisteriji, tudi dr. so vmes.
Pribijaš jih na križ populizma, vsaj komunistov ne vlačiš po lapah. Kar ti štejem v +.
motovilec    (15.5.2022 17:26)
Old Punca,predvsem se vedno in znova ponavljaš.
Velika večina dobro ve,kdo in na kakšen način sestavlja vlado in ministersko ekipo.
Vendar kljub temu,postavljati nekoga v ospredje,ki mu ljudje ne zaupajo,je še vedno navzkriž z predvolilnimi obljubami.Predvsem os trokovnosti in ne pripadnosti kandidatov.To je prva Holobova laž,pa še vladat ni začel.
Za mene je bivša, še vedno bivša,kaj nudi oz je nudila pa ne pozabiš zlahka =)
niet, a to misliš na kolesarje?
DCgeto    (15.5.2022 20:12)
zakaj pa zdaj spet jokate? a niste svobodni? aja zdaj bo pa problem ker bo opozicija dejansko prisilila da zacne koalicija delat! bogi golob kako ze? kdo tu je izjavil da mu pustimo 100 dni casa? phahaha vprasaj tejo jarc jenula niko pop rtv in vse gnoje ce so pustili janso prvih 100 dni pri miru da lahko zacnejo delat? joooj dvolicnezi mrs!
SMRT GOLOBIZMU !
partija    (15.5.2022 21:12)
DCgeto
Najprej se dajmo vprašati ali je Janša in njegov blok sploh dobil dovolj glasov za vodenje države ali je prišel na oblast s prevaro s pomočjo nekaj izdajalcev, ki so bili izvoljeni pod obljubo, da ne gredo z Janšo.
Obraz-    (15.5.2022 22:14)
Dokler bomo v Sloveniji imeli butle, bomo imeli tudi janšizem. Teh pa ne bo nikoli zmanjkalo.
pilanca    (16.5.2022 7:19)
Predlagam tudi ministrstvo za ugotavljanje cirkulacije krvi pri hmelju .
winzer    (16.5.2022 10:16)
Nova vlada bo imela preveč problemov sama s sabo, da bi lahko reševala problematiko države...
alekpet    (16.5.2022 10:21)
partija - a ni prevara če bratušca in serpentinšek zgubita zdaj sta pa ministra?
janoš    (16.5.2022 11:58)
Ja ta baba je neuničliva vsakoktrat ko ni izvoljena se nekam prislini,je pa res strokovnjak za vstope v parlament,četudi ni izvoljena!
Orlek    (16.5.2022 12:13)
A diplomirani igralec s predizobrazbo za lesarskega tehnika bo abrambni minister. Bi ja blo boljš če bi bila Katičeva.
ex sulc mare    (16.5.2022 12:34)
Orlek, bog ne daj.
Katičeva je že bila obrambna ministrica, pa niti škornjev, ki bi zdržali en oreng marš, za vojsko ni bila sposobna nabaviti. Štejem ji v dobro, da so škornji bili plod razvoja in slovenskega znanja, samo kvaliteta izdelave pa je žal bila zelo slaba, Kitajska.
Prav tako ni zmogla izvesti generalne inventure oboroženih sistemov v SV, da bi se videla jasna slika, kaj od bojne tehnike deluje, je operativno, kako je vzdrževano in ali so " vse ovce na broju "?

To inventuro ni bil sposoben narediti niti Tonin, tako, da pa mogoče delam Katičevi krivico?

