Velenje.com uporablja piskotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piskotke zunanjih partnerjev, s katerimi belezimo statistiko obiska.
Vec o piskotkih najdes tukaj. S klikom na povezavo soglasas z uporabo piskotkov: Sprejmi
  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 

S prijavo potrjujem, da sem seznanjen(a) s pravili GDPR 
  Velenje.com   Diskusije   Sport   Novice   Obvestila MO   Strokovnjak    Pogrebi   Online 598

Velenje.com : Diskusije : Politika : Vprašanje
 

naplenjeno bogatstvo rkc iz črnega totalitarizma (Neznan 13.1.2018 20:18)

V 2000 letni črni revoluciji so si fari z metodami neizprosnega verskega nasilja, ustrahovanja, klanja kogarkoli se jim je zazdelo nakrasti toliko, da so baje najbogatejša organizacija na svetu. Od kod jim tone in tone zlata, gozdov, posestev in nepremičnin, od katerih sam davkov bi lahko nahranili večino lačnih na svetu.

Pod krinko križarskih pohodov, krvavega misijonarstva, plenilske morilske inkvizicije so imeli od od njih nastavljenih krščanskih kraljev klavcev proste roke za plenjenje in pomore celih družin, mest, narodov. Vse so jim fari za odstotek nakradenega plena odpustili in jih nagradili z imetjem teptanih narodov po vsem svetu.

Ne pozabimo, da je krščanska bogatija samo krvav plen od milijonov pobitih v nepopisno grozovitem 2000 letnem terorju.

10 let rdečega "terorja" na naših tleh pa je za njih največji zločin na svetu za te izprijene svetohlince.

Odkar ima na slovenskem RKC zopet "proste roke", je morala, pravo in poštenje na nivoju izpred 2.svetovne vojne..ko smo bili le revni potlačeni vatikansko dunajski hlapci. Iz ene najsvetlejših in najbogatejših tranzitnih držav smo samo v 20 leth postali kotel korupcije, asocialnosti in odprtega sovrastva do vsega kar ni krščansko enoumje.Marcus    (13.1.2018 21:01)
jebala ti RKC mater dosadno, vsaj pisi pod svojim nickom power1, saj ti edini pomislis na RKC ko se zbudis in preden zaspis pa se tisoc krat vmes med tema dvema dogodkoma... mene zanima kaj bom jutri jedel in ali bom se imel sluzbo jebem ti mater usrano zaradi tvojih politikov ki vodijo drzavo in unicujejo drzavne firme, ne pa par navideznih faranov... a so te nategnili in ti je bilo vsec in sedaj te nocejo vec nategniti? ti zato gredo v nos?
lamza    (13.1.2018 21:35)
No no, umiri se. V Nemčiji vlada krščanska demokracija in poglej kje so.
Tvoj samoupravni socializem je propadel ker ni bil kot se je razglašal v interesu ljudi, delovnega ljudstva, ampak proti njemu, sicer bi se obdržal. Razletelo se je tudi bratsko in enotnost, ki ga ni bilo.

Če ne bi bilo komunistine škode, bi bili danes res Švica, al pa vsaj Avstrija.
Lucky H.O.G    (13.1.2018 22:16)
Veliko stvari je narobe v RKC, vendar neznan tvoje mnenje kaže na osebo polno sovraštva in nepoznavanja. Med drugim je bil Vatikan ena izmed prvih držav, ki je priznala neodvisno Slovenijo.
Če ti pa ni všeč ta kultura, pa izvoli meje so odprte in takšnih ne bomo pogrešali.
power1    (13.1.2018 23:20)
Marcus...če me že iščeš...kdor je nepoštenih namenov, bo to v vsakršni državi. Prej je rušil prejšnjo družbo, danes skače na vse, kar ni po njemu ozkih pogledih. Če pa bi bil sistem in politiki in ljudje v parlamentu po mojem (ker vehementno janšistično ugotavljaš kaj jaz mislim, delam, volim), se ne bi bi ti ne jaz bala za jutrišnji kruh - kot se to dogaja preveč ljudem v najboljši demokraciji, kar se je lahko zgodila SLO...kajne??:) Napadel si mene, nisi pa črhnil besede o temi, ki je konkretno zastavljena? Se je to dogajalo ali se ni? Kaj ti meniš? Je takšna naizpodbitna zgodovina za stanje duha slovenskega naroda vsaj toliko pomembno kot za večino srečnih 30 let v socijalizmu?

