Velenje.com uporablja piskotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piskotke zunanjih partnerjev, s katerimi belezimo statistiko obiska.
Vec o piskotkih najdes tukaj. S klikom na povezavo soglasas z uporabo piskotkov: Sprejmi
  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 
  Velenje.com   Diskusije   Sport   Novice   Obvestila MO   Strokovnjak    Pogrebi   Online 462

Velenje.com : Diskusije : Pripombe & pohvale : Vprašanje
 

bozicnica članom sdres (Neznan 22.11.2020 17:54)

A je res,da clani SDRES ne dobimo letos nic.velenjcan123    (22.11.2020 19:56)
Ni res. To ni možno in to bi bilo nezakonito! Neznani odpiralec diskusije je manimulator. Stopi pred člane in jim povej kdaj bo izplačana poslovna uspešnost za 2020 in variabilni del za 2019.
kremen    (22.11.2020 21:30)
Spess ne rabi ničesar razlagat vedno znova, ker člani vedo, da je vse zapisano in bo izvršeno, boš pa moral velenjcan123 ti pred svoje člane in jim razložit zakaj podpiraš zapiranje PV do l 2030. Zaradi lastnih koristi ali zaradi klečeplazenja pred zahtevami levice, ki te izgleda financira.
velenjcan123    (22.11.2020 21:48)
Bo pohvalno od vodstva PV, če bo zagotovilo finančna sredstva za izplačilo poslovne uspešnosti najmanj v višini 645,00 eur bruto in to v decembru 2020. Nimam te pristojnosti, da bi komu kaj razlagal. Financiram se s svojim delom oz. znanjem in rokami, z Levico me pa ne povezuj. Imam svoje mnenje o tem do kdaj boste rudarji odkopavali premog v jami Premogovnika Velenje, nisem pa v tej vlogi, da bi lahko kar koli na to temo podpiral. Kod dober poznavalec oziroma dobro seznanjena oseba z dejstvi in dogajanji v Premogovniku Velenje lahko samo reče, da odkopavali zagotovo ne boste do letnic, ki jih obljubljajo vodilni v Premogovniku Velenje.
sitemeter    (23.11.2020 10:53)
A zato, ker članov SDERS praktično več ni, al zato, ker so bili v bolniški pa si ne zaslužijo nagrade.
sitemeter    (23.11.2020 10:58)
Odkopavalo se bo vsaj do leta 2038.
Ali se bo do leta 2042 bo pokazala ekonomika.
Je pa ta vlada precej naklonjena odkopavanju in kurjenju v TEŠu do leta 2050 in celo 2054, kot je prvotni plan.
Tu pa levi pol politike izgublja precej volivcev v dolini.
14.divizija    (23.11.2020 13:45)
Odkopavalo se bo tako dolgo, kot bo dovolila Evropa. Sam ne verjemam da dlje od 2038.
meduza    (23.11.2020 14:45)
Ljuka mars vas bo zapru 2030.
kremen    (23.11.2020 15:08)
velenjcan123, veliko ljudi ve kdo se skriva za tem nickom samo ti še sam sebi lažeš. Pred leti si širil laži in se ujel na limanice. Zelo spoštovana oseba, ki je žal ni več med nami je vse o manipulatorju velenjcan123 povedaal marsikomu in to samo zato, ker si širil o njemu laži!
Res je, da dobijo vsi člani SDE in SPESS višjo jubilejno nagrado,tvoja manipulacija je, da jo dobijo tudi Sdresovi. Dobi jo taka oseba, ki spi na delovnem mestu in ga v dveh dneh dvakrat dobijo, nato pa pobegne v bolniško, da se izogne prenehanju delovnega razmerja, za nameček je še zaupnik Sdresa na HTZ. Ostali še člani Sdresa, ki so zaposleni in delajo na najtežjih delovnih mestih PV pa je ne dobijo, ker že dolgo Sdres ni reprezentativen.
V vseh svojih postih lažeš in manipuliraš z besedami, krivdo vedno prenašaš na druge, nazadnje si trditev spretno zapakiral v "kot poročajo določeni viri" in s tem blatil vodstvo podjetja in sindikata, nižje pa potem pohvalil vodstvo.
