Velenje.com uporablja piskotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piskotke zunanjih partnerjev, s katerimi belezimo statistiko obiska.
Vec o piskotkih najdes tukaj. S klikom na povezavo soglasas z uporabo piskotkov: Sprejmi
  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 
  Velenje.com   Diskusije   Sport   Novice   Obvestila MO   Strokovnjak    Pogrebi   Online 783

Velenje.com : Diskusije : Politika : Vprašanje
 

v sd se kadi (Neznan 27.11.2020 0:01)

V stranki SD je en od vidnih članov nalil čistega vina.
In omenil je tudi našo ministrico Katičevo.

Ja če bi se očištili nebi bilo tako slabo. Tudi v Velenju.

SDjev Župan Rojc ostro nad svoje strankarske kolege:

Fredi Ferčec : tako ti, kot Dominika Švarc Pipan, še nista bila na tem svetu, ko sem vstopil v stranko v kateri sem. Zato me prepotentna bitja, ki si nadenejo sončna očala ali visoke pete, da bi izgledala "kul", ne bodo podila iz stranke. Za to stranko smo skupaj s kolegi iz Ilirske Bistrice naredili veliko več kot sta ti in Pipanova naredila do sedaj in kot še bosta v prihodnosti. Zato brzdaj svoj jezik in trosi svoje debilne nasveta v okolju, kjer so te pripravljeni poslušati in občudovati tvoje kretenizme.

V stranko SD sem vstopil prostovoljno in če bom hotel oditi bom to storil po lastni presoji, na pa na osnovi navodil prepotentnih oseb, ki uspevajo v politiki zgolj z "lezenjem v …", ko pa je potrebno svojo osebnost preizkusiti na volitvah, nastane katastrofa.

Tomi Godec, Eva Zorko: da imamo SV v stanju, ko ne more zbrati 1000 vojakov je v največji meri kriva stranka Socialnih demokratov. V obdobju vlade Boruta Pahorja smo našo vojsko dobesedno zatrli in jo postavili v stanje, da je moral ta isti Borut Pahor kot predsednik države priznati, da si SV zasluži najnižjo možno oceno usposobljenosti. Kljub temu smo jo pripravljeni zatirati še naprej.

V Ilirski Bistrici smo nasprotje interesov med lokalnim okoljem in vodstvom stranke poskušali rešti dogovorno med štirimi stenami ampak:
• V primeru obvoznice je stranka in vlada SD ignorirala naše prošnje in 15 milijonski projekt umaknila iz proračuna. Po padcu NAŠE vlade in NAŠEGA ministra za infrastrukturo se je denar v dveh tednih našel in z delom smo nadaljevali.
• V primeru sanacije odlagališča Globovnik, ko je bil pristojen NAŠ minister Dejan Židan je stranka ignorirala naše prošnje po sanaciji. Dogovor smo podpisali s sedanjo vlado.
• V primeru prenosa vojašnic v last Občine Ilirska Bistrica, ko je bila pristojna NAŠA ministrica zadeva ni bila izvedljiva. Po padcu NAŠE vlade smo dobili vojašnice v last.
• V primeru prenosa športnega centra Trnovo v last Občine Ilirska Bistrica in pristojnosti NAŠE vlade postopek ni bil izvedljiv. S prevzemom pristojnost SMC smo stadion dobili.
• V primeru nezakonitih migraciji je stranka ignorirala naše prošnje po zaščiti lokalnega prebivalstva in z namenom discipliniranja naročila "šmrkavemu" delu SD, ki ga vodi domišljavi Luka Goršek, da nas označi s fašisti.
• V času NAŠE ministrice nismo obnavljali Doma starejših občanov, sedaj to počnemo.

V interesu stranke SD je, da Tomi Godec, Eva Zorko in Fredi Ferčec nehate stresat neumnosti in začnete reševati probleme običajnih ljudi, ker le tako je lahko stranka uspešnabrinica    (27.11.2020 6:50)
OOOO a taki prasci so v stranki SD?
lubca    (27.11.2020 7:06)
iz medijev;

"domovanje v luksuznih vilah, ki jih niso prigarali z lastnimi žulji, je med salonskimi levičarji nekaj povsem običajnega, tudi tistimi, ki grejejo poslanske stolčke v Bruseljskem parlamentu in na veliko razpredajo o taljenju ledu na Antarktiki, o transseksualcih v Budimpešti in o "pravicah beguncev", za poslednjega malega človeka, proletarca v Trbovljah ali Velenju pa jim je malo mar.