Res je, da je gornja tema kruta zgodovina res kar hudo konkretno prikazana. Nekako tako agresivno robata , kot cerkvenjaki znajo in menijo , da si lahko edini privoščijo v takih tonih govoriti o socijalizmu. Večini po duši podložnim pač zgodovina nese le do zapovedanih let in le zapovedanih dogodkov...ostalega ni..je izginilo kot kafra. :). In omenjena zgodovina zgoraj je verjetno v večini taka kot je opisana - resen in nepristranski realen poznavalec vsaj osnov bi temu pritrdil - verjetno tudi jaz. A ne bom o tem - saj je vsem "zdravim" v duhu znana - večini desničarskih gostom tu gor pa se je z drilom v gene zakoličeno začel svet leta 41....in ostalim nam je zanje verjetno edino dovoljeno govoriti le o tem.

Pa ne bom ...za spremembo :)
Lekija    (14.1.2018 0:13)
@lamza: Mislis na t.i. krscanske demokrate, ki so sprejeli milijon mohamedanskih vsiljivcev in kriminalcev? Jah, res so krscanski demokrati, nimas kaj. Tudi jaz lahko trdim da sem komunist, pa vsak, ki me pozna se bo nasmejal temu kot sali. Nekaj trditi se ne pomeni, da je stvar taksna za kakrsno se predstavlja. Merkel in njena stranka so najvecja muslimanska bratovscina kar obstaja. Se v Egiptu ni bila tako dobro razpasena pred prihodom al-Sisija.

Za nekatere se je zivljenje pac zacelo leta 1945, koncalo pa leta 1991, sedaj so pa kot mrtvi zombiji, napadajo ostanek normalnega ljudstva in jim trgajo meso in kozo z njih in ropajo do golih kosti ter jih delajo sebi enakim. Taksni kot sta odpiralec diskusije in power1, ceprav tudi mislim, da sta ista oseba.
Nikita01    (14.1.2018 2:46)
Lucky H.O.G. - večini je jasno, zakaj je Vatikan priznal Slovenijo...to je bila navadna kupčija! Vi meni daste (ne vrnite ker smo jih prodali!) gozdove s cestami in seveda vse nepremičnine po seznamu, vpeljite kurate v vojsko in omogočite privatne cerkvene šole...mi vas bomo pa milostno priznali! Amen! In tako se je tudi zgodilo - po volji gospodovi!
Seveda na račun vsega naroda!
Lucky H.O.G    (14.1.2018 7:52)
Če gre priznanje države na "račun naroda" je ta zapitek koristno porabljen.
majster za lenuhe    (14.1.2018 9:06)
Markus, žalostno je, da se večina ne zaveda, da je izvor vsega zla prav Vatikan. Tam je sedež, kjer je pelje svetovna politika, ki jo slepo izvršuje amerika. Tam se sprejemajo odločitve, ali boš imel delo, ali ga ne boš imel. Težko verjeti, ampak je res. Vzemi biblijo v roke in malo preberi, kdo je prva zver, kdo druga itd..., kdo je črni papež, itd... Usodo nam kroji peščica izbranih, ne pa bivši komunisti itd...
Tudi Severna Koreja je del te zgodbe, skoraj edina država, kjer se Biblija še ni uveljavila, zato bo morala pasti, ne pa zaradi onega bajsija, ki naj bi bil nevaren svetu. Nevarna je amerika skupaj z Vatikanom.
toby    (14.1.2018 9:10)
Nikita, popolnoma drži tvoja trditev .
Zato še enkrat trdim da pri nas ni levih desnih.., so le prasci.
Vsi so veselo podarili slovenijo Vatikanu , gospoda kot je Rode Ves cerkveni vrh , Kučan in vsa politična srenja, vsi so iskali lastno korist , jebe se njim za Slovenjo.
lamza    (14.1.2018 9:45)
@power1, srečnih 30 let za tebe mogoče prejšnega sistema, za funkcionarje, ne pa za ljudi, ki jih je režim držal v strahu. Živiš še danes v utvari diktatorskega sistema in privilegijev in se ne čudim, da si proti odstranitvi svojega "boga diktatorja" na glavnem trgu v Velenju.
Si pač žrtev pranja možganov, za kar nisi sam v celoti kriv, saj bi te sicer "zradirali", če bi bil proti. In seveda takšni ne razumejo, da lahko človek svobodno razmišlja in deluje tudi drugače kot so mu rekli oni tam zgoraj. Seveda v tvojem "srečnem obdobju socializma" (ljubi bog) to ni bilo mogoče.
toby    (14.1.2018 9:53)
lamza, večina ljudi razmišlja kot mu rečejo oni zgoraj , venadar nimajo vsi istih nad sabo.
lamza    (14.1.2018 11:49)
Iščeš izgovore značilne za zagovornike diktature. Da je vse isto, pa ni.
Ne morejo spregovoriti o tem tisti, ki so bili likvidirani. Ki niso dobili enakih možnosti kot člani ZK itd.....
lamza    (14.1.2018 11:51)
Ne pričakujem @toby, da boš kdaj sposoben drugače razmišljat oz. razumet stvari.
sulc    (14.1.2018 12:13)
Po II. svetovni vojni so se v zaplenjene vile naselili partijski funkcionarji.