Od Šarca pričakujem vsaj to, rezultate inventure bojne tehnike, da končno vidimo koliko Patrij , Valukov, T 84, t 55s, OSHKOSHEV JLTV 4X4, Pilatusov, helikopterjev, havbic 155 mm, druge oborožitve je v stanju bojno delovati v primeru potrebe.
partija    (16.5.2022 16:10)
alekpet
Sem razložil že v drugi temi pa bom še enkrat. Če ljudje volijo normalno ne kot ovce, se potem Janševci hvalijo kako je Janša zmagal volitve, čeprav niti približno s svojimi sateliti nima večine. Pač butast folk (beri orhidejo v sosednji temi). In primitivca lahko premagaš samo, če se spustiš na njegov nivo. Zato so tokrat ljudje tudi na levi volili vsi eni stranko, enkako kot se to počne na desni. Če so na levi glasovi razporejeni med 5 strank potem je to za Janševo volilno bazo z povprečno izobrazbo osnovne šole pretežko za izračunati kdo je zmagal volitve. Sedaj je razmerje vidno iz Lune Janševi pa še vedno ne priznajo poraza. Posledično sta sab in lmš izpadle iz parlamenta. Tudi Počivalšek in Pivčeva sta. Na ta način se Janši tudi zmanjša možnost goljufij s podkupovanji poslancev, da se izogne scenariju iz prejšnjega mandata. Je pa to stvar levih ali lahko Golob povabi tudi ta dva v vlado. Zdi se mi pa, da se s tem najbolj ukvarjajo Janševi.
Moje mnenje je pa, da se mi zdi Bratuškova povsem primerna za razne funkcije, Šarec je pa navaden butelj, ki mu ni nič jasno in drugam kot na veselice ne spada. Se mi zdi, da bi bolj pasal v sds kot k levim. Nisem pa niti jaz volil Goloba tako, da naj se sami zmenijo. Jezi me pa, da v sds rezultata ne jemljejo kot poraz in samo čakajo kje bodo lahko mešali štrene.
Orlek    (16.5.2022 16:10)
A diplomirani igralec s predizobrazbo za lesarskega tehnika bo vedel kam naj šteje tisto puško v koruzi?

Katičeva je vsaj inteligentna.
senator    (16.5.2022 16:12)
Polna usta so vas sovraštva do vlade, ki je v 2 letih naredila več kot vsi ostali v 24 letih...priznanje pa boli...je pa res grdo, da stara vlada nagaja novi...kakšni norci...2 leti ste jodlali in biciklali po mestih...to pa ni bilo nagajanje...ne ne to je bila vaša kulturna zavest...plesati v gatah majka mila ste velenjkovčani zahojen narod...me pa zanima kako za vraga je puklasti v Velenju zmagal..čudna so pota ja ja
alekpet    (16.5.2022 16:20)
Partija, razmisli kaj pišeš.

Npr., Anica Bidar se je s stranko zavzemala za zmago nad SDS in Janšo. Ampak je Anica Bidar s svojo stranko zgubila, ni prišla v parlament. Enako Vesna, Popovičeva stranka, ...

Zakaj pa zdaj v golobnjak ne vzamejo Anico Bidar za ministrico pa ono iz Vesna stranke, pa ... A vidiš kje je pravičnost v golobnjaku in pri tebi?
partija    (16.5.2022 16:22)
alekpet
Mogoče zaradi raznih anten.
ex sulc mare    (16.5.2022 19:22)
@Orlek, kdo je bolj inteligenten, pravnica ali igralec, komik, ki se je sposoben vživeti in imitirati kar nekaj poznanih likov, recimo Janšo?

Kot sem že zapisal. Če mu uspe narediti v SV eno temeljito ( GINA - generalna inspekcija, tisti, ki smo dali vsaj eno skozi v JLA, vemo kako to izgleda ) preverko oborožitve, vojne tehnike in vojaških plovil, je zame najsposobnejši obrambni minister do sedaj. Čas je že, da se javnost seznani z resničnim stanjem oborožitve, koliko helikopterjev, letal, Patrij, Valukov, tankov, havbic, minometov je sposobno v primeru potrebe bojno delovati, kako so vzdrževani in ne nazadnje koliko jih je samo številka na papirju. V primeru ugotovljenih nepravilnosti, malomarnosti ali celo namenskih diverzij, pa brez milosti kaznovati za to odgovorne. Od raznih prijateljev politikov najprej, pa navzdol do zadnjega skladiščnika.
StefanG    (17.5.2022 11:44)
JJ ne zna drugače kot tako! Če ni na oblasti, pa dejmo folk j....
Orlek    (17.5.2022 17:45)
Pa naj gre Dermol za ministra saj je murskosoboški župan tudi šel za ministra, je tudi bolj inteligenten kot serpentinšek.Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]