Velenje.com uporablja piskotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani ter piskotke zunanjih partnerjev, s katerimi belezimo statistiko obiska.
Vec o piskotkih najdes tukaj. S klikom na povezavo soglasas z uporabo piskotkov: Sprejmi
  Velenje.com
 Vzdevek  Geslo   Nov uporabnik | Geslo? 
  Velenje.com   Diskusije   Sport   Novice   Obvestila MO   Strokovnjak    Pogrebi   Online 115

Velenje.com : Diskusije : Šport : Vprašanje
 

rokometni pokal (Neznan 15.4.2017 18:09)

Obeta se nova sramota Gorenja. Celje sto svetlobnih let pred nami.janes    (15.4.2017 18:23)
Jeb...š tako rokomet, ko je vsega konec še preden se začne.
Hvala ti Branko Tamše, da si nam zopet uničil sanje v 10min.

Uprava kluba Gorenje pa naj začne razmišljat o tem, da tudi sebe menja.
akt    (15.4.2017 19:22)
Branko Tamse je gospod rokometa. Uprava upam, da ste danes videli nemoc ekipe. Potrebne bodo okrepitve pa ne ena ali dve mislim da ce ne pripeljete stirih igralcev ne bo nic. Najvecja okrepitev pa bo ko boste pokazali izbodna vrata gospodu Juriču.
vaso    (15.4.2017 19:55)
Poglejte si posnetek z avtobusa, odhod igralcev na tekmo. Vsak na svojem telefonu ko otroci kot da gredo na nek izlet tako pa potem tudi igrajo. Brano tamše? Ko bo dosegel kaj resnega se bomo pogovarjali. Osvajat pokale po sloveniji z ekipami ki jih ima in jih je imel ni noben problem. Premagovat gorenje katerega vodijo šibila cvijič ali plaskan tudi ne! Ima ekipo z nekaj ekstra posamezniki pa že dve tri leta ne more naredit preboja naprej v evropi. Sicer pa, ko bo selektor se bomo pogovarjali kdo ima prav.
Bonsai90    (15.4.2017 19:57)
hočete še en razlog da se mora nekaj spremenit v rk gorenje Velenje od leta 2013 nismo premagali Celja. In to je SRAMOTA
sulc    (15.4.2017 23:20)
Poglejmo par zadev:

Ko je Gorenje premagalo za 1 odločilni Dujmovičev gol celjane leta 2012 je imelo takle sestav:

Dolenec, Gaber, Gams, Bajram, Melič, Medved, Bezjak, Dujmovič, Pucelj, Gajič, Taletovič. (Tamše)

nekam zvočna imena so bila pri Gorenju, proračun pa tudi nenasiten!

Premagali so celjane v sestavu: Toskič, Skube, Zelenovič, Blagotinšek, Mačkovšek, G.Marguč, L.Žvižej, Lesjak, Skok. (Matič)

Rezultat v ligi je bil: 28 : 27 - 15.12.2012

---

Potem se je igralo npr. naslednje leto v ligaški tekmi v Celju in Celje je imelo sestav: Mlakar, Poteko, G.Marguč, Skube, Zelenovič, l.Žvižej, Sliškovič, Razgor, Lekai, Skok, Lesjak.(Matič)

Gorenje: Skube, Golčar, Šoštarič, Papež, Gams, Nosan, Medved, Dujmovič, Burič, Burič, Taletovič. (Vajdl)

Pri Gorenju nekam manj znana pomlajena imena (Skube, Papež, Buriča, itd.), proračun pa na polovico, Gorenje je pa pod Vajdlom zadnjič zmagalo!

29 : 30 - 4.12.2013

---

Zatem je npr. v pokalu Gorenje zgubilo proti Celju takim-le sestavom - kar nekaj nakupljenih igralcev: L.Žvižej, Kodrin, Zarabec, Sliškovič, Poteko, Cvetko, R.Marguč, Suholežnik, Razgor, Janc, Žuran, Ivič, Blagotinšek, Lesjak, Skok. (Tamše)

Gorenje z več ali manj zastojnskimi prestopi k klubu: Božovič, N.Cehte, Medved, Burič, Szyba, Skube, Golčar, Šoštarič, Kleč, Dobelšek, Gams, Nosan, Dujmovič, Bečiri,Ferlin, Burič. (Vajdl)

34 : 29 - 29.03.2015

To je tolk razjezilo Juršiča v Gorenju, da je Vajdlu predlagal odstop in on je takoj odstopil. Od takrat naprej se Gorenje ne pobere kljub vsemogočim marketinškim in finančnim prijemom, brezglavim iskanjem vedno novega trenerja, itd.

----

Na naslednji pokalni Gorenje izpade že v 1/16 proti Celju s takim-le sestavom: Blagotinšek, Ivič, Babarskas, Janc, G.Marguč, Poteko, Cvetko, R.Marguč, Zarabec, Dujmovič, Kodrin, Fižuleto, Patrianova, Dobelšek, Mlakar, L.Žvižej, Gajič, Lesjak. (Tamše)

Gorenje: Božovič, N.Cehte, Medved, Burič, Ovniček, Szyba, Skube, Golčar, Šoštarič, Kleč, Gams, Ratajc, Nosan, Bečiri, Ferlin, Burič.(Cvijič)

30 : 25 - 10.12.2015 - 1/16 pokal

---

Gorenje se okrepi z Dr.Šibilo in v ligi na svojem terenu igra neodločeno.