Kakšna oseba to počne? Oseba z narcistično osebnostno motnjo. Takšna oseba ves čas laže in zato mu ni žal. Ker mu ni uspelo razviti vesti in kesanja, mora postati močan in za vedno skriti svojo šibkost. Takšna oseba proda svojo dušo in ustvari svojo lažno podobo, ki jo vzdržuje tako, da izkorišča in ponižuje druge. Rad ima le svojo masko in se že tako dolgo laže, da že sam sebi verjame. Laž nima čustev! Vsem se zdi prijazen in zna vzbuditi zaupanje v ljudeh. Ko si to zaupanje pridobi začne zlorabljat, ker zanj ni hujšega, kot se soočit z resnico, zato mora vedno biti vse po njegovem. Takšno osebo je potrebno dati na ignor, če ne te uniči in te zagrabi v svoje kremplje ter se napaja iz tebe. Vse svoje napake pripiše drugim, ima željo po nadvladi in izbruhe jeze. Vedno gre preko trupel!
Pred dnevi si trdil, da imata PV in HTZ največje število vodstvenega kadra v Sloveniji. Manipulacija za tiste od katerih si napajaš svoj ego, ker na vprašanje koliko ji pa je nikoli ne odgovoriš. Zakaj ne nastaviš za predsednika podružnice HTZ tiste osebe, ki spi na delovnem mestu, lahko bi imel pisarno in plačano funkcijo. Zato ker ne preneseš nikogar nad seboj in ne moreš požreti svojega ponosa. Zakaj v Sdresu na funkcijo zaupnika ne morejo kandidirati nadzorniki ali zaposleni z višjo funkcijo. Je to demokratično? Seveda ni, bi pa lahko kandidirali, če bi ti bil nadzornik? Škoda, ki si jo povzročil podjetju z lažmi in manipulacijami v medijih, se vidi v velikem osipu dijakov. Vse to početje je načrtno in pretkano, podjetju povzročiti čim več škode. Zakaj sam veš.
Ko nekdo narcisa postavi pred dejstvo, ta oseba postane naenkrat spravljiva, nekako tako kot si napisal višje " bo zelo pohvalno, če poslovodstvo PV zagotovi finančna sredstva za izplačilo poslovne uspešnosti v decembru 2020, saj ima poslovodstvo težave z zagotavljanjem sredstev za plače.", v naslednjem koraku pa spet zabija žebelj v krsto. Zakaj sploh širiš nezadovoljstvo z lažmi, če veš kakšna je finančna situacija v podjetju. Pomagaj raje s poštenim delom. Ah tvoj zanesljivi vir napajanja svojih mask pod katerimi se skriva bogi revež. Kakšne so šele narcistične osebe za štirimi stenami?
Mnogi so te prečitali in se odmaknili od tebe, tistih nekaj se bo še.
velenjcan123    (23.11.2020 15:43)
kremen (23.11.2020 15:08), si se zelo dobro opisal. Srečno!
velenjcan123    (23.11.2020 15:54)
sitemeter (23.11.2020 10:58) nisem ravno prepričan, da je ta vlada naklonjena odkopavanju premoga po letu 2038. Je pa zagotovo naklonjena sosežigu odpadkov in proizvodnji električne energije na plin.
kremen    (23.11.2020 16:16)
Osebe z narcistično osebnostno motnjo tega nikoli ne bo priznala, in ta motnja je neozdravljiva. Samo ignor, da se takšna oseba ne more napajati.
muskito    (24.11.2020 9:18)
2025 preide premogovnik v fazo postopnega zapiranja in sanacijo odkopnih področij. S tem se bodo pridobila dodatna sredstva za postopno zapiranje in prestukturiranje premogovnika in ostalih subjektov, ki so vezani nanj. Postopek bo vodila država in posebna komisija za namensko koriščenje sredstev namenjenih za reševanje tega problema v dolini. Vse skupaj bo končano in dokončno in zaprto predvidoma 2035. O tem je odločal strateški svet za nacionalni razvoj in energetiko na vikendu nad Krškim enega velikega igralca v krogu Slovenskih velikih mož iz ozadja. Vi se še pa veselo naprej kregate in ustanavljajte sindikate po možnosti vsak svojega. Telički...Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]