Ukradena judovska vila Moskovič v kateri "počitnikuje" predsednica stranke SD Tanja Fajon, kadar se naveliča bruseljskih poslanskih klopi.

Prav tako jih kaj dosti ne brigajo Slovenci, ki so v svojem vsakdanjem življenju žrtve nadlegovanja s strani ilegalnih migrantov, na primer v Ilirski Bistrici, čeprav v svojih pompoznih nastopih vehementno zatrjujejo drugače.

Prav ste uganili, v to "kasto" spada tudi Tanja Fajon, ki se po eni strani ne more odpovedati izvrstno plačani poziciji v Evropskem parlamentu, po drugi strani pa že vodi eno od opozicijskih strank in v času svojega "počitnikovanja" v Ljubljani kraljuje v nekdanji judovski Moskovičevi vili.

Tudi o tej vili je že bilo veliko napisanega, o njej pa je poročal celo beograjski levičarski medij B92, kar pomeni da stvar dobiva mednarodne razsežnosti:

"Luksuzno nepremičnino na Levstikovi ulici 15 v Ljubljani je Feliks Moskovič, lastnik enega od največjih trgovinskih podjetjih v tedanji Dravski banovini, zgradil za svojo družino; soprogo Klaro, hčerko Vesno in sina Julija."

Preberite še:

Čeprav ne obstajata več kot dva spola, je evropska poslanka Tanja Fajon zgrožena, ker na Madžarskem ne bodo priznavali transseksualnih ljudi!?

"Nikoli niso mogli v njej tudi uživati, saj so jih nacisti odpeljali v koncentracijsko taborišče v Auschwitzu.

Zdaj pa je tam sedež stranke slovenskih socialdemokratov, katere predsednica je Tanja Fajon. Čeprav je Judovska skupnost Slovenije omenila možnost, da bi ji Moškovičevo vilo vrnili,

Tanja Fajon in njeni socialdemokrati ne razmišljajo o tem. SD se razglaša za lastnika vile, saj da so do nje prišli z menjalno pogodbo za premoženje Zveze komunistov Slovenije,

katere legalni nasledniki so seveda Socialni demokrati.

"Pri beograjskem medijskem gigantu so odgovorili tudi na tradicionalne odgovore SD - ja, češ, da so vilo odkupili, pri čemer problematizirajo razliko med de iure in de facto in odkrito namigujejo, da je problem že na nivoju tega, kako so do nepremičnine /z nacionalizacijo/ prišli komunisti:

"Ve se, kakšna je bila praksa v tedanjih časih, ko je bila kakšna hiša všeč partizanskim komandantom."

konec citata.

In koliko hiš so "zarubili" po vojni v naši dolini? Kar nekaj. Najboljše.
muzikaš    (27.11.2020 7:38)
nekaj upanja sem imel da bo VELENJSKA izpostava SD na kongresu podprla kandidata Janija Prednika pa se je vodstvo raje odločilo in podprlo radikalno in ortodoksno Tanjo Fajon.
He32ma    (27.11.2020 7:47)
Dlje ko bodo taki kot je Fajonova, Štromajer (a letos bo voščil?),... na vodstvu SD, dlje bo Janša na oblasti, ker ne znajo delati v dobro stranke SD.

