Velenje.com uporablja piskotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piskotke zunanjih partnerjev, s katerimi belezimo statistiko obiska.
Vec o piskotkih najdes tukaj. S klikom na povezavo soglasas z uporabo piskotkov: Sprejmi
  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 
  Velenje.com   Diskusije   Sport   Novice   Obvestila MO   Strokovnjak    Pogrebi   Online 438

Velenje.com : Diskusije : Pripombe & pohvale : Vprašanje
 

nacistični plakati (Neznan 9.7.2018 16:34)

Kak zdaj? A zdaj je pa kar vse potihnilo glede tistih plakatov. Očitno bo "teorija zarote" (beri: dimne bombice) držala.
In ne mi rečt, da policija ni odkrila storilca (ali pać ga je...)Sin politika    (9.7.2018 16:43)
Malo so vrgli megle a potem je "neodvisna" firma naredila raziskavo ki je ugotovila, da se je strupena zemlja iz Celja hipoma spremenila v gozdno rodovitno zemljo in plakati niso vec potrebni.
sulc    (9.7.2018 17:01)
Pravi šušmarji so organizirali.

Plakati so bili narejeni proffi - pri oblikovalcu namiznega založništva.
Ideja na plakatu je bil dovolj zgovorna - osredotočena na simbole.
Tiskarna je naredila proffi.

Nalepljeni so bili izpod podna - šušmarsko.

Ko potegnem črto pod tem rečem naslednje:

1. zasnova, oblikovanje, tisk - brez pripomb
2. lepljenje - slabo, se iz tega vidi da nista bila sinhrona/sinhronizirana lepljenje in ideja(zasnova, produkt)
3. od tu se prepoznavno, da

- tisti, ki so si to zamislili niso imeli jajc, da tudi nalepijo ampak
so dali lepiti nekomu, ki je dost velik bikser, ki hodi po robu zakona

- vse skupaj ni imelo odziva kot so ga snovalci pričakovali, ker je bil to 1 špuk v lastno ogledalo (ogledalo komunistov).
McLeon    (9.7.2018 17:37)
No pa smo bili opaženi tudi pri enem od prvih novinarskih peres, ki izhaja iz te Doline - Vinko Vasle!

http://nova24tv.si/kolumna/lmudzahedinke-iz-javne-hise/

Plakati niso bili spregledani niti v živalskem vrtu niti med hard rockercami raziskovanih novinark.
kuhalnica    (9.7.2018 17:39)
sulc edini šušmar ne teh diskusijah si ti.Počakaj na preiskavo policije in potem lapaj.Dokler pa policija ne zaključi preiskave pa ne prehitevaj in drži pokvarjen kljun zaprt.
sulc    (9.7.2018 17:51)
kuhla iz brozove kastrole, ti povem, da je policija to že pregledala, da so skoraj sigurni kdo je lepil

da se dokaj dobro sklepa kdo je bil iniciator

ampak po tvoji komunistični metodi je treba:

- počakati, da policija pove
- počakati da zgodovinarji rečejo
- počakati da sodnija obsodi
- počakati, da novinarji napišejo
- itd

skratka, ČAKATI!

To je profil tipičnega komunista, ko čaka, da je vse črno na belem.

To kar pa ulica ve in kar se po štacunah govori, to kar se ob šanku debatira, to pa ni važno. Je pa vsem jasno, da so tisti, ko so v škripcih potenili zadnjo zavoro - več jih nimajo.

Važno je kar bo čet 5 let sodnija rekla. Tipični kumrovški komunajzer.
merti    (9.7.2018 18:23)
Sulc ker ocitno ves kdo je lepil pa povej? Zakaj nakladas bedarijo na bedarijo
kuhalnica    (9.7.2018 19:33)
Sulc če bi bilo vse tako kot ti napišeš ne rabimo policije in ne zakonov ,kar bi pasalo takim kot si ti.
janoš    (9.7.2018 19:49)
Sulc preiskava poteka ,sigurno ne bodo obešali na veliki zvon kaj so že zvedeli.
vimenuljudstva    (9.7.2018 19:58)
HOHO kako se eni tukaj izdajajo. Kuhla očitno je, da delaš za obstoječo oblast v Velenju. Policija odkrila? HOHO tako kot so odkrili vse do sedaj. Oziroma bi rekel ja, da odkrijejo kaj, saj je dosti ovaduhov v Velenju. EPILOG, EPILOG!
merti    (9.7.2018 19:59)
Sj pr janezu pa patrijah se tut tocno ve kaj je na stvari ane sulc pa je bli treba cakat da je zastaralo kk zdj to
gosjak    (9.7.2018 21:32)
madonca je ta sulc "pameten"!! smrad da ga ni večjega, kdo ga bo prenašal s svojo neumno teorijo.
kuhalnica    (9.7.2018 23:10)
vimenuljudstva kuhlo porini mami tja kjer si ven prilezel.Če ne veš napisat kuhalnica.Se nauči vendar si toliko slaboumen,da si ne moreš zapomnit kako se napiše kuhalnica.
Snixi    (9.7.2018 23:42)
Če ne veš napisat....
sulc    (10.7.2018 0:01)
Povzetek:

- zasnova (ideja, osnutek, ...) je bila delana zelo premišljeno, ne gre za nedomišljeno zadev. To kaže na to, da je bila zasnova produkt politčne grupacije, ki temeljito pozna relacije med političnimi grupacijami

- oblikovalski izdelek (obdelava zasnove) je bila delana pri proffi kreativi kar pomeni, da je možnosti za oblikovanje v tem okolju več-več studiev to zmore

- oblikovalski produkt je bil dan v proizvodnjo v npr. elektronski obliki kar pomeni, da je stroj razumel produkt oblikovalcev ali pa s sito tiskom. Proizvodnih obratov, ki zmorejo to narediti pa je v tem okolju zelo malo - torej se te točke proizvodnje zelo zožijo. V proizvodnji pa je plakate videlo kar nekaj delavcev.

- plakati so bili izročeni "lumpen ekipi", ki ni bila ravno neka skupina preko napotnic ampak kar precej izkušena s hojo po robu zakona. Izbrana je torej bila od ideologov načrtno tako, da bi bili ideologi prikriti. Ampak tu je pa največja napaka ideologov.

Dokaj neumna akcija, ker je jasno kateri politični grupaciji v tem okolju teče voda v grlo (izguba "stalnih" poslancev na nedavnih volitvah, navoz zemlje s Hudinje, podražitve javnih storitev za široko potrošnji, ipd. ... ) je kar nekaj motivov spuščanje megle oz. za preusmerjanje pozornosti ne nekoga drugega (slično tisti zgodbici, ko storilec kriči na ulici: "primite tatu").

Neumna akcija je razkrita tudi s tem, da se nobena skupina ni javila, da stoji za to akcijo - slično skupinam, ki se kasneje javijo in povedo "mi smo to storili". Torej zadaj ni neke nove politične grupacije, ki je doslej še nismo spoznali, je nismo poznali.

Znano pa je da na določenih fakultetah zelo radi proučujejo neke obrobne skupine in njihovo delo, da bi sploh upravičili obstoj kateder, inštitutov, profesur, ipd. - torej, če ni ravno kakšne neumne akcije, jo pa tudi kar ustvarijo.

Plačilo izdelave plakatov, ker menda gre za zelo malo serijo (je pa taka serija zelo draga po kosu na plakat), bo skrito med nekimi drugimi stroški in ne bo za teh nekaj plakatov izstavljen račun, dobavnica, izročilnica, itd. ... skratka, poslovni dogodek kot tak bo skrit med nekimi drugimi večjimi in rednimi posli tiskarne.
merti    (10.7.2018 6:34)
Haha dj po svoje opisi se dogajanje pri patrijah podkupnine pa to
Dacho61    (10.7.2018 7:04)
@merti: Ker ne veš, ti povzamem: Neznanega dne, ob neznani uri, na neznani lokaciji, se neznani ljudje srečajo z neznanimi ljudmi za predajo neznane količine denarja! Če lahko na temu zgradiš obsodbo si pa res car! No pri nas se to zgodi in seveda nato sodba na višjih sodiščih pade. Zato pa imamo največ razveljavljenih sodb EU sodišč, zaradi politično kreiranih sodb, na prebivalca! Zanimivo pa je to, da komunajzarjem pa niti do sodb ne pride, ampak se sojenja tako dolgo vlečejo, da vse, še tako banalni primeri, npr. f...... lekarnarice, zastarajo. Tako da komunajzarji, raje bodite tiho in se skrite v najglobje luknje, ker toliko gnoja in smradu, kot ste ga ustvarili vi in to v tako kratkem času, je pa še v pravljicah težko opisati!!!
merti    (10.7.2018 7:42)
Avstrijci so opredelili neznan kraj neznan cas neznano lokacijo in neznane ljudi. Samo nasi tozilci tega niso bili sposobni ker so janezovi podrepniki in so morali pocakat da postopek zastara anje?
lukas    (10.7.2018 8:00)
Čisto in prefinjeno delo velenjskega SD, morali so odmakniti ušesa in oči od Tominga- zemlje in prevoznika<
lubca    (10.7.2018 8:55)
Voda jim je v grlo tekla in jim še teče pa so želeli oči nezainteresirane javnosti obrniti v smer ideološkega nasprotnika