V vilo Moskovič na Levstikovi, kjer je danes sedež stranke SD, se je na primer vselil soustanovitelj OF Tone Fajfar, v vilo Ebenspanger, kjer imata danes prostore Društvo slovenskih pisateljev in PEN, Boris Kidrič in Boris Ziherl, v vilo Bahovec na Erjavčevi ulici, nasproti Cankarjevega doma, pa Ivan Maček Matija.

Opremili pa smo jim jih državljani Slovenije in jim plačevali ozimnico ter vse stroške vzdrževanja!

V "slehernem" slovenskem mestu oz. kraju pa so partijski funkcionarji za simboličen denar "odkupili" izpraznjene hiše v odličnem stanju (poprej lastnike pokončali, odselili, ipd.) in se vselili vanje. Vse to se je sčasoma pozabilo in danes vnuki niti ne vedo da je lastnina pridobljena na revolucionaren način.
kurirček    (14.1.2018 12:40)
lamza, če je kdo žrtev pranja možganov, si to ti in ostale Janševe ovce.
sulc    (14.1.2018 12:55)
"Vsi veleposestniki kapitalisti, industrialci in kulaki se morajo likvidirati," je septembra 1941 v posebni deklaraciji CK slovenske partije zapisal Boris Kidrič, z danes osrednjim spomenikom v Ljubljani.

V partijskih "božjih zapovedih" so v 16. točkah nanizani ukrepi, "za zmagovito izvedbo revolucije."

Z njo je bil utemeljen nastanek tajne partijske policije za izvrševanje naročenih likvidacij. Vos /Kajuh je bil pripadnik VOS/, Ozna, pozneje Udba je bila zločinska organizacija, njeni pripadniki pa povampirjeno gasili žejo komunističnih revolucionarjev s krvjo poražencev in tistih, ki so jim bili ovira pri popolnem prevzemu oblasti, politične in ekonomske.

Vojaška sodišča, Broz jih je ustanovil že maja 1944, so delala s polno paro. Hitri postopek; odvzem državljanskih pravic, dolgoletne zaporne kazni, v mnogih primerih tudi smrtne, in seveda odvzem vsega premoženja.

Kakor so odstranili Titovo od Velenja tako bodo odstranili spomenik iz Velenja. Enako Kidričev spomenik.
toby    (14.1.2018 14:08)
Lamza tudi tvoje razmišljanje ni ravno široko.
Mogoče trdiš , da imamo danes enake možnosti , malo ,malo poglej okrog sebe , kaj se dogaja na sodiščih , mogoče imajo mladi enake možnosti zaposlitve ne glede na priimek, mogoče kler živi po naukih ki jih uči. Vidiš dokler bo tako ,se ne bova strinjala . Jaz obsojam vsako likvidacijo , seveda pa po letu 70 je bilo za malega človeka lepše poskrbljeno kot je danes.
power1    (14.1.2018 14:24)
Vsa čast tistim poštenim,komunistom, ki so kot prvi na svetu pokazali RKC in njihovim ponorelim sledilcem kot, kamor spadajo. Tam bodite in molite svoje traparije...ne pa da kradete, večno vsiljujete svoje svetihlinstvo, pobijate za svoje žepe v imenu izmišljenih bogov in biblij - najbolj krvavih knjig človeštva.

Milijoni nemih pobitih brez označenih grobov v 2000 letih je največji pričevalec, da je krščanstvo Veliko zlo. A to je kot pri Janši - bolj kot krade, bolj njegovi pokvarjeni sledilci ponavljajo, da je poštenjak. Isto je s to religijo- pri njih umor v interesu šefov v Vatikanu ni umor - je pomoč pobitim, da prej pridejo do "KRŠČANSKEGA "ŽIVLJENJA" in do od lastnih sledilcev grozovito pobitega "boga".