Zakaj nebi kader iz Velenja bil na teh pozicijah kot je npr. tisti Štromajer?
gosjak  ONLINE   (27.11.2020 9:06)
brinica, če tebe poimenujem prasica, bom tej živalci naredil veliko škodo in jo bom užalil... ti si najbolj smrdeči človeški drek !!! ( pa sploh nisem član te stranke ki jo pljuvaš)
l_patriot    (27.11.2020 9:53)
Zanimivo, da samo tiste iz SDS najbolj skrbi delo in kader v SD.
person    (27.11.2020 10:05)
Halo kako si upate blatiti SD?? Če so leta in leta vodili ministrstca in se projekti niso delali,je samo zato , ker jim je nagajala opozicija.Drugače bi vse porihtali..kot je rekla Fajonova,svoje interese smo postavili pred skupne.Hehe..neprecenljivo res.
ALABAY    (27.11.2020 10:07)
očitno niste imeli bližnjih srečanj u SD-jem,če bi ga imeli bi 100% drugače razmišljali in govorili,če pa ste člani ali podporniki ste pa ali marionete,gluhi ,slepi ali pa do skrajnosti hinavski in tudi polni samega sebe..kar je pa brinica izjavila, to pa ni nič novega-to nekateri vemo že desetletja
McLeon    (27.11.2020 10:25)
Mrak-ela je okoli 80 mio potrošila za raziskave namesto da za ta denar zgradi 8 domov za ostarele. Mrak-ele je je SD in je bila ministrica.
qwert11    (27.11.2020 12:09)
Je pa zelo zanimivo, da medtem ko traja totalni napad na trenutno vlado prihaja do vedno več razpok v SD. Če je samo polovica resnice v nezačetih pojektih ki jih omenja župan Rojc po prejšnjo vlado se je za zamislit. Kako je možno da Janševa vlada sodeluje z županom SD in ne samo to celo vse projekte bodo skupaj dokončali. Zgolj v razmiskek kdo ima težave z sodelovanjem.
schnitt    (27.11.2020 15:32)
Mesec sni nazaj:

"Radeljski župan Alen Bukovnik je v dopisu obvestil občane, da izstopa iz stranke SD in

jih povabil k svoji nestrankarski isti.

Kot razlog za to dejanje navaja, da politika,

"ki se oddaljuje od ljudi, predvsem na lokalnem nivoju, nima prihodnosti, saj so osnovne potrebe ljudi v lokalni skupnosti nekaj, kar se da vsak dan videti in doživeti"."

Bravo Bukovnik!
volley    (27.11.2020 15:45)
Vredno ogleda- Židan in Mavretičeva - fotografije v linku.

Pri tihotapljenju migrantov ujeli vidno članico SD.

Slednja pa se na telefonske klice ni odzivala. Vendar pa javno objavljene fotografije, tudi na njeni Facebook strani, kažejo, da je bila pogosto v družbi Dejana Židana, predsednika SD. Ena od teh je iz septembra 2017, ko sta skupaj obiskala Kitajsko. Dejan Židan je namreč na svoji FB-strani 13. septembra 2017 objavil zapis in fotografijo s tega obiska, članica delegacije je bila tudi Lidija Mavretič.

https://moja-dolenjska.si/pri-tihotapljenju-migrantov-ujeli-vidno-clanico-sd/

Nadalje objave na FB-strani Lidije Mavretič kažejo, da je bila aprila 2018 navzoča tudi na kongresu stranke SD v ljubljanskem Cankarjevem domu, kar je na svojem FB-profilu razkril Samo Bevk, poslanec in predsednik Sveta SD za kulturo.
capin    (28.11.2020 10:25)
med KP in SD je bila prehodna SDP in čas prenove je že zdavnaj potekel, prenovili so članstvo, obnovili vodstva - nekajkrat, zdaj pa je čas da prepustijo revolucijo in partizane zgodovini in prenovijo ideologijo in se nehajo za vsako ceno boriti s predsednikom vlade janšo, očitno je da jih SDS ne moti toliko kot SDS-ov predsednik. če se ne bodo modernizirali bodo počasi razpadli in jih bo zagrnila megla pozabe. ( nikakor ne pozabijo NOB, partizanov,,,,,zlahka so pa pozabili da so od 34 - 45-desetega leta bili nemci največji fašisti pod vodstvom fuhrerja. tudi rupnik je 42 ali 43. leta opozarja da ne smemo za muditi nemški vlak,vsaka podobnost z danšnjimi govori je zgolj naključna ) .
toby    (28.11.2020 11:29)
Neznan , napačno si napisal naslov . Prav bi bilo "SD-jevcem se kadi v glavah.
knusprig    (28.11.2020 11:45)
Prav bi bilo da kuhalnico izberejo za predsednika SD v Velenju in da naredi red.
person    (28.11.2020 12:26)
Ko sem prebral naslov diskusije sem mislil,da so jih na občini dobili,kako so kadili po pisarnah.Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]