ampak so tako neumni, daa ne znajo 3 poteze naprej preštudirat, ker niso predvidevali, da ne moreš narod tako nategnit da mu vržeš eno pasjo bambico

če bi bila zadaj vsaja neka minimalna skupinica s to ideologijo, ki seva, veje s plakata potem bi se ta skupinica ponosno vsaj anonimno oglasila in predstavila

tako pa izdaja kompozicija, simbolika plakata, da gre za inteligentnega oblikovalca

in tukaj so se izdali, ker bi moral biti plakat narejen bolj butasto. Preveč odlično je plakat narejen, da bi lahko verjeli, da je to delo neke marginalne skupinice.

1. Plakat je bil naročen
2. Plakat so lepili "dečki za vse", taki ki so za denar pripravljeni narediti še kaj več kot pa zgolj eno lepljenje plakatov. Tudi plačilo lepljenja je bilo mastno plačano skozi ene druge posle.
motovilec    (10.7.2018 9:02)
sulc-podpis
mislim da ima tale garnitura dokaj dobre izkušnje že z lepljenjem plakatov županovega sina pred par leti.Da ti gre na kozlanje!!!

gosjak-če moramo tebe z tvojimi idiotskimi komentarji prenašat, potem sploh ni problem prenašat nekoga drugega ki ni politično zdresiran ali poneumljen.
Ad36ela    (10.7.2018 11:00)
Toliko debilni so tile šokirani od nenehnih ohromnih napak (B6, komunalne storitve nenormalno visoke, nasipanje zemlje iz Hudinje, ...) da so na 1. žogo zgrabili idejo "kako za=bati janševce" in polepiti Velenje, da bi se narod obrnil proti zmagovalcem na volitvah.

In so kot solonski ideologi naročili izdelek - plakat. Design-er ga ne zna narediti slabo ampka vloži v "njegov" izdelek maximum, da je prepoznaven plakat.

Salonski ideologi, ker nimajo jajčk da sami nalepijo, rečejo "mimogrede jih bo oni nalepil, ki ima tako ali tako delo preko omrežja" saj bo moral biti tiko kot miška, ker lahko zgubi "redno" delo na urejanju npr. okolice jezer, ipd.

Mimogrede, falirani risar, maler iz Linza, je bil dober design-er plakatov in ta velenjski plakat ne odstopa dosti od omejenca z brčicami pod nosom. Isti bedak iz Linza je med drugim zasnoval tudi novo zastavo iz barv (črna, bela, rdeča) ki so bile barve združene nemške države v zastavi.

Maler je poleg tega kreiral mnoge plakate, ki so privabljali razočarane množice po zlomu borze in odplačevanju dolga iz 1. svetovne vojne na ulice s tem da jih je na shodih odkrito pumpal proti socialdemokratom in komunistom ter seveda proti Judom, ciganom, klošarjem, homoseksualcem, itd. Nazadnje pa je tako ukinil vse stranke razen svoje stranke.
hajdi1    (10.7.2018 11:28)
Tršica Kuhalnica je čist penasta, ko kdo napiše resnico o njenih komijih. Prav smešna si s to partizansko agresivnostjo!
schnitt    (10.7.2018 11:52)
Ja hajdi1, res je. Kuhla iz brozovga kazana je čist penasta, na usta ji udari vsa pena, začne se valjati po tleh, dobi napad epilektika, če kdo kaj o komijih. Tako ko pride k sebi začne tuliti "Na juriš, na juriš, ... o hej partizan...."
sitemeter    (10.7.2018 16:22)
Kdorkol jih je nalepu je idiot, ki se ni podpisal niti s psevdonimom.Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  [email protected]