Lamza, če ne poznaš diktature RKC zadnjih 2000 let, potem nimaš nobene pravice govoriti o kakršnikoli diktaturi. Vsi vemo, da so obe strani v letih 41-45 masakrirali nasprotnike kot POVSOD po svetu. Zmagovalci so kot POVSOD po svetu po vojni "kaznovali" sledilce Hitlerja in ob tem je kot POVSOD po svetu umrlo preveč nepravno obsojenih in takšnih, ki si smrti niso zaslužili. Ko so se stvari malo umirile, je nastal socijalizem, kjer se je za razliko od v reali lažno vrednostnega krščanstva dejansko pobrigalo za skupno dobro večine, za reveže, za bolane in pomoči potrebne. To "kao edina" poštena organizacija RKC ne prenese - in želi čas socijalizma s svojimi slepimi in gluhimi buldogi 24/7 omalovaževati in mazati.

Ampak večina nas, ki je v tem socijalizmu pridno delala, ni kradla in ni hotela mafijskega Vatikana nazaj na oblast - dobro vemo, kaj je prav, kaj je lepo in kaj je pravično. Zaslepljenci, ki vedno delate sovraštvo v imenu nekih svojih gospodarjev nas ne morete omajati. Vem namreč, da bodo kmalu prišli časi, ko bo večina človeštva začeli zopet sanjati o družbi, kot je bila Slovenija v letih 70-90. Pa verjetno ne bo več šlo - norci bodo imeli preveč moči in premalo humanizma v sebi, da bi to dovolili brez nove katastrofalne svetovne morije.

V naši krajevni skupnosti vem, da smo v tistih letih socijalističnega samoupravljanja kandidirali veliko zmernih kristjanov brez rdečih izkaznic na volitvah za delegate vse do republiške ravni na raznih področjih. A kot ne more biti kardinal v Vatikanu popolni ateist, tudi v predsedstvu takratne države večina ni hotela imeti verskega prepričanca, ki je bolj prisegal na Vatikan kot na našo domovino. Tako pač je in lamza...hitro v jok in na drevo. Janša je npr. to vedel, je sklonil glavo glede fanatičnosti in posegal po najvišjih funkcijah.

Si lamza predstavljaš, da bi v 2000 letih popolne diktature RKC kak prepričan ateist lahko postal voditelj Italije, Francije, Amerike...? To seveda zate ni bila diktatura...ampak edina prava demokracija za vse...a ne?

Zakaj se sploh oglašam?....pljuvalci po socijalizmu tako hočete nočete vsaj kdaj pa kdaj dobite ogledalo, kako ste plitki in enostransko nimate enakih vatlov za vse. Kaj pa si v dnu duše jaz mislim vsem...pa potlačim in se raje takole občasno izpostavim...ne da bi s tem kakorkoli okrnil čistost svojih humano socijalnih vrednot.
ponaredek    (14.1.2018 15:01)
BRAVO POWER1 točno tako podpis!!!
židane    (14.1.2018 15:07)
Komunisti,socialisti so v resnici krščanski fundamentalisti,ki se skrivajo pod famo ateizma.Kar pomenijo pri muslimanih ISIS,Al Kaida-to približno so pri kristjanih komunisti,socialisti
Lekija    (14.1.2018 15:20)
@majster za lenuhe: Saj nimas ni proti, ce napisem fantazijsko knjigo na to temo, ki si jo napisal? Zdi se mi, da bi bila knjiga boljsa od Gospodarja prstanov.

@power1: Se premalo vas je RKC pomorila, saj ste si zasluzili. Tako ti pravis za drugo stran, da so izvensodni poboji opravicljivi. Jaz pa pravim, da je RKC pomorila premalo dreka kot si ti, in opravicujem poboj dreka. Vidis, le nisva dosti razlicna, oba zagovarjava poboje. :)
luger    (14.1.2018 17:51)
Niti levi niti desni ne naredijo nič za svoj narod....prioriteta so tujci...Takole jo maršira še vedno ata štrumf(milan) z svojimi štrumfi vse nas bodo peljali u gobe.
power1    (14.1.2018 19:08)
vsi vemo, kdo je in kdo (kakšni ljudje) še danes postavljajo kapital ter dogme pred ljudi in kdo ljudi pred vse - in to ne mislim samo "naše" ljudi. Ker "naše" ljudi večina postavlja pred vse :(.