Gorenje ima sestav: Cehte, Medved, Burič, Ovniček, Levc, Szyba, Skube, Golčar, Šoštarič, Kleč, Gams, Ratajc, Nosan, Burič, Zaponšek.(Šibila)

Celje: Blagotinšek, Babarskas, Janc, Razgor, Marguč, Alagič, Poteko, Zarabec, Kodrin, Fižuleto, Dobelšek, Mlakar, Žvižej, Dobaj, Lesjak, Gajič. (Tamše)

24 : 24 - 24.02.2016 - liga
_ _ _

Danes je v Celju imelo sestav: Malus, Babarskas, Janc, Razgor, Suholežnik, Marguč, Grošelj, Poteko, Zarabec, Kodrin, Mačkovšek, Mlakar, Žvižej, Bečiri, Lesjak, Gajić.(Tamše)

Gorenje: Cehte, Medved, Haseljić, Ovniček, Stojnić, Toskić, Mitrović, Potočnik, Golčar, Kleč, Gams, Nosan, Brumen, Ferlin, Zaponšek, Baznik.(Plaskan)

26 : 23 - 15.4.2017 - 1/2 pokala

---

Se sprašujem - ali ni Gorenja morda že danes vodil Babič samo zato, da si je vodstvo kluba prišparalo 1. naslednji poraz proti Celju pod Babičem šele za leto 2018, - da bo tako imel Babič 1. poraz proti Celju šele drugo leto in da mu nebi bilo treba oditi že kar v jeseni 2017?
akt    (16.4.2017 8:05)
Sulc- To je tolk razjezilo Juršiča v Gorenju, da je Vajdlu predlagal odstop in on je takoj odstopil. Od takrat naprej se Gorenje ne pobere kljub vsemogočim marketinškim in finančnim prijemom, brezglavim iskanjem vedno novega trenerja, itd.
Ma ne morem verjet, kaj se sploh ta dela v klubu. Dokler je on tu poznam vsaj deset ljudi, ko ne bodo prestopili praga rdece dvorane.
knusprig    (16.4.2017 11:01)
Bistvo je v odhodih in prihodih igralcev v klub. Če odidejo pomembni igralci, klub pa ne nadomesti tega potem je neumno pričakovati, da bo klub igral na enaki ravni kot lani.

Primer:
Leta 2012 so za Gorenje igrali med drugim sami superiorni igralci kot npr. Dolenec, Gaber, Bajram, Melič, Bezjak, Pucelj in Gajič. Naslednje leto 2013 pa so prišli in za Gorenje igrali Staš Skube (Trimo), Buriča (BiH) in še nekaj iz posoje vrnjenih.

V takem igralskem zasuku tudi Ljubomir Vranješ težko zmaga kako bi šele Vajdl in to na popoldanski delovni čas. Enako npr. Plaskan.

Strici iz ozadja pa so nenasitni, hočejo da bo letos vse enako in še boljše kot lani. Svoje ambicije pa vidijo v tem, da:

- morajo voditi eno zvezo, ki je v olimpijskem komiteju Slovenije močna zato, da imajo močno besedo pri olimpijskem komiteju in da lahko kandidirajo za vodenje olimpijskega komiteja, ki ima na mednarodnem lepo plačane funkcije in "fertig delo". Spomnimo se samo sporov med partijskim Kocjančičem iz Foruma21 in biznismenom Lovšetom. Tu gre na nož.

In, da bi predsednik rokometne zveze funkciniral na salonskem parketu je potrebno da ima njegov klub kolikor toliko neke rezultate. Šok je pa v tem, da bi gospodje vse imeli pa čimbolj zastojn.

Zato se v klubu ne potrebuje športni direktor ampak marketinški direktor z referencami iz košarke. Zato, da je vse v lampijončkih in da je šov oh in sploh, kot da je vse poštimano in pripravljeno za EHF. Pa še zdaleč ni. Gre samo za krancljarijo. Do bistva je še daleč.
noč82    (16.4.2017 13:41)
Ne serite navijači Gorenja. Ko so Branča dali stran.po vseh osvojenih lovorikah tisto sezono ste stran gledali. Dokler so vam čevape pa pir tišali ste ploskali Bobincu, Medvedu, Kontiču pa Juršiču. Za Branča vas je bolu kura..c. zdej pa jamrate tuki neki. Edino pravilno je to.
akt    (16.4.2017 19:32)
Sramota od igre in vodenja danes za tretje mesto. 80 min. Da premagas Ribnico, haloooooo!
Jani28    (17.4.2017 0:47)
- polčas 16 : 16
- redni del tekme 28 : 28
- prvi podaljšek 31 : 31
- drugi podaljšek 35 : 37

Ribnica s precej krajšo klopjo od Gorenja.

Podaljški so se zavlekli pa vseeno Bobinac ni prišel pogledat vsaj repa tekme med Ribnico in Gorenjem medtem ko je tekmo Celje : Maribor gledal takoj potem ko se je končala ta tekma z našo ekipo.
akt    (17.4.2017 7:26)
Jani 28 a Juršič pa je bil na tekmi?Neprijavljen uporabnik - ne moreš dodajati odgovorov
Prijavi se (ali pa se registriraj)

-+- Velenje.com -- Original since 2000 -+-
Pravila uporabe  |  Oglasevanje na Velenje.com  |  O nas  |  info@velenje.com