Velenje.com uporablja piskotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piskotke zunanjih partnerjev, s katerimi belezimo statistiko obiska.
Vec o piskotkih najdes tukaj. S klikom na povezavo soglasas z uporabo piskotkov: Sprejmi
  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 
  Velenje.com   Diskusije   Sport   Novice   Obvestila MO   Strokovnjak    Pogrebi   Online 466

Velenje.com : Diskusije : Pripombe & pohvale : Vprašanje
 

dermol - ceste (Neznan 19.2.2021 21:50)

Dermol v programu si obljubljal obnovo državnih cest... kdaj se bo to zgodilo? Makadam ceste so boljše kot cesta Arja vas - Velenje - Šoštanj. Da ne govorim križišče na partizanski...

KDAJ te sprašujem?sark123    (19.2.2021 22:57)
če so državne ceste za obnovit pol zakaj bi potem občina obnavljala te ceste.občina rihta občinske ceste pa še zato so plačali koncesijonarja ki ureja in popravlja občinske ceste.
toby    (20.2.2021 18:42)
Kdo je Dermol da bo obljubljal obnovo državnih cest in ti si mu nasedel. Občinske ki so v pristojnosti občine naj porihta, on bi pa državne - čudo božje.
SouthLand    (21.2.2021 6:24)
Ampak res, Drekmol kdaj boš začel kaj migat?
ody    (21.2.2021 10:21)
Trenutno nima časa kaj rihtat.Mu je šefica naročila naj se ukvarja z rušenjem vlade.
marko polo    (21.2.2021 15:54)
Imamo sigurno najslabše dohodne ceste proti mestu v državi.Naj mi nekdo pove kaj so v vseh teh letih vladanja naredili za Velenje bivši komunisti,ki že zelo dolgo vladajo v tem mestu in ki jih eni in isti tako vneto zagovarjate. Sramota ste eni in drugi za naše mesto.
Butchman    (21.2.2021 16:49)
Tisto, kar so naredili s "popravkom" ceste za v bevce, tisto ne prenese niti najmanjše kritike, kvečjemu kako odpoved... Kdor je bil odgovoren za tisti poseg, bi moral iti kam na zagovor
CISD    (21.2.2021 17:23)
Marko polo, veliko:

V smeri Celja: uskladitev talnih in vertikalnih označb v krožišču, talne ovire v krožišču pod skakalnico omogočajo zavijanje iz notranjega kroga, več otokov za umirjanje prometa (na G1!) - malo za varnost (smerne table so ves čas povožene), nič za večjo hitrost, poddimenzionirano krožišče pri Veleja parku, semafor pri Obircu, zožanje vozišča na vinskogorskem klancu, sanacija dveh dotrajanih mostov, Socka še vedno poplavlja, semafor v Pirešici in na vstopu na avtocesto (primerjava s priključkom na HC Gaberke v Škalah!), pa da ne pozabim na neustrezno začasno vertikalno signalizacijo iz smeri Celja na kolesarski stezi nasproti bencinske črpalke, pa še kaj bi se našlo.
CISD    (21.2.2021 17:44)
V smeri SG: nadhod čez Šaleško, krožišče pri avtobusni postaji, krožišče pred tunelom, omejitev 50 od Nigehela do Vodončnika.

V smeri Graške gore: zapora ceste Talcev za tovorni promet, izgradnja parkirišč v Sončnem parku, neravna poškodovana površina ceste v večji dolžini, sanacija Škalskega klanca, izgradnja nadomestne ceste v Škale (mimo ribiške koče), 13. mesečna zapora ceste Škale -Gaberke in Plešivec (po štirih mesecih cesto še vedno uporabljajo za parkiranje gradbene mehanizacije in materiala -na njej je blato a je prevozna, gradbiše je dovolj odmaknjeno od ceste - potrebne bi bile samo napovedane občasne polurne zapore zaradi sekanja dreves in ureditve priključkov na gradbišče, parkirišče in deponijski prostor bi lahko uredili na 200 m odseku hitre ceste, ki ga baje gradijo, čeprav ga v nepravnomočnem GD sploh ni).
CISD    (21.2.2021 17:55)
V smeri Šoštanja: nepretočno križišče Fojtova - cesta Talcev, potrebna bi bila štiripasovnica brez zavijanja v levo, omejitev 70, sanacija za vzgojo potrpežjivosti, samo še malo pa bo, rudniški semafor vse rdeče.