Zato so zame v parlamentu, v vladi in političnih strankah mogoče samo dva ali trije ljudje na pravem mestu.
zvonc    (14.1.2018 20:26)
zakaj se ne včlaniš v kontičeve partizane
Ti in še tvoji pravnuki boste imeli dobre borčevske penzije
Saj ni važno če ste borci (kurji tatovi ) važno je da bluzite proti cerkvi
Nikita01    (15.1.2018 1:59)
Lekija, če bi ta forum bil kar bi moral biti, bi tvoj žaljiv članek zbrisal še preden bi ga do konca prebral! Izjava: " Še premalo vas je pomorila RKC!" je sramotna najprej za tebe ker se ne zavedaš kaj pišeš, nimaš nobene odgovornosti do sebe in drugih da o kulturi raje ne izgubljam besed! Še enkrat prečitaj svoj sramotni izdelek in pomisli, če si res tako pokvarjen kot si zapisal. Opravičilo bi bilo pa lep prispevek za dvig kvalitete tega foruma!

Isto velja za ZVONC-a! Kdor si upa borce, ki so se 4 leta borili proti državi, ki je hotela Slovence izbrisati iz seznama narodov, imenovati "kurje tatove", bi bilo najmanj za pričakovati, da te bo poklical kdo na sodišče! Pa pozabi na svobodo govora...to ne pomeni, da lahko vsakdo lapa kar mu pade iz zasrajenega gobezdala!
Dacho61    (15.1.2018 8:12)
@power1: HAHAHAHAHA ... ti pa "... čistost svojih humano socijalnih vrednot." ... HAHAHAHAHA. Pa saj veš zelo star pregovor, starejši kot tvoj komunizem in tvoj socializem: LASTNA HVALA, CENA MALA!" in "SAMOHVALA SE POD MIZO VALA!".

In "spoštovani" power1, celo nacizmu ni uspelo to kar je uspelo komunizmu in socializmu, rešil je problem mnogih narodov v komunističnih in socialističnih državah, tudi v SFRJ so poskusili iztrebiti Slovence in jim na srečo to ni uspelo, bi rekel HVALA BOGU!!! pa nisem cerkven in ne bom! Komunizem in socializem sta glede pobijanja najproduktivnejši diktaturi v vsej zgodovini človeštva, RKC je samo mali palček, lahko bi rekel slab učenec. In kako lahkotno lažeš ti rit pritlehna. Komunizem in socializem naj bi po tvoje trajala samo 10 let, RKC pa 2000 let. Žal nisi samo baraba, ampak tudi totalni zgodovinski analfabet, ki laže kot pes teče (Lagati z lahkoto, brez kakršnihkoli zadržkov. Uporablja se predvsem za ljudi, ki lažejo in zaradi tega nimajo slabe vesti.).

Moram napisati, pa čeprav je še tako grdo, ker takšne zaslepljenosti in še mnogo večje neumnosti ter debilno izkrivljanje resnice, pač ne prebereš velikokrat: "Joj kaj vse p.... rodi in k.... izdrka!!!" (to je dobesedno rekel oficir po tvoje tako opevanega komunizma in socializma).

In da ne bo pomote: "Vse to zgoraj napisano, si upam v tvoj nemarni ksiht povedati!!!"
power1    (15.1.2018 8:46)
Dacho...si me nasmejal. Z Lekijo in Lamzo ste najboljši par ;).
Dacho61    (15.1.2018 9:26)
@power1: Tudi ti mene, saj edino ti in Cime trdita, da je trio najboljši par!!!
Lekija    (15.1.2018 15:56)
@Nikita01: Ce bi ta forum bil kar bi moral biti, doloceni izmecki ne bi zagovarjali pobojev s strani partizanov. Torej ce jih zagovarjajo, zakaj jaz ne bi zagovarjal domnevnih pobojev s strani t.i. RKC?
Lekija    (15.1.2018 15:59)
@Nikita01: Seveda so kurji tatovi in morilci. Ne zivimo vec v tistih casih, da bodo drugi montirali procese proti ljudem. Ce ti ni vec, se pac odjavi in pojdi polozit svecko na grob kurjega tata. ;)
power1    (15.1.2018 19:28)
Zvonc..cerkev je blagoslavljala naci slovenske morilce..kot vso zgodovino v raznih spregah. RKC je tuja, našim prednikom z nasiljem vsiljena organizacija..ki ne plačuje davkov in je na pijavsko breme vseh davkoplačevalcev. V zahvalo dela večno zgago in ne dovoli svoji čredi sprave z ostalimi sodržavljani. To ni niti približno v dobro Slovenije, da tujci del naših drzavljanov zapeljujejo v vedno konflikte ostalimi. In to navkljub temu, da smo zamižali ob njeni zgodovinski zločinskosti, ob njeni kvizlinški nazi vlogi ob poskusu iztrebitve slovenskega naroda. Z večnimi zapleti podira spravo..ker ona potrebuje nezadovoljne, zmedene, prestrasene in predvsem vsak dan vodljive častilce brez lastne volje.
Power ti nikoli ne bo prišel težiti v tvojo cerkev..samo iz nje ne nositi svojih odvisniških dogem.
Če pa se ti zdi, da Kontič meče zaradi svojih neoliberalnih grehov zoper ljudsvo slabo luč na temeljno in eno najsvetejšh organizacij slovenske državnosti in svobode - Zvezo borcev NOB, se ti pa znam pridružiti v tem protestu.