V smeri Mozirja nikoli dokončana Šaleška magistrala mimo Šmartnega ob Paki do Vranskega (kdor se spomni zasuje prostor do potoka in gradi kar mu paše, poplavna in prometna varnost pa pada).

V smeri Polzele lep začetek mesto vasi do Šentilja, potem pa abrahamov mrk (pardon naredili so obvoz mimo Starega Velenja in sanirali plaz).
CISD    (21.2.2021 17:59)
V smeri hitre ceste: pohvala za javno predstavitev gradbiščnega prometa, ki bo urejen tako, da bodo zapore kar se da kratke, gradbiščni promet pa bo praviloma potekal po bodoči trasi hitre ceste.

DOST JE, Marko Polo.
marko polo    (21.2.2021 18:54)
Šaleška cesta,Partizanska proti Šoštanju,Kidričeva i.t.d. to so po vaše dobro vzdrževane ceste,kje pa živite ? Kamor se pelješ same luknje.
Cesta se ne popravlja z popravljanjem lukenj, ampak se položi asfalt po celotnem cestišču.Mislim,da je potrebno veliko več kot se je vlagalo v državne ceste kajti te so največji problem.Sicer pa to naj ocenjujejo občani,ki se po teh cestah vozijo.
Obraz-    (21.2.2021 20:30)
Po "regionalni" cesti, ki pelje čez hrib na Gorici, se vsak dan pelje na tisoče vozil s Koroške in proti Koroški. Cesta je seveda dovoljena samo za stanovalce KS Gorica. In še svetovni unikum - ob tej cesti (s strani krožnega pri Velenjki proti Gorici) so levo in desno na makadamu in blatu parkirana vozila (divje parkirišče?) brez kakršnihkoli označb ali znakov. In sredi tega makadama stoji Parkirni avtomat za pobiranje denarja. Po drugi strani pa v istem mestu ob jezeru prireditveni prostor, ki si ga do danes še ni privoščilo nobeno avstrijsko turistično jezero, poleti pa zastonj igrala in parkirišče za tujce, ki prihajajo iz vseh krajev na Velenjsko plažo. Only in Zlovenia ...
Obraz-    (21.2.2021 20:34)
Za t.i. "zeleni pas" na semaforjih pa velenjski občinarji še očitno tudi niso slišali (Šaleška).
motovilec    (22.2.2021 7:06)
Izgovori, da so ceste državne so milo rečeno za lase privlečeni in pritlehni.
Ne splača se mi več ubadat z vsem tem, ker nikamor ne prideš.
Tako je tudi s semaforjem pri merkatorju, ki ko se prižge zelena za pešca, kaže 7 sekund časa da prideš preko.Poskusite to z majhnim otrokom, vse srečo.Kaj doživlja voznik, ki zavija levo ob vsem tem ne bomo omenjali.
Glavno da je denar za vse drugo,kolesarske steze,(pešci niso pomembni) tisoče litrov barv za njo,delanje snega na neuporabnem in nevarnem prireditvenem prostoru, kjer so parkirišča kar na travniku. Ja zelo uporabno ni kaj.
Morda bo pa nova podžupanja bolj podjetna?
Preveč krofov so pojedli, pa imajo zamašena ušesa!
sitemeter    (23.2.2021 19:56)
Za obnovo državnih cest se lahko Dermol samo zavzema. Ostalo je na državi.Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]