Včerajšnji praznik v Dražgošah je pa bil zopet lep.
Dacho61    (16.1.2018 8:36)
@power1: Pa debil nori, bodi raje tiho. Pojma nimaš kaj vse se je dogajalo med 2. svetovno vojno in kaj vse se je dogajalo po njej. A politične nasprotnike se pa kar pobija, a to je zate človeškost in demokracija. Pa še enkrat povem, da nisem za cerkev, sem levičar, ki razmišlja s svojo glavo in nisem zaveden ne z komunističnimi in socialističnimi dogmami tako kot tudi ne s cerkvenimi. Cela EU je obsodila tako nacizem kot tudi komunistični totalitarni režim na vzhodu in v SFRJ. V ZDA in še v mnogih drugih demokracijah, je komunistična partija zaradi svojih svetovnih nazorov, teženj po enopartijskem sistemu, teženj po temu da je vrhovni poglavar partije nadčlovek in bog prepovedana, da se v preostalih komunističnih državah še vedno dogajajo genocidi, otroci množično umirajo zaradi lakote, ljudje nimajo niti osnovnih človekovih pravic, so liderji teh držav še v teh časih najbolj nevarni ljudje na planetu, da je v teh državah največja korupcija, pa še bi lahko našteval, pa zakaj, saj vsi vemo kako in kaj. In zdaj boš ti debil odkrival toplo vodo. Toliko ljudi kot je umoril, ponižal, ustrahoval komunizem (samo v Stalinovih čistkah naj bi umorili do okoli 60 mio ljudi, v gulagih je samo zaradi lakote umrlo nekaj mio ljudi, tudi najboljših borcev iz 2. svetovne vojne, ki so glasno govorili o napakah komunizma in Stalina), ni niti Nacizem, kaj šele RKC. Ja tudi RKC je delal in dela napake, to je pač sistem, in za te napake so se javno opravičili, komunizem in njihovi nasledniki se za napake svojih botrov, bratov, ... nikoli niso opravičili, pa ne verjamem, da so bili vsi upravičeno pobiti ali odpeljani na Goli otok ali kaj sličnega! Realno življenje je kradljiva levica, pa tudi desnica, a je levica v prednosti, saj vlada večino časa v naši osamosvojitvi, korupcija, klientelizem, vedno isti lopovski kadri, mi raja pa naj vse to stoično prenašamo. Upam, da nekoč pride do vstaje in da odstranijo, dobesedno, vse barabe, ki nam pijejo življenje.
power1    (16.1.2018 16:17)
Dacho...me zanima samo to, kako to, da je zate RKC delala samo "napakice" ob milijonih pobitih, ob sodelovanju s Hitlerjem, pobijanju Slovencev političnih nasprotnikov pred in med vojno.....partizani pa so morilci...ki niso delali napakic ? In kdaj se je RKC kot praviš opravičila, spokorila in za kaj se je že? Daj nas malo razsvetli potem pa klobasaj svoje nerealne bestialnosti naprej.
power1    (16.1.2018 17:46)
Dacho...in samo v osvežitev zgodovinskega spomina, ker vidimo, da si bil raje v gostilni kot v šoli...Tito in Jugoslavija sta edina na svetu dala Stalinu neposredno tinto piti in se od njega tudi distancirala. Pregnali smo tako nacizem z vsemi izdajalci in tako zločinski stalinizem...takoj po zelo kratki izgleda nujni zgodovinski "zmoti" v norih viharnih časih. Toliko o "junaštvih", pokončnosti in kdo je s kom sodeloval :)Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  GDPR na Velenje.com  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  info@velenje.com